نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان عزیز چی کارا کردید منتظر نتیجه تستتون هستم خلاصه ما اینجاهستیم ببینیم کی واقعا دنبال این کاره و کی نیست و کی میخواد با چشم باز یک کار مهندسی انجام بده و کی دوست داره چشماشو ببنده و صرفا به خاطر به به و چه چه فروشنده ها مثل حمال فقط دستگاههای مختلف رو تو دستش بچرخونه و خودش و دیگران رو الاف کنه مینلب عزیز شما فکر کنم روت دوم بشید موفق باشید
|
شنبه 6 شهریور1395 - 4:56pm |
|
|
persian.550bc
کاربر فعال
|
رستم جان سلام من دو هفته ای هست گیر انتنم . هنوز نتونستم تست اولی رو با موفقیت انجام بدم . بعضی از دوستان گفتند که مدار آخری احتمالا مشکل داره . جسارتا بررسیش بکنید و اگر مشکلی داره حلش کنید آخه ماها که از الکترونیک سر در نمیاریم و در بهترین حالت شاید بتونیم یه مدار رو مونتاژ کنیم . با تشکر
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
|
دوشنبه 8 شهریور1395 - 9:12pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام از اقا فریدون خواهش میکنم مدار رو برسی کنند و تا وقتی که جواب ندادند دوستان لطفا مدار رو نسازند و اجازه بدید من بسازم 550 سال قبل از میلاد مسیح (تو رو خدا اسم راحتر انتخاب کنید)مشکل انتنتون کجاست
|
سه شنبه 9 شهریور1395 - 11:59pm |
|
|
MINLAB2
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان مدتی نبودم؛پیش خودم چه فکر ها میکردم ولی میبنم ک اصلا هیچ پیشرفتی نکردیم!!!!!! اقا رستم عزیز من دوست دارم به یک مدار خوب برسم نمیدونم منظورتون ازین حرف چی هست!!!!؟ بهر حال از اقا فریدون و اقا رستم میخام ک مشکل مدار رو برطرف کنند!!! با تشکر فراوان نمیدونم اقا رستم ازین حرف چی برداشت میکنید!!!ولی دیگه دارم به این نتیجه میرسم ک شما درست میگید همه اماده میخان!!!ولی این وسط من و همسال من میسوزند!!!! الان تاپیک خوابیده و یکی مثل من هم دیگه نمیدونم چیکار کنم!!!!!؟؟؟ اقا فریدون برسید به دادمون!!!
|
یکشنبه 21 شهریور1395 - 3:28pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
منم شک کردم همه رفتن من موندم باز یکی پیدا شد اقا اتیش بزنید موتور سایت خوابیده روش شه الکسا سایت نگاه میکنم از سایت ترکیده من کمتره یه تکونی بدید باز باز همون روز ببینیم که 400 نفز انلاین داشته باشیم
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
یکشنبه 21 شهریور1395 - 7:59pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 29 شهریور1395 - 1:38pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
واقعا که جای تاسف داره ای دو صد لعنت به این خوش ظاهرای بد باطن.... این امواجی که توسط گیرنده از هدفی در زیرسطح دریافت میشه در هر نقطه ای با توجه به وجود یا عدم وجود چندین پارامتر دارای شدت و حدت و کیفیت متفاوت هست؛ امکان نداره این اسباب بازی و هیچ دستگاه دیگه ای رو بر روی یک مود خاص تنظیم کرد و در محیط میدانی نتیجه مطلوب گرفت مگر اینکه بلوک مشخصی برای قابلیت کالیبره شدن و تطبیق پذیری سیستم با مکان مورد مطالعه تعریف شده باشه؛ دوستان هوشیار باشید یک وقت گول نخورید.
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 29 شهریور1395 - 11:56pm |
|
|
ali Ebrahimi
تاریخ عضویت: سه شنبه 23 آذر1394 - 2:36am پست: 12 محل اقامت: آذربایجان شرقی
|
سلام و خسته نباشید به دوستان بخصوص زحمت کشان این سایت، از دوستانی که rostam 3 را ساخته اند کسی میتونه کمک کنه چطوری میشه اون دوتا فرکانس را که در ضمیمه این مدار گفته در اسکوپ مشاهده کرد،من تو رنج اتومات هم میزنم فقط 25h هست
سلام به همه
|
سه شنبه 29 شهریور1395 - 12:05am |
|
|
ali Ebrahimi
تاریخ عضویت: سه شنبه 23 آذر1394 - 2:36am پست: 12 محل اقامت: آذربایجان شرقی
|
سلام خدمت استاد رستم و فریدون، لطفا ادامه ای کاش را این طور رها نکنید من از عید روی مدارات شما کار میکنم هر تستی هم گفته اید انجام دادم وچندتا مشکل پیش اومده که اگر تشریف بیارید بپرسم تا به کمک شما به نتیجه مطلوب برسیم،طرح خوبیه واقعا دست استاد رستم درد نکنه
سلام به همه
|
سه شنبه 29 شهریور1395 - 12:16am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان.سید عزیز و استاد هوشی بنده چند ماه پیش هم این برنامه رو اعلام کردم البته این دوستان بایه دستگاه تصویری روور سی خریده بودن 35 ملیون که بعدا من دستگاه رو باز کردم دیگه خودشون فهمیدند چه کلاهی سرشون رفته.این عکس ها رو اون موقع هم قرار دادم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 30 شهریور1395 - 9:30am |
|
|
|