انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:01am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1979 , 1980 , 1981 , 1982 , 1983 , 1984 , 1985 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان شرقی
سلام خسته نباشید من هم میخوام این مدار را بسازم از کدام صفحه شروع کنم؟

سلام به همه

جمعه 26 شهریور1395 - 9:09pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

Rlo نوشته است:
سلام خدمت شما دوستان عزیز و مهندس عزیز ... وقت بخیر... مشکل مونتاژ درست شد مهندس جان ... با لوپ 30 دیلی 16 اعداد 3 گانه

a:255 ...b:654 c:779 قسمت تفکیکش کار نمیکنه ....مهندس جان منتظر لطف و کمک از سمت شما هستم

خسته نباشین.
با این اعداد قاعدتا باید تفکیک شما کار کنه. دقت کنین موقع تست در اطراف لوپ فلز مزاحم نباشه تا نتیجه دقیق تری بدست بیاد. برای بخش حذف آهن باید درجه Iron Reject در منو رو طوری تنظیم کنین که برای اکثر آهن آلات حذف توام با FE بین 5- تا 10- داشته باشین.

جمعه 26 شهریور1395 - 9:11pm
مدیر کل
مدیر کل

kaveh gh نوشته است:
سلام مجدد
با تشکر از جناب سنه دژ عزیز
من خارج از منزل نیز با چند نوع از 357 از جمله نوعی که یه خط سفید دور تا دور اون کشیده شده و مارک دوو هستش و هم چنین ای سی 357 فلزی نیز تست کردم اعداد تغییر چندانی نداشتن،حدود چند شماره!
مشخصات کابل: کابل max ساخت ژاپن
مشخصات لوپ: لوپ عنکبوتی 34 سانتی با 1.3(یک ممیز سه دهم)اهم و ظرفیت 360 میکرو هانری

خسته نباشین.
اگر مشکل اعداد به صورتی که فرمودین از آیسی 357 نباشه پس میتونه از ماسفت یا خازنهای 5 پیکو و 2.2 میکرو باشه. در ضمن کابل مکس هم مناسب نیست. بهترین کابل رایج بازار که توسط دوستان و بنده تایید شده RG58 بدون فویل هست.

جمعه 26 شهریور1395 - 9:15pm
مدیر کل
مدیر کل

ali Ebrahimi نوشته است:
سلام خسته نباشید من هم میخوام این مدار را بسازم از کدام صفحه شروع کنم؟

به فلزجو خوش اومدین.
دوست عزیز اگر به جای این همه پست بدون محتوا مثل همین یکی و فرستادن پیغام و پسغام بابت اینکه چرا آیدی شما فعال نمیشه ؛ در گذاشتن پست دارای محتوای مناسب و غیر مشکوک بیشتر دقت میکردین تا حالا تایید شده بودین!
پست اول تاپیک رو با دقت بخونین و فایلها رو دانلود کنین. جهت ساخت نیاز به مطالعه باقی تاپیک ندارین. اگر هم به مشکلی برخوردین بنده و دوستان در خدمت هستیم.

جمعه 26 شهریور1395 - 9:18pm
مدیر کل
مدیر کل

IIII نوشته است:

حمید جان میگن که تمامی قطعات سره راه ال سی دی رو چک کردن ، میکرو هم روی مدار دیگه به درستی کار میکنه ، مدارو چک کردن قطعاتو اشتباه نکردن

به نظرتون کجا ممکنه اشکال داشته باشه در رابطه با نوشته روی صفحه ؟

جامپرهای نزدیک ال سی دی و خازن 1 و مقاومت 1 رو هم چک کنین. طبیعتا خود ال سی دی هم نباید مشکلی داشته باشه.

جمعه 26 شهریور1395 - 9:22pm
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان شرقی
سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندس ومدیریت محترم که شب و روز در تلاش هستید وتلاشهایتان را بی هیچ چشم داشتی در اختیار عموم قرار میدهید،بخدا فقط میخواستم تو موضوعات شرکت کنم اما نمیشد،به هرحال ممنون که منو تایید کردید،وممنون از راهنمایی های شما

سلام به همه

جمعه 26 شهریور1395 - 9:29pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام,ممنون از شما,استاد,پس دیگه,چیزی بنام دیلی اتو,نداریم,تو,نسخه,جدبد,دیگه,درسته,
ممنون از,شما,وزحمات شما

جمعه 26 شهریور1395 - 10:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام مهندس نظرتون در مورد این فلزیاب که این دوست خارجی گذاشتن چیهjoker-x-1
وقتی حذف آهن را فعال می کنه دیگه به هیچ اعنوان آهن سنس نمیشه حتی یک فیلم داخل یک مغازه پر از آهن ازش دیدم که فقط طلا را سنس کرد بدون هیچ واکنشی به آهن آلات
ثباتشم که ظاهرن خیلی عالیه
نمیشه یه همچین کاری روی این فلزیاب خودتون هم کرد
این در واقع اهنو حذف نمی کنه بلکه براش مثل چوب میمونه؟!!!!

جمعه 26 شهریور1395 - 11:31pm
مدیر کل
مدیر کل

متاسفانه نمیدونم منظورتون کدوم مدار هست. بنده ندیدم. حذف آهن با هر دستگاهی قلق خودشو داره. ولی مطمئن باشین فرمولی که برای حذف آهن در فلزجو استفاده شده بر اساس آخرین تحقیق علمی هست که مینلب روی موضوع تشخیص آهن انجام داده و بعدها فلزیاب های لورنز هم تقریبا از همون روش استفاده کردن.
در خصوص تفکیک طلا هم مطمئن باشین اگر چنین فیلمی گرفته شده صرفا جنبه تبلیغاتی داره و کلکی درش هست! وگرنه دستگاهی که بتونه بطور صد در صد طلا رو تفکیک کنه هنوز وجود نداره و اگر داشت حداقل صدها میلیون قیمتش بود! شما چنین چیزی رو در هیچ مدل از دستگاههای معتبر مینلب و یا وی ال اف ها هم نمیبینید. واقعیت موضوع اینه که در همه فلزیاب های دارای تفکیک میشه شرایط تست رو طوری ترتیب داد که بنظر بیاد طلا داره تفکیک میشه. در حالیکه در حقیقت اینجور نیست. برای تست درست تفکیک طلا باید حداقل 3 نمونه مختلف از طلا با ابعاد و شکل متفاوت در کنار تعداد زیادی فلزات دیگر به ترتیب و بدون دستکاری دستگاه تست بشن. اگر بین همه فلزات دقیقا اون چند قطعه طلای مختلف بصورتی کاملا یکسان و متفاوت از باقی فلزات تفکیک شدن میتونین بگین اون دستگاه داره طلا رو تفکیک میکنه. غیر این باشه یک نمایش تبلیغاتی بیشتر نیست. من تا بحال این تست رو از هر کسی که ادعای تفکیک طلا داشته تقاضا کردم پاسخی نشنیدم! حالا خوشحال میشم اگر فیلم چنین تستی رو دیدین در اختیار من بذارین.

شنبه 26 شهریور1395 - 12:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

mrb.ben turkum. yardimci ola bilirmiyim? :D

شنبه 27 شهریور1395 - 6:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1979 , 1980 , 1981 , 1982 , 1983 , 1984 , 1985 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 488 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure