mojtaba gold نوشته است:
سلام خدمت دوستان و استاد بزرگ آقا حمید من چند مدتی نبودم بخاطر بیماریم من که دیگه بی خیال تو باکس ساشو شدم فقط بار اولی که ساختمش کار کرد اونم رضایت بخش نبود نه کیفیت pcb خوبه نه کیفیت طراحی البته ببخشید ها این شکلی گفتم خودم یه فیبر جدید زدم خیلی هم عالی در اومده بود ولی باز جواب نداد نتیجه گیری من این بود که دیگه بی خیالش بشم و خیلی هم هزینه برام برداشت اگه آقا حمید خودتون یکی بسازید و به نتیجه صد در صد برسید که کار میکنه من دوباره حاضرم بسازم این تو باکس رو اگه شما یه فیبر خودتون بزنید وقطعات رو روش سوار کنید متوجه میشید که چقدر جای پایه ها کوچیک طراحی شده من تو این مدتی که نبودم رد یاب صوتی ساختم با یه مدار vlf که داره جواب هم میده خیلی هم پیچیده تر از تو باکس ما بود ولی چون pcb درست داشت و جای قطعات خوب بود به مشکلی بر نخوردم به نظر من تو باکس خیلی ساده و راحته ولی فیبرش مشکل داره و اینکه آقا حمید باید یه زحمت بکشن خودشون هم بسازن تا درد ما رو متوجه شن چی البته این درد و دل بود آقا حمید من جسارت نمیکنم شما هم زحمت میکشید ولی یکبار شده بسازید این تو باکس رو تا بچه ها هم دلگرم بشن ممنون میشم چون توباکس خیلی تو زمین خوب جواب میده من که تا الان حدود 700تومن هزینه کردم برا تو باکس و ب اندازه ده تا تو باکس قطعات دارم ولی دست نگه داشتم تا ببینم کسی به نتیجه مطلوب میرسه که رضایت بخش باشه نه با حرف و شماتیک و عکس با فیلم و مدرک خوب که ما هم دلگرم بشیم و بسازیمش
سلام دوست عزیز
کار نکرد یعنی اصلا فرکانس و تشخیص در کار نبود؟
پی سی اولی درسته من هم ساختم خیلی ظریف بود و اصلا مس های پشت مدار من مثل جگر زلیخا بود!
اما به هر حال همونم کار میکرد ولی نه عالی. ایراداتی داشت مثلا بعدا فهمیدم به جای چند تا از خازن های 100 نانو 150 زدم!
فیبر جدید رو من دو سه هفته پیش زدم. هم ضخامت خطوط لحاظ شده هم اطراف فرستنده جاش باز شده و بدون هیچ مشکلی سیستم من کار کرد.
البته زدم اسکلتشو داغون کردم و حوصله ساخت اونم ندارم
شما این فیبر جدید رو بزن. قبل از مونتاژ کلیه خطوط رو از لحاظ اتصالی و قطعی چک کن. این مهمه چون من چند بار تو فیبرهای مختلف موقع چک اولیه دیدم قطعی داره. خوب این مدار ساخته هم بشه معلومه کار نمیکنه و درست کردنشم سخته. بعد شما لطف کن به جز ای سی ها همه قطعات رو تست کن بعد جا بزن. از روغن لحیم هم استفاده نکن. ان شاا.. همون دفعه اول که روشن کنی جواب میده.
یا حق