شایان نوشته است:
سید جواد نوشته است:
bagher22 نوشته است:
من میخام این سیستمو تهیه کنم .کسی نیست که راهنمایی کنه؟
آیا جواب میده؟اهداف عمیقمو میشه گرفت باهاش
سلام
این سیستم ها در عمل کارایی نداره؛ توقع معقول از هر سیستمی کارایی اون در محیط کار و میدانی هست نه ظاهر و صفحه نمایش و این بزک ها که فقط برای جلب توجه و فروش بیشتر یکسری کلاش تهیه شده؛ اهداف عمیق جای خودش در اهداف سطحی هم کارایی ندارد؛ موفق باشید
سلام
دوست عزیز دلیل بر اینکه شما اطلاغات کاملی ازش ندارین و حتی به جرات میتونم بگم که امتحانشم نکردین درست نیست که چیزیو نفی کنید و کلا اونو غلط بدونین
چون در این حال اینطور میشه برداشت کرد که هر چیزیو که شما و ذهنیت شما قبول نداشته باشه درست نیست و اگر ذهنیت شما قبول داشته باشه درسته
بهتره قبل از اینکه در مورد هرچیزی نظر قطعی بدیم کمی تجربش کنیم بصورت اصولی بعد بیاییم در موردش نظر بدیم
موفق باشید ..
دوست من
بحث ذهنیت یا عدم اطلاع یا تجربه نیست من بخاطر شغلم با سیستم های زیادی کار کردم اصلا همچین سیستمی در عملیات میدانی جواب نمیده!
اصلا هیچ توجیه علمی برای وجود همچین سیستمی با این کارایی که ذکر میشه وجود نداره و سیستم هایی هم که در بازار موجود هستند صرفا برای اهداف روی زمین کاربرد دارن و نقش دوربین حرارتی رو دارند که با آب و تاب شده گنج یاب!
این قالبی که در این تاپیک تحت عنوان دوربین حرارتی تعریف شده فقط شوی تبلیغاتی فروشنده هاست و همچین عملکردی و توقعی مربوط به این سیستم هست که شامل 10 تا سنسور میشه و مصرف مشخص داره و با اتصال به اون سیستم و تحلیل داده ها تحت نرافزار خاصی در لپ تاپ یکسری اطلاعات به شما میده (این لینک رو تا چند ساعت دیگه حذف میکنم)
http://s6.uplod.ir/i/00818/3vl3llwj7o94.jpgحالا شما یک درصد فکر کنید که بتونید تصویر رئال تو عمق با استفاده از دوربین بببینید! یک درصد هم اگر همچین چیزی بود سیستم های structure scan که برای بازرسی بتن و میله گرد و... در مهندسی استفاده میشه تا الان خط تولیدش قطع شده بود
موفق باشید.