Morteza2222 نوشته است:
من دیروز رفتم برای تست بیرون البته ابزار مناسب با خودمون نبردیم بیشتر از چهل سانت نتونستیم بکنیم ی تیکه برد دو رو سه سانت در پنج سانت انداختم تو گودال بعد پرش کردم حساسیت ۱۲فرکانس۲۵۰پالس ۱۵۰دیلی۲۰انتگرال۶۵که خیلی راحت آشکار شد.دستگاه بوق اضافه داره ولی موقع سنس کردن فلز و وقتایی که الکی بوق میزنه متفاوت و اینو باید خیلی کار کنید تا با تجربه بشید .لوپم از زمین دور نزدیک کنین این اتفاق میوفته که عادیه البته گراند من خاموش بود . ی چیز دیگم که فهمیدم وقتی فلزی رو سنس میکنه بعد از محیطی که چیزی سنس کرده دور میکنید تا چند ثانیه ساکته. دوست داشتم حدود هشتاد نود سانت بکنیم بعد تست کنیم متاسفانه نشد .
خسته نباشین.
البته فکر میکنم با این همه تجربه ساخت و تست و حتی فیلمهای تست زیر خاک و سنگ که دوستان در گذشته زحمتش رو کشیدن دیگه نیاز نبود چنین آزمایشی انجام بدین! کارایی این طرح ثابت شدست و این ادعای من نیست. فکر میکنم بعد نزدیک 2 سال دیگه براحتی میتونیم چنین حرفی بزنیم.
اگر شرایط زمین شما نامطلوب بوده باشه استفاده از حساسیت 12 خوب هست و در این شرایط بهترم هست گراند خاموش باشه. با همین درجه حساسیت بین 70 تا 75 درصد برد نهایی دستگاه رو خواهید داشت و مشکلی نیست. ولی بنظر میاد احتمالا لوپ شما مختصات خوبی نداشته و شاید از سیم ضخیم استفاده کردین که حساسیت به زمین کمی بالاتر میره.
منشا بوق اضافی رو هم باید ارزیابی کنین. اگر دستگاه یک جا ساکن باشه و باز بوق اضافی داشته باشه مشکل از دستگاه ساخته شده شما یا تداخل نویز هست. فرکانس 250 بلحاظ مضرب فرد بودن از فرکانس 50 هرتز برق شهر انتخاب مناسبی نیست! بهتره از مضارب زوج عدد 50 استفاده کنین. مثلا در اون رنج فرکانسی 200 یا حتی 300 انتخابهای بهتری هستن ولی بنظر من 200 بهتره.
در مورد دور شدن از محل سنس و ساکت بودن برای چند ثانیه ؛ بخصوص در حالت گراند خاموش هیچ ارتباطی وجود نداره. پس یا برداشت شما اشتباه بوده یا مساله اپراتوری شماست یا شاید حتی اشکالی در دستگاه شما هست.