انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:07am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 , 1982 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

arash22 نوشته است:
درود بر همگی
یکی از دوستان این فلزیاب رو برام ساخته چند تا اشکال داره یکش اینه که میتر نداره. علتش چیه ورژنش فرق داره . ایراد کار کجاست

تا جاییکه من یادم میاد ما حتی در نسخه 1.0 هم میتر 3 رقمی دیجیتال رو داشتیم! در واقع میتر دیجیتال جزو ایده هایی بود که من مدتها قبل از ارائه این طرح هم در ذهن داشتم. چیزی نیست که بعدا اضافه شده باشه. چون دستگاه دیجیتال و یکپارچه هست و برای همه یک جور عمل میکنه امکان نداره برای شما میتر وجود نداشته باشه! مگر اینکه مدار دیگری باشه.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:22pm
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید سلام و عرض ادب @};-
واقعا عذر میخوام که سوالمو اینجا مطرح میکنم با علم به این موضوع که باید توی تایپک خودش مطرح میشد. اما خب همیشه همه اینجان :D
مهندس جان بنده یک لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان دارم. با توجه به فرمایشات خودتون توی پستای قبلی که گفتین سیم لاکی بهتر هست میخوام سیم لاکی رو جایگزینش کنم. سیم شماره 0.65 هم تهیه کردم. محبت کنین مثل همیشه کمک کنین :x
به همون صورت عنکبوتی بپیچم یا تخت؟ کدومش بهتره؟
چند دور باشه؟
فاصله بدم بین هر دور سیم؟
اهم و ظرفیت حدودیش چقد بشه مناسبه؟
مهندس جان شرمنده گزافه گویی کردم ^:)^ یک دنیا سپاس :x @};-

خواهش میکنم.
قبلا بارها سوال شد عرض کردم تفاوت محسوسی بین لوپ تخت و عنکبوتی نیست! هر کدومش رو بهتر از آب در بیارین بهتر هم جواب میده.
با این سیم دیگه نیازی به فاصله اضافی بین سیمها نیست. ظرفیت بین 350 تا 400 میکرو هانری مناسب هست و مقاومتش هم بطور خودکار حدود 1.3 الی 1.4 در میاد.

مهندس جان ممنون @};- فقط تعداد دورهاشو عرض نکردین :ymblushing:

خب شما مشخصات پیچیدن لوپ رو درخواست نکردین! بهرحال برای لوپ تخت 60 سانتی با سیم 0.65 میل لاکی ؛ 17 دور به قطر داخلی 56.5 سانت کاملا مناسبه.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:28pm
مدیر کل
مدیر کل

mahan2000 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان محترم . ی سوال داشتم اگه کمک کنید ک ممنون میشم
میخاستم بدونم بین این ماسفت های که نام می برم کدوم از همه قوی ترن؟؟ حالا ن فقط واسه طرح فلزجو بلکه در کل ممنونم
tip 3055 . 1nk100 . irf 840

دوست عزیز ما در کارهای دقیق مهندسی کلی گویی نداریم! لذا اینجا هم نمیشه گفت در کل کدوم قویتره. یکی جریانش بیشتره یکی ولتاژش و یکی سرعتش بالاتره و ... و هر کدوم این پارامترها ممکنه در طرحهای مختلف بیشتر از پارامتر دیگه اهمیت داشته باشن. اما اگر مفهوم قدرت رو در اینجا با وات بسنجیم طبیعتا 11NK100 با قدرت 230 وات توان بالاتری داره. ضمنا دو شماره اول ماسفت هستن ولی سومی ترانزیستور دو قطبی هست که در اکثر موارد نمیشه اینها رو با هم جایگزین کرد! پس اصلا مقایسه بینشون درست نیست.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون آقا حمید لطف کردین @};- @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 3:43pm

سلام و تشکر از مهندس حمید و آقای اسدف بابت پاسختون.استاد مشکل کویل ارور مدار من از خازن ۵پیکو بود.من ماسفت.l f357وbs170 رو تعویض کردم اما مشکل برطرف نشد.تا اینکه با دقت در ظاهر قطعات متوجه شدم خازن ۵ پیکو مقداری مثل سولفاته باطری خودرو در روش نشسته.ک ه با تعویض اون مشکل برطرف شد.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ed2000 نوشته است:
asadof نوشته است:
ed2000 نوشته است:
سلام خدمت اساتید و دوستان.اقا حمید چطور می تونم bs170رو تست کنم ببینم سالمه یا نه؟مدارم بعد از اینکه چندتا قطعه براش عوض کردم کویل ارور میده.ممنون

سلام
ببین بین مقاومت 13 و 14 چند ولت داری.نتیجه رو همین جا اعلام کن.

