نویسنده |
پیغام |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: دوست من این روش روی اون تکه سیم رابط نویز نمینداره؟چون کانکتر شما فلزی هستش میگم و گویا شیلد کابل رابط رو هم وصل نکردین! دوست عزیز اگه یکم ریزبینانه تر نگاه کنی میبینی ک شیلد رابط وصل شدست.در مورد نویز هم باید مهندس نظر بده.البته سازنده دستگاه هم میتونه توجیهات خودشو در مورد دریافت نویز بگه ک آیاد دریافت میکنه یا نه. اینجوره ک من تو دستگاه خودم دیدم هنگاه دریافت نویز اعداد سه گانه و دیباگ تغیررات زیاده دارن نسبت ب مکان بی نویز و عدم دریافت نویز شرایط هم باید دید
بیهوده نشین وقت طلاست
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 7:38pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
Honarmand7 نوشته است: kdj نوشته است: دوست من این روش روی اون تکه سیم رابط نویز نمینداره؟چون کانکتر شما فلزی هستش میگم و گویا شیلد کابل رابط رو هم وصل نکردین! دوست عزیز اگه یکم ریزبینانه تر نگاه کنی میبینی ک شیلد رابط وصل شدست.در مورد نویز هم باید مهندس نظر بده.البته سازنده دستگاه هم میتونه توجیهات خودشو در مورد دریافت نویز بگه ک آیاد دریافت میکنه یا نه. اینجوره ک من تو دستگاه خودم دیدم هنگاه دریافت نویز اعداد سه گانه و دیباگ تغیررات زیاده دارن نسبت ب مکان بی نویز و عدم دریافت نویز شرایط هم باید دید این عکس مدار شماست دوست عزیز؟
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 8:06pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
حمیدخان خسته نباشید رگولاتورهای سری ld1085 رو یکی از دوستان بهم پیشنهاد دادن گویا خیلی دقت بالایی دارن و تلفات حرارتی پایین فقط ترتیب پایه ها فرق داره که میشه جابجا کرد. لطف میکنید نظرتون رو بگید؟ ممنون
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 8:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله در صورت دسترسی به این رگولاتور بجای 7805 میتونین استفاده کنین. هر چند تاثیر محسوسی نداره. این رگولاتور ظاهرا نوع 12 ولتی هم نداره. در صورتیکه ولتاژ 12 در این مدار مهمتر از 5 ولت هست. بهرحال رگولاتورهای معمولی اشکالی در کار ایجاد نمیکنه. وگرنه مطمئن باشین بنده که از روز اول همه بخشها رو با اسکوپ مطالعه کردم از همون ابتدا راه دیگری در نظر میگرفتم و بخاطر مساله پیش پا افتاده ای مثل رگوله کردن ولتاژ ؛ ارزش چنین پروژه ای رو پایین نمیاوردم!
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 9:40pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
قصد جسارت نداشتم حمیدخان بیشتر بخاطر رگولاتور 12 ولت عرض کردم.چون 3 آمپر هستش و تلفات حرارتیش هم کمه این دیتاشیتس ملاحظه بفرمایید 12 ولت هم داره. ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 9:57pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جالبه که در دیتاشیت قدیمیش نوع 12 ذکر نشده! ولی در این دیتاشیت شماره های LD1085V12 و LD1085P12 وجود دارن که برای 12 ولت قابل استفاده هستن. بله هیچ مشکلی نداره و کلا هر رگولاتور 12 ولت بالای 1 آمپر برای این مدار قابل استفادست.
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 10:07pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
ممنونم استاد عزیز
|
سه شنبه 26 مرداد1395 - 10:33pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید یه سوال اگه کل مدار رو با استیکر آشپزخانه کامل شیلد کنیم آیا حتما لازمه اونو به شیلد مدار وصل کنیم؟
|
چهارشنبه 27 مرداد1395 - 11:49am |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
hesam نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید یه سوال اگه کل مدار رو با استیکر آشپزخانه کامل شیلد کنیم آیا حتما لازمه اونو به شیلد مدار وصل کنیم؟ سلام حسام جان 95 درصد نویز از لوپ میاد و لازم نیست خودتو به دردسر بندازی برای اینکار ، تست کردیم اصلا تفاوتی احساس نمیکنی ولی خوب بودنش بهتر از نبودنشه البته دقیق باشه بله به منفی مدار وصل باید بشه وبهتره
|
چهارشنبه 27 مرداد1395 - 12:35pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
IIII نوشته است: hesam نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید یه سوال اگه کل مدار رو با استیکر آشپزخانه کامل شیلد کنیم آیا حتما لازمه اونو به شیلد مدار وصل کنیم؟ سلام حسام جان 95 درصد نویز از لوپ میاد و لازم نیست خودتو به دردسر بندازی برای اینکار ، تست کردیم اصلا تفاوتی احساس نمیکنی ولی خوب بودنش بهتر از نبودنشه البته دقیق باشه بله به منفی مدار وصل باید بشه وبهتره ممنون پارسا جان دیگه گاهی وقتا آدم جایی کار میکنه که نزدیک برقه و نویز موجوده. گفتم تمام سوراخ سنبه ها رو ببندم تا کمترین نویز وارد بشه. البته این شیلد رو همینجوری دور موبایل میپیچم آنتنش قطع میشه. حالا ببینم رو مدار چقدر تاثیر داره. بازم ممنون از راهنماییت
|
چهارشنبه 27 مرداد1395 - 1:43pm |
|
|
|