انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:10am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1972 , 1973 , 1974 , 1975 , 1976 , 1977 , 1978 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استادحمید خسته نباشید
1- چرا از سیم پیچهای موازی در لوپ استفاده نمیکنید تا هم مقاومت کم بشه هم جریان کشی قویتر .
2-اگه بخوام این کارو انجام بدم غیر سیم لیتز از چه سیمی و هر یک از سیم پیچها چند دور باید استفاده کنم
3- ظرفیت خازنی سیم پیچ های (موازی )چطور محاسبه میشه
متشکرم

جمعه 19 شهریور1395 - 11:03am

با سلام خدمت دوستان خدا قوت سیم انتن بدون فویل رسانا کابل هم کیفیت خوبی داره اگر کرمان یا امل گیر نیاوردین .

جمعه 19 شهریور1395 - 11:38am
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
سلام خدمت استادحمید خسته نباشید
1- چرا از سیم پیچهای موازی در لوپ استفاده نمیکنید تا هم مقاومت کم بشه هم جریان کشی قویتر .
2-اگه بخوام این کارو انجام بدم غیر سیم لیتز از چه سیمی و هر یک از سیم پیچها چند دور باید استفاده کنم
3- ظرفیت خازنی سیم پیچ های (موازی )چطور محاسبه میشه
متشکرم

خواهش میکنم.
1- اونطور که شما فکر میکنین تاثیر مثبت نداره! کم شدن مقاومت هم الزاما اثر مثبت نداره! اتفاقا نازک ترین سیمی که برد نهایی رو بده بهترین انتخاب برای سیم لوپ هست. افزایش بیش از حد جریان در لوپ نه تنها سبب افزایش برد نمیشه بلکه حساسیت به زمین رو تا حد قابل ملاحظه بالا میبره.
2- روشی رو پیشنهاد داده بودیم که با چند رشته سیم لاکی بشه سیم ضخیم تر از نوع لیتز رو شبیه سازی کرد. ولی ظاهرا چند تن از دوستان که انجام دادن تاثیر مثبتی ندیدن یا حتی نتیجه منفی هم داشت. بهرحال به کیفیت خود سیم لیتز هم نمیشه رسید و اصلا وقت گذاشتن روی این موضوع رو توصیه نمیکنم.
3- اطلاعی ندارم و البته اهمیتی هم نداره چون محاسبه واقعی ظرفیت خازنی سیم پیچها چیزی نیست که بدرد ما بخوره. دستگاه ما بر اساس اعداد 3 گانه و دیلی کاملا مشخص میکنه شرایط لوپ چطوره.

جمعه 19 شهریور1395 - 3:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام مهندس حمید عزیز یه کوپ60 که احساس میکنم خوب چیدمش البته بجز کانکتورش که ازش راضی نیستم رفتیم بیابون دیباگ اول با 5عدد بالا و پائین ودیباگ دوم هم A304 B709 C811 دیلی اتومات17 و بعضا16 توسط دستگاه شناخته شد یه جا که نشان خوبی داشت باID 52 و 57 و در حالت حذف اهن +20 و +24 سنس شد ولی متاسفانه مهندس فقط دوتا کوزه سفالی بود من تمامه تنظیمات مربوطه رو انجام دادم وحتی طبق گفته یکی از دوستان رو یه قطعه از خوده کوزه ها بالانس کردم ولی مجددا کوزه دوم رو سنس کرد مهندس سوالم اینه ایا ای دی خاصی برا کوزه وسفال وجود داره یا تنظیمات خاصی که بشه از طریق اون شماره میتر سفالو بشناسیم کلا راهی داره یا نه که حفاری بیخود نشه سپاس گزار میشم اگه یه توضیح جامعی بفرمائید راستی مهندس واقعا دستگاهی که طراحی کردین محشره ممنون از زحماتتون

جمعه 19 شهریور1395 - 11:54pm

مهندس جان سلام
دفعه قبل که با مشاوره های شما لوپ 45 هنکبوتی ساختم نتیجه خیلی عالی بود برای همین دوباره مزاحمت شدم تا درباره لوپ بزرگ هم یه مشورتی با شما بکنم
من سیم افشان همدان1در1.5 صد متر دارم
سیم لاکی 1 میلیمتر مرغوب هم 30 متر دارم
با اینا چه لوپی میشه ساخت
ایا میشود لوپ یک متری ساخت؟
1.5متری چی؟
2متری چی؟
نظرت خیلی برام مهمه
با تشکر

