نویسنده |
پیغام |
IIII
کاربر فعال
|
سلام ، آقا حمید شما خودت کدوم لوپ رو بیشتر قبول داری ؟ یک لوپ 60 تخت خوب رو و یا لوپ 60 عنکبوتی ؟ کدام برد بیشتری داره ؟
ممنونم ازتون
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:14am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میلاد33 نوشته است: ممنون مهندس حمید و آقا بهرام چندتا لوپ داشتم که همه دیلی بالای 25 تا 29 بود انداختمشون دور فک میکردم بردشون کمه فردا میرم پیداشون میکنم ببینم واقعا بردشون کمه یا نه مهندس حمید دوتا ال اف 357 دارم یکی دیلی لوپ رو 16 میشناسه اونیکی 18 به نظرتون کدامشون قابل اطمیات تر هست؟ دوست عزیز برد گرفتن از فلزیاب بر اساس هر تغییری از جمله تعویض لوپ چیزی نیست که شما در موردش فکر کنین! بلکه باید بخوبی آزمایش کنین و نتیجه رو بصورت عینی ببینین و حتی یادداشت کنین. روال یک کار علمی و فنی به همین صورته. لوپ با دیلی بالا میتونه اندکی بردش کمتر باشه ولی اگر این افت برد محسوس نباشه و تفکیک هم درست عمل کنه ؛ کاملا ارزشش رو داره که لوپهای متوسط و بزرگ دیلی اتومات بیشتری داشته باشن. حد نهایی از نظر من 30 هست و نباید بیشتر باشه. همونطور که چند بار عرض کردم آیسی 357 هم مثل هر آپ امپ دیگری دارای یک مدار انالوگ داخلی هست که شامل قطعات مختلف آنالوگ میشه. لذا خود این آیسی هم تولرانس یا به اصطلاح خطا داره مثل مقاومت و خازن معمولی! بنابراین طبیعی هست که حتی در صورت استفاده از دو آیسی یکسان باز هم دیلی در حد 2 واحد و عدد اول حتی در حد 20 واحد متفاوت از هم باشن. از نظر من این میزان تفاوت عادیه و تاثیر محسوسی در عملکرد فلزیابی دستگاه نداره.
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:17am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
amirabbas نوشته است: خیر دوست عزیز منظور من این بود که بعضی از باطری ها ولتاژ مستقیم دقیق نمیدن این میتونه مشکل افت برد بوجود بیاره؟ دوست عزیز اصل حرف شما صحیح نیست چون در دنیای باطریها ما باطری با ولتاژ غیر مستقیم نداریم! همه باطریها مولد ولتاژ و جریان مستقیم هستن مگر اینکه توسط دستگاه مجزایی این ولتاژ مستقیم به غیر مستقیم یا متناوب تبدیل بشه. لذا اگر منظور شما این هست که باطری ولتاژ ثابتی نمیده قطعا در اندازه گیری اشتباهی کردین. اگر هم میبینید بعد از اتصال باطری به مصرف کننده مثلا این مدار باطری افت ولتاژ پیدا میکنه ؛ این نشون میده یا باطری شما معیوب و ضعیف هست و یا در مدار اتصالی دارین که سبب جریانکشی زیاد و افت ولتاژ میشه. در نظرتون باشه هر باطری اگر جریان زیاد ازش کشیده بشه دچار افت ولتاژ میشه و این بستگی به قدرت یا آمپر باطری و میزان جریانکشی داره. در این طرح تا زمانیکه ولتاژ باطری بالای 15 ولت هست همه چیز درست کار میکنه و برد و ثبات ارتباطی به اینکه چقدر ولتاژ بالای 15 ولت باشه نداره. استفاده از رگولاتور 12 ولت برای تغذیه کل مدار به همین منظور بوده.
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:23am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
IIII نوشته است: سلام ، آقا حمید شما خودت کدوم لوپ رو بیشتر قبول داری ؟ یک لوپ 60 تخت خوب رو و یا لوپ 60 عنکبوتی ؟ کدام برد بیشتری داره ؟
ممنونم ازتون هر چند بارها در این مورد بحث کردیم ولی باز هم پاسخ به این سوال مشکله! با توجه به تفاوتی که در نحوه ساخت این دو لوپ وجود داره بعید هست کاملا مشابه هم و با کیفیت یکسان ساخته بشن. اگر قرار باشه سیم ضخیم استفاده بشه قطعا لوپ تخت به خوبی عنکبوتی جواب نمیده چون ظرفیت خازنیش بالا میره و به تدریج بردش هم کم میشه. ولی با سیم 0.7 نتیجه لوپ تخت هم خوب از آب در میاد. از طرف دیگه لوپ عنکبوتی دارای پرت هست چون در واقع اون بخشهایی که شیار وجود داره عملا سیم نقش مفیدی ایفا نمیکنه. حالا اینکه شیارها رو زیادتر از حد لازم نگیرین و عرضش هم به اندازه مناسب باشه و قالب زیاد ضخیم نباشه همگی در نتیجه کمی تاثیر داره. در مجموع نتیجه آنچنان متفاوت نیست! اگر میتونین لوپ 60 تخت رو با سیم 0.7 بخوبی در بیارین بنظر من ممکنه اندکی مزیت داشته باشه.
