انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:11am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1975 , 1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hamid80 نوشته است:
حمید نوشته است:
از حیث ثبات و با در نظر گرفتن برد ؛ مقاومت حدود 1.5 اهم برای لوپ مناسب هست. وگرنه اگر بخواین بیخیال برد بشین میتونین مقاومت لوپ رو همینطور ببرین بالا و ثبات هم بیشتر بشه! مهم اینه روی چه رنجی قرار بگیره که برد و ثبات توام با هم مناسب باشه.

مهندس حمید ،آیا بجای اینکه اهم لوپ رو بالاتر ببریم تا ثبات بالاتر بره، بهتر نیست برای این منظور از پهنای پالس پایین تر استفاده کنیم؟؟؟

بله حرف شما درسته! ولی وقتی دوستان عادت به استفاده از اعداد عرض پالس بالا داشته باشن میشه توصیه کرد که سیم رو نازک تر بگیرن. از این گذشته وقتی با حداقل ضخامت سیم بشه به برد نهایی مورد نظر رسید دیگه دلیلی نداره از سیم ضخیم تر استفاده بشه. سیم ضخیم تر سنگین تر و نویزپذیر تر و گرانتر هست و بطور خودکار حالت خازنی داخل لوپ رو هم افزایش میده که مساله مثبتی نیست. لذا باز هم عرض میکنم نازک ترین سیمی که برد نهایی رو به همراه داشته باشه ارجحیت داره.

سه شنبه 23 شهریور1395 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و احترام خدمت شما دوستان گرامی و دانشمند حمید عزیز برای ساخت لوپ تخت می توانید به این آدرس مراجعه کنید که قبلا گذاشته شده
www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=28&t=2643

سه شنبه 23 شهریور1395 - 11:57pm

سلام خدمت اساتید و دوستان.اقا حمید چطور می تونم bs170رو تست کنم ببینم سالمه یا نه؟مدارم بعد از اینکه چندتا قطعه براش عوض کردم کویل ارور میده.ممنون

چهارشنبه 23 شهریور1395 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ed2000 نوشته است:
سلام خدمت اساتید و دوستان.اقا حمید چطور می تونم bs170رو تست کنم ببینم سالمه یا نه؟مدارم بعد از اینکه چندتا قطعه براش عوض کردم کویل ارور میده.ممنون

سلام
ببین بین مقاومت 13 و 14 چند ولت داری.نتیجه رو همین جا اعلام کن.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 23 شهریور1395 - 3:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر همگی
یکی از دوستان این فلزیاب رو برام ساخته چند تا اشکال داره یکش اینه که میتر نداره. علتش چیه ورژنش فرق داره . ایراد کار کجاست

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 8:31am

asadof نوشته است:
ed2000 نوشته است:

سلام
ببین بین مقاومت 13 و 14 چند ولت داری.نتیجه رو همین جا اعلام کن.

سلام جناب اسدف.سر مقاومت های ۱۳و۱۴ ولتاژ ۹/۳۳رو دارم

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 8:54am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید سلام و عرض ادب @};-
واقعا عذر میخوام که سوالمو اینجا مطرح میکنم با علم به این موضوع که باید توی تایپک خودش مطرح میشد. اما خب همیشه همه اینجان :D
مهندس جان بنده یک لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان دارم. با توجه به فرمایشات خودتون توی پستای قبلی که گفتین سیم لاکی بهتر هست میخوام سیم لاکی رو جایگزینش کنم. سیم شماره 0.65 هم تهیه کردم. محبت کنین مثل همیشه کمک کنین :x
به همون صورت عنکبوتی بپیچم یا تخت؟ کدومش بهتره؟
چند دور باشه؟
فاصله بدم بین هر دور سیم؟
اهم و ظرفیت حدودیش چقد بشه مناسبه؟
مهندس جان شرمنده گزافه گویی کردم ^:)^ یک دنیا سپاس :x @};-

خواهش میکنم.
قبلا بارها سوال شد عرض کردم تفاوت محسوسی بین لوپ تخت و عنکبوتی نیست! هر کدومش رو بهتر از آب در بیارین بهتر هم جواب میده.
با این سیم دیگه نیازی به فاصله اضافی بین سیمها نیست. ظرفیت بین 350 تا 400 میکرو هانری مناسب هست و مقاومتش هم بطور خودکار حدود 1.3 الی 1.4 در میاد.

مهندس جان ممنون @};- فقط تعداد دورهاشو عرض نکردین :ymblushing:

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 10:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان محترم . ی سوال داشتم اگه کمک کنید ک ممنون میشم
میخاستم بدونم بین این ماسفت های که نام می برم کدوم از همه قوی ترن؟؟ حالا ن فقط واسه طرح فلزجو بلکه در کل ممنونم
tip 3055 . 1nk100 . irf 840

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 10:05am
مدیر کل
مدیر کل

ed2000 نوشته است:

فت ها رو میشه با مولتی متر تست کرد ولی تست کردنش مشکل تر از ترانزیستور معمولیه و از این گذشته باید ترتیب پایه ها رو بدونین. در حالیکه در بعضی موارد که این قطعات جواب نمیدن به این دلیل هست که قطعه توسط کارخانه دیگری تولید شده و ممکنه ترتیب پایه هاش فرق داشته باشه! بهرحال بنظر من خودتون رو درگیر تست چنین قطعه ای نکنین بهتره. BS170 بدون پسوند بگیرین باید جواب بده. وگرنه ممکنه مشکل مدارتون از بخش ماسفت یا اتصالات بخشهای مختلف مدار باشه.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:16pm
مدیر کل
مدیر کل

IIII نوشته است:
سلام خسته نباشید

یکی از دوستان خازن C25 رو برعکس جا زده ، خازن رو عوض کرد ، الان نوشته رو ای سی دی نداره ، حدسی که میره تو منو ، نور صفحه کم و زیاد میشه ولی نوشته نداره اصلا

ممنون

خازن 25 مربوط به صافی خروجی PWM مختص تنظیم نور ال سی دی هست. اگر این خازن رو برعکس بزنین قاعدتا فقط خود خازن ممکنه آسیب ببینه. اگر اشتباه دیگری نکرده باشین و قطعی و اتصالی نداشته باشین نباید بعد از تعویض خازن مشکلی وجود داشته باشه.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1975 , 1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 487 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure