انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:58am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1970 , 1971 , 1972 , 1973 , 1974 , 1975 , 1976 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

artaجان دوست عزیز مدار به سفال حساسیت داشته باشه ک تقصیر من نیست .مشکل لوپ مداره :-w
شماهم اگه مدارت به سفال حساس نبوده شانس اوردی :))

یکشنبه 14 شهریور1395 - 11:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دلبندم شانس نیاوردم به گفته های مهندس و بقیه دوستان با دقت گوش کردم

دوشنبه 14 شهریور1395 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

DIE WORDS نوشته است:
سلام خدمت استاد بزرگوار حمید عزیز
ممنون از همه زحمت هایی که کشیدین
من مدار فلز جو رو درست کردم فوق العاده پایدار و عالی کار میکنه . مچکرم .
لطفا نظرتونو بابت دستگاه من بگید اگر مشکلی توش میبینید راهنمایی کنید ممنون میشم .
با لوپ 1*1 چهارونیم زدم . تست خاک و سنگلاخ و ریگ .
با لوپ 60 تخت 3 متر .
ی لوپ عنکبوتی هم درست کردم که هنوز واسش نظر ندادید که چند تا مشکل داره البته چون نمیرسیدم ی کم عجله کردم .
ضمنا min max تاثیر به سزایی رو دستگام گذاشت .

بازم ممنونم .

باسلام
دوست عزیز شما باید موقع تست و اعلام سنس هدف در عمق مثلا 3متر یا 4.5 متری ،حتما ابعاد و جنس فلز رو هم بیان کنید تا همه بدونن که شما با لوپ یکمتری چه اندازه فلز رو سنس کردین،آیا این هدف که در این عمق سنس شده، یه سکه بوده یا یه بشکه؟
ضمنا اگه ممکنه،لطفا بفرمایید تاثیر بسزایی که minmax رو دستگاهتون گذاشته چیه؟

دوشنبه 15 شهریور1395 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام,اگه بخوام,باسیم کت لوپ60 بسازم چند متر,بگیرم,چند دور,خواهشا اونایی که,نتیجه گرفتن,کمک کنن,البته,دارم,پنجمین,فیبرمو,اماده میکنم,ببینم,چی,بیرون,میاد,ایندفعه,دارم,سنگ,تموم,میزارم,اگه,خدا,بخواد,با,تشکر

دوشنبه 15 شهریور1395 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asad135959 نوشته است:
سلام,اگه بخوام,باسیم کت لوپ60 بسازم چند متر,بگیرم,چند دور,خواهشا اونایی که,نتیجه گرفتن,کمک کنن,البته,دارم,پنجمین,فیبرمو,اماده میکنم,ببینم,چی,بیرون,میاد,ایندفعه,دارم,سنگ,تموم,میزارم,اگه,خدا,بخواد,با,تشکر

جوابتو که همون چند صفحه قبل دادم!
ضمنا برای شروع و تست بهتره یه لوپ کوچیکتر مثلا 30 عنکبوتی با سیم لاکی بسازی.

سه شنبه 16 شهریور1395 - 8:35am

فلزجو اصلا به سفال حساس نیست من با گلدان سفالی پر از خاک تست کردم حساسیت ۱۵فرکانس و پالس۱۵۰دیلی ۲۰انتگرال ۶۵با این تنظیمات اصلا سفال سنس نکرد بعید میدونم سفال سنس کنه!!
مهندس جان من هر کار کردم با فلزجو نتونستم فیبر۱۰*۱۰تو۱۲۰سانت سنس کنم نهایت بردی که گرفتم ۸۵سانت بود البته در منزل وهمین تنظیمات فعلا یکم سرم شلوغه رهاش کردم میخواستم بدونم ممکنه از سیم لاکی لوپ من بی کیفیت باشه متری سیصد تومان خریدم در ضمن سیم لیتزم داشت متری ۱۰۰۰تومان سوال دیگم اینکه با سیم شبکه کت۵یا۶میشه لوپ عنکبوتی ساخت؟

