درود به همه دوستان
قبل از همه باید بگم که بله خیلی چیزها علارغم اینکه در حال حاضر از نظر علمی ثابت نشدند وجود دارند..!
پیشگویی پرواز روح مانیه تیزم یوفو ها و حتی جادوی سیاه..
برای هیچکدام از موارد بالا هیچ ادله علمی محکمی نمیشه پیدا کرد اما اونقدر اتفاق افتادند و انقدر شاهد زنده حتی دارند که انکارشون غیر ممکن هست!
در واقع هیچ عالم خردمندی نمیتونه بدلیل کمبود در علم خودش حقایق رو رد کنه!
اما بطور کلی و اونطور که من دستگیرم شد باید این نیروها رو به دو دسته تقسیم کنیم:
دسته اول نیروهای خود شخص یا انسان هست (همه ما انسانهایی با نیروهای عجیب رو دیدیم مثل حرکت دادن اجسام با نیروی ذهن و..)
دسته دوم نیروهای دنیای ماورا یا دنیای مجهول (مثل طلسم و جادو یوفو و..)
دسته اول رو همه اشخاص دارند و در بعضیها این نیروها قویتر از دیگران هست و با تمرین قابل کنترل و تقویت میباشد همچون یک عضو بدن..
اما دسته دوم بسیار ناشناخته هستند! امکان دستیابی به این نیروها به دو صورت هست یک از راه ریاضت کشیدن یعنی با خودشناسی و تمرینهای مخصوص همچون آموختن جادوگری..
و راه دوم: این نیروها ممکنه از طرف موجودات ماورایی به انسان داده بشه که درینصورت بسیار کاملتر و قویتر خواهند بود!!
برای شناخت این نیروها و دنیای ماورایی معتقدم در ابتدا باید سعی در شناخت نیروهای انسانی داشته باشیم زیرا به نسبت شناخت دنیای مجهول بسیار آسانتر خواهد بود و سپس با تکمیل علم درین زمینه و یا حتی موازی با اون میتونیم به تحقیق در دنیای ماورا هم بپردازیم که آسانتر خواهد بود
مطمئن هستم که اینکار در خیلی از کشورهای غربی مدتها پیش شروع شده..
بحث درین زمینه میتونه خیلی گسترده باشه و من تنها سرخطها رو معرفی کردم تا فرازی باشد بر آگاهی تحریک شده ی دوستان خردمند..
پیروز باشید