نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: نقل قول: خواهش میکنم نه داداشی این کار فقط برای لاینهای مسی پشت فیبر هست شما نباید بی دلیل روی فیبرو با هر چیز دیگه ایی کثیف کنید تا کیفیت مونتاژتون بیاد پایین در ثانی قطعات تلرانس دارن وبا روشن شدن سیستم به خاطر مقاومت الکترونیکی قطعات کمی گرم میشن اگه روی اونهارو بپوشونین بعد یک مدت احتمال داره بیشتر قطعات اسیب ببینن حالا چه احتیاجی هست که بخواین روی قطعات رو بپوشونین دلیل خاصی داره اگه فکر میکنین نویز کمتر میشه شاید اما نویز تو محیط بیابون صفره لااقل مکانهایی که دور از کابل برق هستن مشکلی با سیستم ندارین واگر هم نویزی باشه مطمئن باش که از طریق لوپ جذب میشه نه مدار ممنون بهرام جان خیلی آقایی. ولا تو صفحه های قبل دوستان پست زدن که برای کمتر شدن نویز رو قطعات چسب حرارتی بریزید. منم از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی این کارو کردم ولی انگار یه کوچلو تاثیر داشت . خلاصه من هرچی یاد گرفتم از لطف مهندس حمید عزیزه و همچنین دوستان خوبی چون شما.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 7:53pm |
|
|
amirabbas
|
سلام دوستان یه سوال دارم درمورد شیلد هر چیزی که فلزیاب سنسش نکنه و رسانا باشه را میشود به عنوان شیلد استفاده کرد؟
|
شنبه 16 مرداد1395 - 10:28pm |
|
|
amirabbas
|
ببخشید همین الان یه سوال هم برام پیش امد اونم اینه که افت برد میتونه از قسمت تغزیه مدار باشه یا نه؟(مثلا نوع باطری مرغوب باشه یا جنس درجه سه باشه که ولتاژ درستی نده؟)
|
شنبه 16 مرداد1395 - 10:43pm |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
ممنون مهندس حمید و آقا بهرام چندتا لوپ داشتم که همه دیلی بالای 25 تا 29 بود انداختمشون دور فک میکردم بردشون کمه فردا میرم پیداشون میکنم ببینم واقعا بردشون کمه یا نه مهندس حمید دوتا ال اف 357 دارم یکی دیلی لوپ رو 16 میشناسه اونیکی 18 به نظرتون کدامشون قابل اطمیات تر هست؟
|
شنبه 16 مرداد1395 - 10:43pm |
|
|
Dark
کاربر فعال
|
میلاد33 نوشته است: ممنون مهندس حمید و آقا بهرام چندتا لوپ داشتم که همه دیلی بالای 25 تا 29 بود انداختمشون دور فک میکردم بردشون کمه فردا میرم پیداشون میکنم ببینم واقعا بردشون کمه یا نه مهندس حمید دوتا ال اف 357 دارم یکی دیلی لوپ رو 16 میشناسه اونیکی 18 به نظرتون کدامشون قابل اطمیات تر هست؟ سلام باید دید اعداد سه گانه که روی مانیتور نمایش داده میشن به چه صورت هستش.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 10:53pm |
|
|
Dark
کاربر فعال
|
amirabbas نوشته است: ببخشید همین الان یه سوال هم برام پیش امد اونم اینه که افت برد میتونه از قسمت تغزیه مدار باشه یا نه؟(مثلا نوع باطری مرغوب باشه یا جنس درجه سه باشه که ولتاژ درستی نده؟) در صورتی که ولتاژ از حد نصاب کمتر بشه دستگاه یه پیام Low Batt میده که دیگه دستگاه وضعیتش ثابتی نداره اما اگه درون مدار مشکل باشه باید با اهم متر اون قسمت هایی که ولتاژ ها مشخص شدن رو تست کنید.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 10:55pm |
|
|
amirabbas
|
خیر دوست عزیز منظور من این بود که بعضی از باطری ها ولتاژ مستقیم دقیق نمیدن این میتونه مشکل افت برد بوجود بیاره؟
|
شنبه 16 مرداد1395 - 11:02pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: نقل قول: نقل قول: خواهش میکنم نه داداشی این کار فقط برای لاینهای مسی پشت فیبر هست شما نباید بی دلیل روی فیبرو با هر چیز دیگه ایی کثیف کنید تا کیفیت مونتاژتون بیاد پایین در ثانی قطعات تلرانس دارن وبا روشن شدن سیستم به خاطر مقاومت الکترونیکی قطعات کمی گرم میشن اگه روی اونهارو بپوشونین بعد یک مدت احتمال داره بیشتر قطعات اسیب ببینن حالا چه احتیاجی هست که بخواین روی قطعات رو بپوشونین دلیل خاصی داره اگه فکر میکنین نویز کمتر میشه شاید اما نویز تو محیط بیابون صفره لااقل مکانهایی که دور از کابل برق هستن مشکلی با سیستم ندارین واگر هم نویزی باشه مطمئن باش که از طریق لوپ جذب میشه نه مدار ممنون بهرام جان خیلی آقایی. ولا تو صفحه های قبل دوستان پست زدن که برای کمتر شدن نویز رو قطعات چسب حرارتی بریزید. منم از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی این کارو کردم ولی انگار یه کوچلو تاثیر داشت . خلاصه من هرچی یاد گرفتم از لطف مهندس حمید عزیزه و همچنین دوستان خوبی چون شما. خواهش میکنم واقعا هم همینطوره.کوچولو چرا یعنی کم تاثیر میزاره خب درسته چسب عایق خوبیه اما مشکلاتی هم داره اما ماژیک به هیچ عنوان.در ثانی نویز فقط تو خونست بیابون اصلا با این مشکلات مواجه نمیشین نمیدونم بیرون برای تست رفتین یا نه من حتی با حساسیت 20 با لوپ 1 کار کردم بدون سروصدا خودمم داشتم شک میکردم سیستم روشنه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 16 مرداد1395 - 11:07pm |
|
|
Dark
کاربر فعال
|
amirabbas نوشته است: خیر دوست عزیز منظور من این بود که بعضی از باطری ها ولتاژ مستقیم دقیق نمیدن این میتونه مشکل افت برد بوجود بیاره؟ سعی کنید از باتری با کیفیت استفاده کنید و مخصوصا هرچی آمپرش بالاتر باشه بهتره و نگهداری بیشتری داره و از 2 آمپر ساعت بالاتر باشه که مشکلی پیش نیاد.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 11:48pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
amirabbas نوشته است: سلام دوستان یه سوال دارم درمورد شیلد هر چیزی که فلزیاب سنسش نکنه و رسانا باشه را میشود به عنوان شیلد استفاده کرد؟ بله تقریبا همینطوره. ولی اون چیزی که تا بحال جواب داده گرافیت و همینطور زرورق رسانای نازک هست. البته در دستگاههایی مثل مینلب تا جایی که ما داخل چند لوپشون رو دیدیم فقط از پوشش آغشته به گرافیت استفاده شده.
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:11am |
|
|
|