سه شنبه 16 شهریور1395 - 2:02pm
مدیر کل
مدیر کل

اینکه فلزجو یا فلان مدار به سفال حساس هست یا نیست رو دیگه خواهشا بذارین کنار! شما اگر بدونین واقعا فلزیاب چطور فلز رو سنس میکنه دیگه دنبال این حرفهای عامیانه و ناشی از کمی اطلاعات نمیرید. هر چیزی که دارای رسانایی الکتریکی باشه بسته به میزان رسانایی و نفوذپذیری امواج از اون و فاصله نسبت به لوپ میتونه سنس بشه یا نشه! این ربطی به طرح فلزیاب نداره و صرفا برخی تنظیمات دستگاهها روی این موضوع اثر دارن که بعید میدونم در هیچ دستگاهی همه تنظیماتی که ما در نظر گرفتیم وجود داشته باشه. بنابراین برخی سفالها قطعا سنس میشن و برخی اصلا سنس نمیشن! این بستگی به شرایط قرارگیری سفال و میزان رطوبت و جنس اون داره. طبیعتا تنظیمات و نوع لوپ در مواردی که سنس سفال ضعیف باشه روی سنس یا عدم سنس تاثیر داره. ولی در مواردی که سفال از نوعی هست که قوی سنس میشه ؛ کاری نمیتونین بکنین که کلا سنس نشه.
برد در محیط منزل کاهش پیدا میکنه. باید در محیط بیرون تست کنین. سیم لاکی معمولا کیفیتش زیاد تفاوتی نداره. بهترین سیم در دسترس برای ساخت لوپ سیم لاکی هست. بهتره سراغ نوع افشان نرید چون اکثرا جوابدهی مطلوب نداره. البته در صورت دسترسی به سیم لیتز میتونین لوپ بهتری بسازین اما برای دفینه یابی و اهداف مد نظر دوستان سیم لیتز جوابی بهتر از سیم لاکی نمیده!
بهتره سراغ کابل کت6 هم نرید. مشخصه که لوپ عنکبوتی نمیشه باهاش ساخت! علت جوابدهی خوب کابل کت6 نازکی سیم داخلی اون هست که تک رشته هم هست. با سیم لاکی 0.6 یا 0.7 و روش پیچیدن منظم تر میشه به نتیجه بهتری رسید. بهرحال با سیم لاکی تمام فاکتورهای لوپ دست خود شماست و میتونین به نتیجه ایده آل برسین.

سه شنبه 16 شهریور1395 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت استاد حمید عزیز.یه سوال داشتم اینکه دستگاه بنده بعد از سنس فلز بوقش قطع نمیشه.مشکل از کجا میتونه باشه.البته تازه مونتاژکردم و تعدادی از قطعات قبلی که خوب بودند رو روی این برد گذاشتم.

سه شنبه 16 شهریور1395 - 10:12pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر دستگاه رو تازه روشن کرده باشین و درجه حساسیت هم بالا باشه تا حدی طبیعی هست و به ثبات حرارتی قطعات بستگی داره تا بعد 1-2 دقیقه به تعادل حرارتی برسن. کیفیت خازن 11 هم در این زمینه اهمیت داره. در غیر این صورت این مساله میتونه در حالت استفاده از بلندگوی معمولی پیش بیاد که بعد به صدا در اومدن بوق سبب بی ثباتی میشه. حتما از بلندگوی پیزوی قابدار استفاده کنین.

سه شنبه 16 شهریور1395 - 10:55pm

سلما به همه دوستان.
مهندس من دو تا مدار درست کردم یکی با الاف فلزی اصلی که اعداد سه گانه تو رنج صحیح هست. و یکی با 3130 که تو جزوه ذکر کردید .الان با 3130 a505.b795 .و c 815. هست. تست دو مدار با یک لوپ 35 که 24 دورسیملاکی0/7درست شده انجام شد . .میخواستم نظرتونو در مورد مدار دوم بدونم .و اینکه اشتباهم کجا میتونه باشه.ضمنا با هر دو مدار برد کم هست که دارم رو انواع 840. کار میکنم .ممنون

سه شنبه 16 شهریور1395 - 11:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1970 , 1971 , 1972 , 1973 , 1974 , 1975 , 1976 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 462 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure