نویسنده |
پیغام |
arash111
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان دارم لوپ 45 درست میکنم کابل چی خوبه بگیرم براش در پاساژ عمجتم گیر بیاد
|
شنبه 23 مرداد1395 - 5:06pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
arash111 نوشته است: سلام دوستان دارم لوپ 45 درست میکنم کابل چی خوبه بگیرم براش در پاساژ عمجتم گیر بیاد ب گفته دوستان همون کابل RG58 بگیر.با کانکتور مرغوبی ک دوستمون معرفی کرد
بیهوده نشین وقت طلاست
|
شنبه 23 مرداد1395 - 6:57pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان ارجمند اگه امکان داره یه توضیحی در مورد تفاوت و برتری نوع کویلهای ساخت انجمن و کویلهای لینک زیر بدین لطفا: ( یه مقایسه) آیا کویلها بصورت بیضی ساخته بشه بهتره یا تخت و گرد یا عنکبوتی و چرا؟ http://www.coiltekmanufacturing.com.au/ ... ical-drag/http://www.colonialmetaldetectors.com/n ... coils.htmlآیا از این کویلها میشه واسه فلزیاب فلزجو استفاده کرد؟ مثلا همون کویل 40×20 اینچ کویل تک که واسه جی پی زده یا چیزی شبیه اون یا کویلهای دیگه! آیا کویل مولتی فرکانس واسه فلزجو مناسب نیست که قابلیت تنظیم دستی فرکانس رو داره؟ http://www.colonialmetaldetectors.com/n ... uency.htmlیا سایر کویلهای شرکتی و استاندارد! لطفا در مورد این موضوع توضیح بدین! با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
یکشنبه 23 مرداد1395 - 12:57am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر منظورتون کویل های ساخت آقا مجتبی هست باید اجازه بدین کار ایشون تمام بشه خودشون مشخصات رو اعلام میکنن. وگرنه این تاپیک مربوط به ساخت نسخه عمومی طرح هست که طبیعتا دوستان لوپ رو هم مثل مدار خودشون میسازن. در زمینه لوپ بهتره مباحث در تاپیکهای مخصوص به خودش مطرح بشه. بهرحال تقریبا همه لوپهایی که بصورت مونو ساخته شدن و با دستگاههای لورنز و مینلب سازگاری دارن ؛ برای این طرح هم قابل استفاده هستن و تا اینجا چند مدلشون هم توسط دوستان تست شده و جواب خوبی بهمراه داشته. البته انواع DD برای این طرح قابل استفاده نیست. با توجه به قیمت بالای لوپهای شرکتی معروف از نظر من هزینه کردن در این زمینه شاید زیاد معقول نباشه و خود دوستان با کمی دقت میتونن لوپهای خوبی بسازن. لوپ بیضی از نوع مونو قابل استفادست ولی برای دفینه یابی مناسب نیست! لوپ بیضوی بیشتر برای پوشش دادن ناحیه وسیع تری از زمین هنگام کاوش اهداف کوچک کاربرد داره تا سرعت کاوش بالاتر بره. وگرنه برد لوپ دایروی بیشتر و نقطه زنی اون بهتر و ساختش هم ساده تر هست! پس حداقل برای مصارف مورد نظر اکثر دوستان لوپ بیضوی مورد توصیه نیست.
|
یکشنبه 23 مرداد1395 - 1:18am |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که در عمق بالا کار کردند لطفا راهنمایی کنند با چه تنظیماتی میشه کار کرد؟ عمق 9 متر داخل منزل البته من با این تنظیمات با ثبات بسیار عالی کار کردم و مشگلی هم نداشتم لوپ 60 تخت (60*40) فرکانس 190 پالس 160 حساسیت 18
اسپید 3 گراند5 انتگرال44 دیلی دستی 30 . تنها مشگلم اینه تفکیک عدد ایدی بیل رو با ایدی 89 تا 93+ نشون میداد در مورد تنظیمات پیشنهادی برای عمق9 متر راهنمایی کنید
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 3:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز ابتدا عرض کنم این مسائل رو لطفا در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. بعد اینکه شما طوری از عمق 9 متر صحبت میکنین انگار یک مساله عادی هست! خیر ؛ این عمق خیلی بالاست. باید اول بفرمایین چه هدفی رو با چه لوپی میخواین در 9 متر بزنین؟! لوپی که فرمودین برای فلز جدید هم اندازه خود لوپ یا بزرگتر حدود 2.5 متر بیشتر برد نداره. در صورتی که هدف مدفون و قدیمی و بزرگ باشه در اثر وجود هاله ممکنه این لوپ بتونه تا 4 متر هم اون رو سنس کنه ولی بیشتر از این دیگه ممکن نیست و به تنظیمات هم ربطی نداره. عمق 9 متر فقط با لوپ 2 متری یا بزرگ تر و تحت شرایطی خاص که هدف بسیار بزرگ باشه امکانپذیر هست. در این صورت تنها تنظیمی که میتونه تاثیر زیادی در سنس قویتر چنین هدفی داشته باشه عرض پالس هست که در اون شرایط بین 300 تا 400 توصیه میشه. وگرنه بطور مثال یک هدف 50 سانتی با هیچ لوپ و هیچ تنظیمی و با هیچ فلزیابی در دنیا در این عمق قابل سنس نیست! سعی کنین توقعات خودتون رو بر اساس واقعیت عملکرد دستگاهها در نظر بگیرین.
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 3:21pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوست عزیز ابتدا عرض کنم این مسائل رو لطفا در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. بعد اینکه شما طوری از عمق 9 متر صحبت میکنین انگار یک مساله عادی هست! خیر ؛ این عمق خیلی بالاست. باید اول بفرمایین چه هدفی رو با چه لوپی میخواین در 9 متر بزنین؟! لوپی که فرمودین برای فلز جدید هم اندازه خود لوپ یا بزرگتر حدود 2.5 متر بیشتر برد نداره. در صورتی که هدف مدفون و قدیمی و بزرگ باشه در اثر وجود هاله ممکنه این لوپ بتونه تا 4 متر هم اون رو سنس کنه ولی بیشتر از این دیگه ممکن نیست و به تنظیمات هم ربطی نداره. عمق 9 متر فقط با لوپ 2 متری یا بزرگ تر و تحت شرایطی خاص که هدف بسیار بزرگ باشه امکانپذیر هست. در این صورت تنها تنظیمی که میتونه تاثیر زیادی در سنس قویتر چنین هدفی داشته باشه عرض پالس هست که در اون شرایط بین 300 تا 400 توصیه میشه. وگرنه بطور مثال یک هدف 50 سانتی با هیچ لوپ و هیچ تنظیمی و با هیچ فلزیابی در دنیا در این عمق قابل سنس نیست! سعی کنین توقعات خودتون رو بر اساس واقعیت عملکرد دستگاهها در نظر بگیرین. مهندس فراموش کردم توضیح بدم عمق 9 متر کنده شده و منظور من کاووش درون چاه بود در عمق 9 متری چه جوری به کار ادامه بدم؟
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 4:06pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
شکارچی نوشته است: حمید نوشته است: دوست عزیز ابتدا عرض کنم این مسائل رو لطفا در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. بعد اینکه شما طوری از عمق 9 متر صحبت میکنین انگار یک مساله عادی هست! خیر ؛ این عمق خیلی بالاست. باید اول بفرمایین چه هدفی رو با چه لوپی میخواین در 9 متر بزنین؟! لوپی که فرمودین برای فلز جدید هم اندازه خود لوپ یا بزرگتر حدود 2.5 متر بیشتر برد نداره. در صورتی که هدف مدفون و قدیمی و بزرگ باشه در اثر وجود هاله ممکنه این لوپ بتونه تا 4 متر هم اون رو سنس کنه ولی بیشتر از این دیگه ممکن نیست و به تنظیمات هم ربطی نداره. عمق 9 متر فقط با لوپ 2 متری یا بزرگ تر و تحت شرایطی خاص که هدف بسیار بزرگ باشه امکانپذیر هست. در این صورت تنها تنظیمی که میتونه تاثیر زیادی در سنس قویتر چنین هدفی داشته باشه عرض پالس هست که در اون شرایط بین 300 تا 400 توصیه میشه. وگرنه بطور مثال یک هدف 50 سانتی با هیچ لوپ و هیچ تنظیمی و با هیچ فلزیابی در دنیا در این عمق قابل سنس نیست! سعی کنین توقعات خودتون رو بر اساس واقعیت عملکرد دستگاهها در نظر بگیرین. مهندس فراموش کردم توضیح بدم عمق 9 متر کنده شده و منظور من کاووش درون چاه بود در عمق 9 متری چه جوری به کار ادامه بدم؟ سلام خدمت مهندس حمید و دوست خوبمون جناب شکارچی مهندس اگه اجازه و این افتخار رو ب بنده بدید جواب این سوال بنده بدم ؟ دوس عزیز شما باید چاهتون رو ب صورت یک مستطیل بکنید ب طوری که هدف احتمالی تو یکی از گوشه های اون قرار بگیره و بعد هروقت خواستید میتونید داخل چاه و در گوشه دیگر دور تر از هدف ب طوری که فاصله با او نقطه زیاد باشه لوپت رو بالانس کنی و بعد اون گوشه ک فکر میکنی هدف هست رو سرچ کنی .در ضمن دوست عزیز عمق 9 متر ی کم افسانه ای هست مگر اینکه اون نقطه بلند تراز محیط اطرافش باشه مثل ی تپه ب هرحال موفق باشی
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 4:38pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت مدیر محترم، اساتید و متخصصین دانشکدۀ فلزجو اگه امکان داره، لطفا آخرین توانمندیها و قابلیتهای دستگاه فلزجو رو اینجا قرار بدین. واسه کسانی که تخصص ساخت ندارن ولی می خوان بدونن این دستگاه چه قابلیتها و توانمندیهایی داره! با سپاس از اساتید محترم دانشکده شاید بهتر بود میپرسیدید چه قابلیتی نداره جواب شما بهتره بگم .هر نوع تنظیم وقابلیتی که شما فکر میکنید هنگام کاووش برای فلزیاب لازمه این مدار داره و دست تون بازه با هرنوع زمین مورد کاووش تنظیم کنید
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 4:54pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
mahan2000 نوشته است: شکارچی نوشته است: حمید نوشته است: دوست عزیز ابتدا عرض کنم این مسائل رو لطفا در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. بعد اینکه شما طوری از عمق 9 متر صحبت میکنین انگار یک مساله عادی هست! خیر ؛ این عمق خیلی بالاست. باید اول بفرمایین چه هدفی رو با چه لوپی میخواین در 9 متر بزنین؟! لوپی که فرمودین برای فلز جدید هم اندازه خود لوپ یا بزرگتر حدود 2.5 متر بیشتر برد نداره. در صورتی که هدف مدفون و قدیمی و بزرگ باشه در اثر وجود هاله ممکنه این لوپ بتونه تا 4 متر هم اون رو سنس کنه ولی بیشتر از این دیگه ممکن نیست و به تنظیمات هم ربطی نداره. عمق 9 متر فقط با لوپ 2 متری یا بزرگ تر و تحت شرایطی خاص که هدف بسیار بزرگ باشه امکانپذیر هست. در این صورت تنها تنظیمی که میتونه تاثیر زیادی در سنس قویتر چنین هدفی داشته باشه عرض پالس هست که در اون شرایط بین 300 تا 400 توصیه میشه. وگرنه بطور مثال یک هدف 50 سانتی با هیچ لوپ و هیچ تنظیمی و با هیچ فلزیابی در دنیا در این عمق قابل سنس نیست! سعی کنین توقعات خودتون رو بر اساس واقعیت عملکرد دستگاهها در نظر بگیرین. مهندس فراموش کردم توضیح بدم عمق 9 متر کنده شده و منظور من کاووش درون چاه بود در عمق 9 متری چه جوری به کار ادامه بدم؟ سلام خدمت مهندس حمید و دوست خوبمون جناب شکارچی مهندس اگه اجازه و این افتخار رو ب بنده بدید جواب این سوال بنده بدم ؟ دوس عزیز شما باید چاهتون رو ب صورت یک مستطیل بکنید ب طوری که هدف احتمالی تو یکی از گوشه های اون قرار بگیره و بعد هروقت خواستید میتونید داخل چاه و در گوشه دیگر دور تر از هدف ب طوری که فاصله با او نقطه زیاد باشه لوپت رو بالانس کنی و بعد اون گوشه ک فکر میکنی هدف هست رو سرچ کنی .در ضمن دوست عزیز عمق 9 متر ی کم افسانه ای هست مگر اینکه اون نقطه بلند تراز محیط اطرافش باشه مثل ی تپه ب هرحال موفق باشی جناب ماهان ممنون از لطف شما اما سئوال من کلا چیز دیگه بود من از اعداد تنظیمات سئوال کردم نه شکل هندسی چاه . ضمنا این ارتقاع شاید در کوهستان و دشت افسانه باشه دفاین مدفون در منازل این عمق معمول.عمق بیشتر هم شنیده شده حتی کوهستان وتومولوس ها هم عمقهای تا 30متر گزارش شده . از محضر اساتید عذرخواهی میکنم .بحث اپراتوری در این تاپیک مطرح شد.
|
یکشنبه 24 مرداد1395 - 6:07pm |
|
|
|