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:31am |
|
|
amirabbas
|
سلامی دوباره دوستان نظرتون راجبه کویل 45 سانت با 20 دور سیم 0.7 و 17 شیار چیه؟ نظرتون خیلی برام مهمه
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:44am |
|
|
amirabbas
|
ببخشید یه سوال دیگه اندازه شیار ها چقدر باشه؟
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 12:47am |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
منم تونستم بلاخره دسگاه رو بسازم ولی یه مشکلی که دارم اعداد سگانه, هرستاشون یه رقمن137 دوستان خواهشا یکی منو راهنمایی کنه ممنون از همتون,
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 1:29am |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
asad135959 نوشته است: منم تونستم بلاخره دسگاه رو بسازم ولی یه مشکلی که دارم اعداد سگانه, هرستاشون یه رقمن137 دوستان خواهشا یکی منو راهنمایی کنه ممنون از همتون, اول که تبریک برای ساخت فلزجو و خسته نباشید .حتی اگه ایسی تقلبی باشی در این حد نمیشه.شما از اتصال درست لوپ مطمئن شو لوپ رو در یک محیط بدوم نزدیکی ب فلز بزار مثل هوا و بعد بالانس کن.البته با تنظیمات پالس و فرکانس و نوع لوپ اعداد متغیر هستش ولی سه عدد 100 خیلی پایینه.میتونه از معیوب بودن 357 شما یا لقی پایهاش باشه همه این هارو چک کنید .یا علی
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
یکشنبه 16 مرداد1395 - 2:19am |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: IIII نوشته است: سلام ، آقا حمید شما خودت کدوم لوپ رو بیشتر قبول داری ؟ یک لوپ 60 تخت خوب رو و یا لوپ 60 عنکبوتی ؟ کدام برد بیشتری داره ؟
ممنونم ازتون هر چند بارها در این مورد بحث کردیم ولی باز هم پاسخ به این سوال مشکله! با توجه به تفاوتی که در نحوه ساخت این دو لوپ وجود داره بعید هست کاملا مشابه هم و با کیفیت یکسان ساخته بشن. اگر قرار باشه سیم ضخیم استفاده بشه قطعا لوپ تخت به خوبی عنکبوتی جواب نمیده چون ظرفیت خازنیش بالا میره و به تدریج بردش هم کم میشه. ولی با سیم 0.7 نتیجه لوپ تخت هم خوب از آب در میاد. از طرف دیگه لوپ عنکبوتی دارای پرت هست چون در واقع اون بخشهایی که شیار وجود داره عملا سیم نقش مفیدی ایفا نمیکنه. حالا اینکه شیارها رو زیادتر از حد لازم نگیرین و عرضش هم به اندازه مناسب باشه و قالب زیاد ضخیم نباشه همگی در نتیجه کمی تاثیر داره. در مجموع نتیجه آنچنان متفاوت نیست! اگر میتونین لوپ 60 تخت رو با سیم 0.7 بخوبی در بیارین بنظر من ممکنه اندکی مزیت داشته باشه. سلام ببخشید وسط بحثتون وارد میشم. حالا اگه برای لوپ تخت بیایم بجای یک سیم ضخیم مثلا از چهار سیم نازکتر که جمعشون معادل سیم ضخیم باشه استفاده کنیم که مشابه سیم لیتزه، مشکل حل نمیشه؟ با تشکر
|
یکشنبه 17 مرداد1395 - 8:00am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: milad7 نوشته است: نقل قول: [quote ممنون بهرام جان خیلی آقایی. ولا تو صفحه های قبل دوستان پست زدن که برای کمتر شدن نویز رو قطعات چسب حرارتی بریزید. منم از الکترونیک زیاد سر در نمیارم ولی این کارو کردم ولی انگار یه کوچلو تاثیر داشت . خلاصه من هرچی یاد گرفتم از لطف مهندس حمید عزیزه و همچنین دوستان خوبی چون شما. خواهش میکنم واقعا هم همینطوره.کوچولو چرا یعنی کم تاثیر میزاره خب درسته چسب عایق خوبیه اما مشکلاتی هم داره اما ماژیک به هیچ عنوان.در ثانی نویز فقط تو خونست بیابون اصلا با این مشکلات مواجه نمیشین نمیدونم بیرون برای تست رفتین یا نه من حتی با حساسیت 20 با لوپ 1 کار کردم بدون سروصدا خودمم داشتم شک میکردم سیستم روشنه دمت گرم دیگه داداش . الان اینی که گفتی یعنی چی؟ بیرون برای تست رفتی داداش من تو این انجمن از مهندس حمید عزیز مونتاز کردنو یاد گرفتم خدا شاهده فقط 3 تا سیستم ساختم برا خودم . و هفته ای 2 بار حداقل بیرونم و دارم با دستگاه کار میکنم. بله منم در شرایطی با حساسیت 20 کار کردم ولی همیشه اینطور نیست . شرایط زمین در مکانهای مختلف فرق داره من در مناطق خشک حساسیتو زیر 17 نمیزارم ولی در مناطق رطوبتی گاهی حتی زیر 13 هم مجبورم . شما به عرض بنده توجه نکردید. گفتم چسبو برای روی قطعات استفاده کردم نه زیر مدار. زیر مدار هیچ چیزی نمالوندم
|
یکشنبه 17 مرداد1395 - 10:50am |
|
|
|