دوست گرامی صحبتهای بی پایه و اساس و تنها از روی اعتقادات کور و نابخردانه چنان من رو بر آشفته میکنه که متاسفانه گاهی اوقات کنترل خود رو از دست میدم..
ازینرو اگر اهانتی از جانب من احساس کردید از شما طلب بخشش میکنم..
اما همچنان با مطالبی که عنوان کردید بطور قطع مخالفم،
متاسفانه برداشت شما از علم اساسن نادرست هست!!
اینکه میفرمایید علم در حیطه ماده عمل میکنه از اساس اشتباست اصلن نمیدونم کی همچین حرفی رو زده؟!!
بنظر شما ماده از چی ساخته شده؟
حتمن میفرمایید اتم!
خب اتم از چه ساخته شده؟
حتمن الکترون و نوترون و پروتون
ادامه ش رو خودتون میتونید براحتی با تحقیق متوجه بشید زیرا دانشمندان کافر و خداپرست همگی با هم در این اکتشافات شریک بودند..!
(که البته هرچه جلوتر میریم تعداد دانشمندان خداناباور بیشتر از پیش میشه)
در نهایت به ذرات زیر اتمی میرسیم که اصلن دارای جرم نیستن!!
"یعنی از حیطه تعریف ماده خارج میشیم"
از طرفی پاد ماده رو داریم که امروز وجودش اثبات شده!!
و حتی فراتر انرژی تاریک رو داریم!!
(که وجودشون با هیچ معیار امروزی قابل کشف و اندازه گیری نیست اما بر اساس تاثیراتی که روی حرکات مواد و کهکشانها دارند اثبات شدند!)
و همه اینها رو علم و عالمان واقعی کشف کردن نه اون مدعیان بی علمی که از ساخت یه واکسن آبله مرغون هم عاجزند اما وقتی پای صحبتها و تعاریفی که ازشون میشه میبینی که اصن این بزرگواران تمام علم دنیا رو تو جیبشون دادند و حرفی نمیزنند زیرا که ما جنبه شو نداریم!!
(البته ممکنه منظور شما نظرات ماتریالیستی بعضی از دانشمندان باشه که البته هیچ ربطی به علم نداره!!)
قبلن هم عرض کردم باور نادرست یعنی "خرافه" فرقی نمیکنه چقدر پیرو داشته باشه!همشون گمراه هستند!پس باید آگاهشون کرد..
زیرا اکثرشون نمیدونن!اما عده اندکی که میدونند و حرفی نمیزنند اکثرشون منافع دارند
و عده اندک دیگری هم که میدونند و حرف نمیزنند یا فرقی براشون نمیکنه که مردم آگاه باشند یا امیدی به آگاه شدن و عاقل شدن مردم ندارند یا همانند من دنبال دردسر نیستن و سکوت اختیار میکنند..
در مورد ذات ازلی هم حرف جالبی زدید!!اینکه از ماده نیست!!
فقط یه سوال دارم ازتون...آیا شما مطمئن هستید؟؟
چطور در مورد ذات وجودی موجودی حرف میزنید که خودتون مدعی هستید هیچ دانشی در موردش ندارید؟؟!!
تا حالا بهش فکر کرده بودید؟
در آخر باز تاکید میکنم هرچیزیکه در حیطه علم قرار نگیرد وجود ندارد.
لازم نیست زیاد به عقب برگردیم از پدر بزرگ و مادر بزرگ خود بپرسید که آیا در دوران جوانی پیشرفتهای امروز براشون قابل تصور بود یا نه؟!
پس با این باور غلط که علم هرگز نخواهد توانست خود رو گول نزنید گرانقدر..
فکرتون رو باز کنید چشمهارو بشویید و جور دگر ببینید
باور کنید برعکس باورتان خرد گرایی هم شیرینتر و هم آسونتر از خرافه گراییست!