نویسنده |
پیغام |
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام کسی نبود کمکم کنه بخدا چند ماهه که دارم روش کار میکنم,کلی هزینه کردم چند تا فیبر زدم نتونستم, خواهشا ینفر کمک کنه,ممنون
|
پنج شنبه 21 مرداد1395 - 9:34pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
دوست عزیز علت افت برد چند دلیل میتونه داشته باشه 1 تست در آپارتمان یا محیطی پراز فلز .تیرآهن . ستون . درب و پنجره و لوازم خانگی مانند یخچال ..... 2 وجود نویز در محل تست مثل برق شهری . تلویزیون ها و مانیتورهای لامپی و انواع موتور های الکتریکی 3 نامناسب بودن کابل رابط لوب 4 اشکال در اهم و ظرفیت خازنی لوپ 5 ایراد در بخش آنالوگ مدار شامل ماسافت ها . ومقاومتها امیدوارم مشکلتون حل شه
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
پنج شنبه 21 مرداد1395 - 10:06pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
Honarmand7 نوشته است: درود یه سوال بابت صلیقه ای کردن سیستم میخام برای صفحه کلید مدار ال ای دی قرار بدم.بطوری ک هروقت هر کدوم از کلید هارو فشار میدی ال ای دی مربوط ب اون کلید روشن بشه یا یه تک ال ای دی قرار بدم ک معلوم ک صفحه کلین نصب مدار هست. طریقه نصب هم فک کنم باید مثل خود کلید باشه.ب این صورت ک منفی ال ای دی ب منفی مشترک کلید.و مثبت هم اون یکی پایه کلید نصب بشه من ال ای دی نداشتم ک تست کنم ممکنه یکی از بچه ها امتحان کنه و نتیجه بگه.اگه فقط برای تست میخای کنین کافیه یه ال ای دی بدون نیاز ب لحیم کاری همینجوری وصل کنین و کلید فشار بدین .اگه جواب لطفا نتیجه بگین تا منم ال ای دی آبی خودمو تهیه کنم از مهندس حمید گران قدر کمال تشکر دارم بابت زحماتی ک میکشن.حیف ک نمیشه ازشون حمایت کافیه کرد با سلام. ال ای دی در شب دیده میشه. هرچه دستگاه بی نورتر و بی صداتر باشه، امنیت کاربر بالاتره! با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
پنج شنبه 21 مرداد1395 - 10:07pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: Honarmand7 نوشته است: درود یه سوال بابت صلیقه ای کردن سیستم میخام برای صفحه کلید مدار ال ای دی قرار بدم.بطوری ک هروقت هر کدوم از کلید هارو فشار میدی ال ای دی مربوط ب اون کلید روشن بشه یا یه تک ال ای دی قرار بدم ک معلوم ک صفحه کلین نصب مدار هست. طریقه نصب هم فک کنم باید مثل خود کلید باشه.ب این صورت ک منفی ال ای دی ب منفی مشترک کلید.و مثبت هم اون یکی پایه کلید نصب بشه من ال ای دی نداشتم ک تست کنم ممکنه یکی از بچه ها امتحان کنه و نتیجه بگه.اگه فقط برای تست میخای کنین کافیه یه ال ای دی بدون نیاز ب لحیم کاری همینجوری وصل کنین و کلید فشار بدین .اگه جواب لطفا نتیجه بگین تا منم ال ای دی آبی خودمو تهیه کنم از مهندس حمید گران قدر کمال تشکر دارم بابت زحماتی ک میکشن.حیف ک نمیشه ازشون حمایت کافیه کرد با سلام. ال ای دی در شب دیده میشه. هرچه دستگاه بی نورتر و بی صداتر باشه، امنیت کاربر بالاتره! با سپاس فرموده شما کاماا صحیح هست.درست حق با شماست.ولی یه راهکار صلیقه ای هست. منم بخاطر همین این درخواست دارم. مشکلی نیست ال ای دی تهیه میکنپ و تست میکنم.ممنون از پاسخگویی و راهنماییت البته میشه ال ای دی های مات هم گذاشت بخاطر نوردهی کمترشون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
جمعه 22 مرداد1395 - 9:20am |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
درود خدمت مهندس حمید عزیز و دیگر دوستان امروز یه لوپ 30 با سیم 75 و 23دور برای مدار درست کردم ک مقاومتش 3.3 اهم در اومد. البته اول با سیم 07 شروع کردم ک مقاومت 2.5 بود ولی باز کردم با سیم 75 پیچیدم. نتایج
اندوکتانس 296 شناسایی کرد ک دیلی بالایی داد. فرکانس 200 پالس 160 حذف آهن 6 تسپید 7 گراند 5 انتگرال هم 24.اولین تست بود.اگه میبینین تنظیمات هماهنگ نیست بخاطر بی تجربگیم هست برد مسی 10*10 تو 54 سانتی سنس داشتم در ظرف استیل 33*27 گاهی تو 90 سانتی گاهی هم تو 120 سانتی سنس داشتم.البته مکان مناسب تست نبود.وجود نویز باعث این بی ثباتی شده سه تا سکه 200 تومانی گاهی تو 15 سانتی و گاهی تو 20 سانتی میزد موبایل سامسونگ 13*7 رو با اسپید 7 تو 50 سانتی با اسپید 9 تو 60 سانتی میزد مهندس جان نتایج چطورن؟؟ راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم البته قراره امشب با سیم 65 لوپ 25 سانتی بسازم تست بگیرم.نتایج اعلام میشه ممنون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
جمعه 22 مرداد1395 - 7:16pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
تا یادم نرفته بگم ک لوپ 15 شیار هستش
بیهوده نشین وقت طلاست
|
جمعه 22 مرداد1395 - 7:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب مقاومت لوپ که قطعا این نیست و باید حدود 1 اهم در بیاد! هر سیمی دارای مقاومت مشخصی به ازای واحد طول هست و هر طور هم که پیچیده بشه فرق نمیکنه. بنابراین مقاومت رو درست نگرفتین یا شاید اهم متر شما ایراد داره یا خطای اهم متر رو از اندازه گیری خودتون کم نکردین. برد شما هم خیلی کم هست. محیط تست هم طبیعتا تاثیر داره. اگر نمیتونین روش تستگیری صحیح رو با فعال بودن گراند رعایت کنین قبل از تست بهتره گراند رو خاموش کنین تا در اندازه گیری اشتباهی صورت نگیره. کلا بعد این همه توضیح و زحمت و طی شدن 2000 صفحه مطلب ؛ برخی نتایج یا مشکلاتی که دوستان ذکر میکنن جای شگفتی داره! این ساده ترین و در عین حال کاراترین طرح فلزیابی هست که میتونین با دست خودتون بسازین و نحوه ارائه توضیحات و راهنمایی هم در حد سنگ تمام گذاشتن بوده! امیدوارم دوستان در مراحل مختلف دقت بیشتری داشته باشن. وگرنه بنده تا ابد نمیتونم بابت مشکلات جزئی و تکراری راهنمایی بدم.
|
جمعه 22 مرداد1395 - 9:57pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب مقاومت لوپ که قطعا این نیست و باید حدود 1 اهم در بیاد! هر سیمی دارای مقاومت مشخصی به ازای واحد طول هست و هر طور هم که پیچیده بشه فرق نمیکنه. بنابراین مقاومت رو درست نگرفتین یا شاید اهم متر شما ایراد داره یا خطای اهم متر رو از اندازه گیری خودتون کم نکردین. برد شما هم خیلی کم هست. محیط تست هم طبیعتا تاثیر داره. اگر نمیتونین روش تستگیری صحیح رو با فعال بودن گراند رعایت کنین قبل از تست بهتره گراند رو خاموش کنین تا در اندازه گیری اشتباهی صورت نگیره. کلا بعد این همه توضیح و زحمت و طی شدن 2000 صفحه مطلب ؛ برخی نتایج یا مشکلاتی که دوستان ذکر میکنن جای شگفتی داره! این ساده ترین و در عین حال کاراترین طرح فلزیابی هست که میتونین با دست خودتون بسازین و نحوه ارائه توضیحات و راهنمایی هم در حد سنگ تمام گذاشتن بوده! امیدوارم دوستان در مراحل مختلف دقت بیشتری داشته باشن. وگرنه بنده تا ابد نمیتونم بابت مشکلات جزئی و تکراری راهنمایی بدم. با درود مهندس حمید من پیشنهاد می کنم دیگه جواب سوالهای تکراری را ندهید و این کار را به مدیرها و افراد وارد بسپارید به نظر من داره از صبر ایوب شما سواستفاده میشه تمام توضیحات با همه ایرادهای احتمالی بارها جواب داده شده وکاربرها باید به خودشان زحمت دهند مطالعه کنند و مزاحم شما نباشند. واقعا شما به عنوان طراح سنگ تمام گزاشتید و کاربرها باید قدر شما را بدانند وبا سوالهای تگراری باعث نگرانی شما نشوند با سپاس از شما
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 23 مرداد1395 - 8:40am |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
شنبه 23 مرداد1395 - 9:26am |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب مقاومت لوپ که قطعا این نیست و باید حدود 1 اهم در بیاد! هر سیمی دارای مقاومت مشخصی به ازای واحد طول هست و هر طور هم که پیچیده بشه فرق نمیکنه. بنابراین مقاومت رو درست نگرفتین یا شاید اهم متر شما ایراد داره یا خطای اهم متر رو از اندازه گیری خودتون کم نکردین. برد شما هم خیلی کم هست. محیط تست هم طبیعتا تاثیر داره. اگر نمیتونین روش تستگیری صحیح رو با فعال بودن گراند رعایت کنین قبل از تست بهتره گراند رو خاموش کنین تا در اندازه گیری اشتباهی صورت نگیره. کلا بعد این همه توضیح و زحمت و طی شدن 2000 صفحه مطلب ؛ برخی نتایج یا مشکلاتی که دوستان ذکر میکنن جای شگفتی داره! این ساده ترین و در عین حال کاراترین طرح فلزیابی هست که میتونین با دست خودتون بسازین و نحوه ارائه توضیحات و راهنمایی هم در حد سنگ تمام گذاشتن بوده! امیدوارم دوستان در مراحل مختلف دقت بیشتری داشته باشن. وگرنه بنده تا ابد نمیتونم بابت مشکلات جزئی و تکراری راهنمایی بدم. مهندس جان خیییلی بهم لطف داشتی ک جواب دادی.منت سرمون گذاشتی. باشه چشم حتما شروع میکنم ب مطالعه دقیق تر ک دیگه از این ایراد ها نداشته باشم ممنونم از همت ک گذاشتی. عذر خواهی میکنم بابت بی تجربگیم...
بیهوده نشین وقت طلاست
|
شنبه 23 مرداد1395 - 10:36am |
|
|
|