سلام جناب اسدف.سر مقاومت های ۱۳و۱۴ ولتاژ ۹/۳۳رو دارم

پسرتو اون قسمت مشکلی ندارید.170 رو عوض کن

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 4:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید ببخش برا اینکه اینقد مزاحم جنابعالی میشیم دو تا سوال داشتم تو بخش راهنما فرمودین اعداد تفکیک فلزیاب انجمن مثه لورنز z5و3 ولی متاسفانه حتی تو خوده سایت لورنز هم اعداد تفکیک رو نزاشته چطور میتونیم گیرشون بیاریم سوال دومم اینکه من خواستم یه ردیاب 35 انجمن رو هم بگیرم ولی پست هارو خوندم حقیقتش پشیمون شدم ولی معتمدتر از خودتون نبود ازش بپرسم صحت داره این ردیابا به بدن بعضیا نمیخوره ازلحاظ مغناطیسی و...چند تا ایراد دیگه هرچند میدونم سوال دومم جاش اینجا نیست مهندس خدا گواهه بحثه مبلغ ریالیش نیست فقط حوصله حفاری بی مورد رو ندارم اگه میشه این در مورده دوتا سوالم یه راهنمایی کنید سپاسگزارمیشم کاری که شما در مورده فلزیاب پالسی انجام دادید باور کن فکر کنم حاتم طایی هم اگه بلد بود انجام نمیداد واقعا بخششت مثال زدنیه

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 9:12pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مساله اعداد تفکیک و جدول مربوط به لورنز رو در پست زیر که در تاپیک اپراتوری هست توضیح دادم:
viewtopic.php?f=22&t=2614&p=130040#p130040
تعجب میکنم شما چطور جدول مربوطه رو در دفترچه فلزیاب های لورنز ندیدین؟! در دفترچه همه مدلها جدول مشابه این گذاشته شده. بهرحال اعداد تفکیک در طرح فلزجو حدود 10 واحد بالاتر از لورنز هست. یعنی به اعداد سمت چپ جدول تقریبا 10 تا باید اضافه کنین تا برای فلزجو هم درست در بیاد. البته کمی هم به ساخت هر دستگاه بستگی داره چون جزئیات ساخت و قطعات دستگاه دوستان با هم متفاوت هست. اما توجه داشته باشین چه در لورنز و چه در طرح ما اعداد تفکیک الزاما نشانه همون اهدافی نیستن که در جدول قید شده! در مواردی برای اهداف خاص اعداد تفاوت دارن که در فیلمهای تست تفکیک لورنز هم میتونین مشاهده کنین.
ردیاب اصولا دستگاهی نیست که بدرد هر کسی بخوره و قطعا در دست اپراتورهای مختلف هم جواب یکسانی نمیده! این مساله برای تمام سیستمهای مشابه وجود داره و اثبات شده هم هست. علت اینه که اصولا در سیستم ردیاب آنتنی همه چیز اتوماتیک و الکترونیکی نیست و حداقل نیمی از عملکرد ردیاب به شخص اپراتور بستگی داره. هر کسی هم جز این ادعا بکنه یا از سر بی اطلاعی و بی تجربگیه و یا سودجویی جهت فروش طرح خودش!!! بنابراین ردیاب 35 هم بدرد کسی میخوره که حداقل با ردیابهای ساده تر به جواب قابل قبول رسیده باشه.
در مورد حفاری بیمورد هم رک عرض کنم بنظر من در زمان عمر و حیات ما بعیده تکنولوژی و دستگاهی بوجود بیاد که بصورت قطعی از حفاری بیمورد جلوگیری کنه! اگر پیگیر اخبار روز کاوشهای حرفه ای باستانشناسی باشین به حرف من میرسید. لذا در حال حاضر و با سیستمهای موجود فارغ از میزان هزینه ای که میکنین باید همیشه آمادگی حفاری خطا رو هم داشته باشین. وگرنه بهتره قید این کار رو کلا بزنین.
خیلی ممنون از شما. لطف دارین. @};-

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 9:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید
نقطه زن فلزجو که برای فروش گذاشتین لطفا نتایج تست با لوپ های مختلف رو هم ذکر کنید

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 9:50pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز بنظر من نیازی به نتیجه تست هم نیست! شما حد برد نهایی ممکن با پالسی ها رو در نظر بگیر. به این معنی که تقریبا هیچ پالسی وجود نداره که بردش بصورت محسوس بیشتر از این باشه و نهایتا مساوی هست. پس میتونین حتی جدول برد لورنز (جدول اول) در دفترچه لورنز X5 یا Z1 رو ملاک قرار بدین. باقی نتایج مختلف هم که در همین تاپیک و تاپیک اپراتوری بارها ذکر شده. البته جوابدهی دستگاههایی باید ملاک شما باشه که به بهترین نتیجه رسیدن وگرنه مداراتی که مشکل داشتن طبیعتا نتیجشون ملاک نیست. بهرحال بنده در فایل توضیحات جدید و به نوعی دفترچه ای که در اینده تهیه میکنم موارد بیشتری در خصوص کارکرد دستگاه و مسائل مختلف اضافه میکنم تا بهتر به دوستان کمک کنه.

چهارشنبه 24 شهریور1395 - 10:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 , 1982 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 481 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure