حمید نوشته است:
افشین عزیز لطف کنین اینقدر در انجمن اسپم ندین! در بخش فلزجو جواب شما رو در خصوص لوپ دادم ؛ در بخش لوپ دوباره سوال کردین و این قضیه در جاهای دیگه هم تکرار شده! اگر حوصله مطالعه ندارین چرا اصلا سوال میکنین؟ تمام مواردی که فرمودین بطور مفصل و فراتر از حدی که در حوصله پستهای انجمن باشه در فایل توضیحات مدار فلزجو نوشته شده. در مرحله اولیه شما نیاز به هیچ اطلاعات اضافه تر ندارین مگر اینکه دستگاه رو در اختیار داشته باشین و اون موارد توضیحی رو رعایت کنین و بعد اگر مشکل یا پرسشی بود اینجا مطرح کنین. وگرنه حتی با مطالعه و حفظ کردن دفترچه هیچ فلزیابی هم نمیتونین به اپراتوریش مسلط بشین.
با سلام
من آدم منفی نگری نیستم و صرفا جهت کسب اطلاع دقیق از اصطلاحات و کارکرد دستگاه سوال کردم. و در بزرگواری شما هم شکی نیست و منظورم دادن پاسخ صرفا توسط شما نبود. هر کدوم از اساتید که حوصله اش رو داشته باشن، لطف می کنن و پاسخ میدن. تمایل و یا حوصله نداشتن، اصراری نیست.
اگه یکی از دوستان سوالی رو مطرح میکنه، مطمئنا فقط واسه خودش نیست و سایرین هم استفاده میکنن!
من دیدم که بعضی از دوستان در این موارد سوالاتی داشتن!
اگه سوالی مطرح میشه، یعنی اینکه سوال کننده به جوابش نرسیده!
خیلی ممنون میشم اگه لطف کنین و لینک پاسخ سوالاتم رو اینجا قرار بدین. چون من پاسخ سوالاتم رو جایی ندیدم!
در هر صورت هدف من به هیچ وجه ناراحت کردن کسی نیست!
همچنین از شک کردن و سوء ظن و تهمت به دیگران هم بیزارم. علم غیب هم ندارم که از درون مردم صحبت کنم!
خدا بر آن بنده بخشایش است --- که خلق از وجودش در آسایش است!
با سپاس و در پناه حق باشید