شنبه 19 شهریور1395 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

shahab58 نوشته است:
باسلام مهندس حمید عزیز یه کوپ60 که احساس میکنم خوب چیدمش البته بجز کانکتورش که ازش راضی نیستم رفتیم بیابون دیباگ اول با 5عدد بالا و پائین ودیباگ دوم هم A304 B709 C811 دیلی اتومات17 و بعضا16 توسط دستگاه شناخته شد یه جا که نشان خوبی داشت باID 52 و 57 و در حالت حذف اهن +20 و +24 سنس شد ولی متاسفانه مهندس فقط دوتا کوزه سفالی بود من تمامه تنظیمات مربوطه رو انجام دادم وحتی طبق گفته یکی از دوستان رو یه قطعه از خوده کوزه ها بالانس کردم ولی مجددا کوزه دوم رو سنس کرد مهندس سوالم اینه ایا ای دی خاصی برا کوزه وسفال وجود داره یا تنظیمات خاصی که بشه از طریق اون شماره میتر سفالو بشناسیم کلا راهی داره یا نه که حفاری بیخود نشه سپاس گزار میشم اگه یه توضیح جامعی بفرمائید راستی مهندس واقعا دستگاهی که طراحی کردین محشره ممنون از زحماتتون

خسته نباشین.
اینکه اگر روی یکی از کوزه ها بالانس کنین دیگه دومی رو سنس نمیکنه کاملا حرف غلطی هست! واقعا نمیدونم چه کسی چنین توصیه ای به شما کرده؟ اگر بدونید فلزیاب با چه روشی فلز رو سنس میکنه اینجور ذهنیتهای اشتباه رو وارد مبحث فلزیابی نمیکنین.
سنس برخی سفالها طبیعی هست و بارها اشاره کردیم. به اون صورت هم نمیشه کاریش کرد. ولی از نظر عدد تفکیک اتفاقا اکثر دوستان اعدادی بین 50 تا 60 رو گزارش کردن! هر چند این رنج از عدد تفکیک میتونه مربوط به بسیاری اهداف دیگه هم باشه ولی بر اساس تجربه و توجه ضمنی به عدد میتر آهن میتونین تا حدی حدس بزنین که سفال هست یا نه.

شنبه 19 شهریور1395 - 12:29am
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
مهندس جان سلام
دفعه قبل که با مشاوره های شما لوپ 45 هنکبوتی ساختم نتیجه خیلی عالی بود برای همین دوباره مزاحمت شدم تا درباره لوپ بزرگ هم یه مشورتی با شما بکنم
من سیم افشان همدان1در1.5 صد متر دارم
سیم لاکی 1 میلیمتر مرغوب هم 30 متر دارم
با اینا چه لوپی میشه ساخت
ایا میشود لوپ یک متری ساخت؟
1.5متری چی؟
2متری چی؟
نظرت خیلی برام مهمه
با تشکر

خواهش میکنم.
خب البته بنظر من روش صحیح این هست که شما ببینی چه لوپی برای کاوش نیاز داری بعد بر همون اساس سیم تهیه کنی. نه اینکه ببینی چون فلان سیم رو داری چه لوپی میتونی باهاش بسازی!
بهرحال ؛ با سیم لاکی 1 میل متاسفانه هیچ لوپ خوبی نمیتونین بسازین. چون این سیم فقط برای لوپ 1 متری مناسب هست که اون هم بدلیل لاکی و شکننده بودن قابل استفاده برای لوپ تا شو نیست.
سیم افشان شما هم اگر دارای قطر واقعی 1.5 میل هست بنظر من فقط برای لوپ 2 متری مناسبه که باید 7 دور بپیچید. البته دقت کنین اگر این سیم دارای روکش ضخیمی نباشه بخش تفکیک از کار میفته. برای لوپهای بزرگ سعی کنین ضخامت روکش سیم بالا باشه تا مغزی سیمها از هم فاصله بگیرن و اعداد 3 گانه بصورت حدودی درست در بیاد.

شنبه 19 شهریور1395 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام

حمید جان معیار سنس دقیقا چی هستش؟ همه مقادیر بدست اومده از adc جمع میشن و با مقادیر جمع شده در هنگام بالانس مقایسه میشن؟ و سپس اعلام نتیجه میشه!! (البته بعد از اعمال فیلتر ها و حساسیت و....)

با این پیش فرض یعنی همه ی مقادیر بلا استثنا همگی کم میشن یا بیشتر میشن!! :-o

منظورم بیشتر تمرکز روی تک تک نقاط ملاک سنس باشه !! یا نمیدونم قاطی پاتی شد،، ولش کن.. @-)

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 19 شهریور1395 - 2:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

shahab58 نوشته است:

سلام دوست عزیز
میشه بگی کوزه ها با چه سایزی و در چه عمقی و با چه میتری سنس شدن. ضمنا فرکانس و عدد دیلی دستی رو چند گذاشته بودید؟
ممنون

شنبه 20 شهریور1395 - 7:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام تو حدود 90 سانت عمق سایز کوزه ها البته یکیش تیکه تیکه شد ولی اون که تقریبا سالم درومد اندازش حدود30 35 سانت پهنا حدود 15 سانت دیلی دستی 44 فرکانس دقیق یادم نیس حدود 160حساسیت 18 پالس204 دیلی اتومات 17 راستی از دوستان خواهش میکنم هرکی target id دیپ مکس z5 یا 3 رو داره قرار بده تو انجمن فکر کنم بدرد خیلیا بخوره هرچی گشتم تو اینترنت نبود

شنبه 20 شهریور1395 - 12:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1972 , 1973 , 1974 , 1975 , 1976 , 1977 , 1978 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 479 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure