نویسنده |
پیغام |
Kasran
|
سلام حمید جان میتونی با من ارتباط غیر از اینجا(تلگرام یا...) داشته باشی من یه طرحی دارم که باید توضیح کامل بدم که میشه 10متر سنس کنی با لوپ 50 و میخوام با کمک هم اجرا کنیم چون من برنامه نویسیم کمی ظعیفه اما از نظر فیزیک الکترونیک جواب گرفتم و باید کار کنه.
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 3:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. قبلا عرض کردم تنها پل ارتباطی من با دوستان از طریق همین انجمن هست. میتونین پیغام خصوصی بدین. البته مطلبی که فرمودین تقریبا محال بنظر میرسه! ولی همین جا در پیشگاه دوستان عرض میکنم اگر شما یا هر کسی طرحهای اینچنینی در هر زمینه ای ارائه کنه که واقعا جواب بده ؛ بنده هم در صورت تکمیل کردنش مشابه همین طرح نتیجه رو در انجمن قرار میدم.
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 5:25pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. قبلا عرض کردم تنها پل ارتباطی من با دوستان از طریق همین انجمن هست. میتونین پیغام خصوصی بدین. البته مطلبی که فرمودین تقریبا محال بنظر میرسه! ولی همین جا در پیشگاه دوستان عرض میکنم اگر شما یا هر کسی طرحهای اینچنینی در هر زمینه ای ارائه کنه که واقعا جواب بده ؛ بنده هم در صورت تکمیل کردنش مشابه همین طرح نتیجه رو در انجمن قرار میدم. زنده باد جناب مهندس
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 5:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان عزیز فایل راهنمای جدید با نسخه 3.35 در پست اول تاپیک قرار گرفت. راهنمای جدید دارای نکات حساسی هست که طی چند ماه اخیر حاصل شده و البته تغییراتی که نسبت به نسخه های قدیمی در برنامه دستگاه انجام شده هم درش لحاظ شده. همینطور چند بخش در خصوص توضیحات اپراتوری هم اضافه شده که فکر میکنم میتونه مفید باشه. در بعضی قسمتهای مربوط به ساخت و اپراتوری گاها فقط کلماتی اصلاح شده تا توضیح دقیق تر و گویاتری ارائه شده باشه. لذا مطالعه این فایل رو اکیدا برای همه دوستان لازم میدونم. همچنین فرمت راهنمای جدید بر اساس تقاضای دوستان بصورت PDF هست و ضمن اینکه ظاهر قشنگتری هم داره ؛ برای پرینت گرفتن هم مناسب تره. امیدوارم این راهنما به دوستان چه در زمینه ساخت بهتر و چه اپراتوری کمک موثر تری بکنه.
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 7:17pm |
|
|
zakari
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت مهندس حمیدعزیز مهندس جان از زحمات شب وروزتان نهایت تشکر وقدر دانی رادارم امیدوارم همواره موفق وموید باشید ممنون از لطفتون با تشکر
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 8:12pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
دستت درد نکنه مهندس جان. خسته نباشید ممنون که این قدر به فکر بچه های انجمن هستین و طرح رو ساپورت میکنید. انشاءالله بتونیم گوشه ای از محبتهاتون رو جبران کنیم
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 8:13pm |
|
|
Kasran
|
حمید تشریف دارین؟ دوستان یه طرح دارم میگم لطفا همفکری کنید تا به نتیجه برسیم.
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 9:14pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان عزیز فایل راهنمای جدید با نسخه 3.35 در پست اول تاپیک قرار گرفت. راهنمای جدید دارای نکات حساسی هست که طی چند ماه اخیر حاصل شده و البته تغییراتی که نسبت به نسخه های قدیمی در برنامه دستگاه انجام شده هم درش لحاظ شده. همینطور چند بخش در خصوص توضیحات اپراتوری هم اضافه شده که فکر میکنم میتونه مفید باشه. در بعضی قسمتهای مربوط به ساخت و اپراتوری گاها فقط کلماتی اصلاح شده تا توضیح دقیق تر و گویاتری ارائه شده باشه. لذا مطالعه این فایل رو اکیدا برای همه دوستان لازم میدونم. همچنین فرمت راهنمای جدید بر اساس تقاضای دوستان بصورت PDF هست و ضمن اینکه ظاهر قشنگتری هم داره ؛ برای پرینت گرفتن هم مناسب تره. امیدوارم این راهنما به دوستان چه در زمینه ساخت بهتر و چه اپراتوری کمک موثر تری بکنه. مهندس از تمام زحماتی که طی این 2000 صفحه برای پیشبرد این پروزه کشیدین کمال تشکرو دارم مهندس مطمئن باشید اگر به موفقیتی برسیم شیرینی شما محفوظه
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 10:09pm |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد خیلی ممنون,بابت زحمتهایی که برای همه ما میکشی,عوضش,رو,از اقا امام حسین ببینی, برای سلامتی استاد حمید,صلوات
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 10:43pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان عزیز فایل راهنمای جدید با نسخه 3.35 در پست اول تاپیک قرار گرفت. راهنمای جدید دارای نکات حساسی هست که طی چند ماه اخیر حاصل شده و البته تغییراتی که نسبت به نسخه های قدیمی در برنامه دستگاه انجام شده هم درش لحاظ شده. همینطور چند بخش در خصوص توضیحات اپراتوری هم اضافه شده که فکر میکنم میتونه مفید باشه. در بعضی قسمتهای مربوط به ساخت و اپراتوری گاها فقط کلماتی اصلاح شده تا توضیح دقیق تر و گویاتری ارائه شده باشه. لذا مطالعه این فایل رو اکیدا برای همه دوستان لازم میدونم. همچنین فرمت راهنمای جدید بر اساس تقاضای دوستان بصورت PDF هست و ضمن اینکه ظاهر قشنگتری هم داره ؛ برای پرینت گرفتن هم مناسب تره. امیدوارم این راهنما به دوستان چه در زمینه ساخت بهتر و چه اپراتوری کمک موثر تری بکنه. تشکر مهندس عزیز زنده باشی
|
پنج شنبه 15 مهر1395 - 11:07pm |
|
|
|