Kasran نوشته است:
سلام
بنده در مورد مدار شما نظری ندادم من در مورد مدار آنالوگ نظر دادم حمید جان مدار شما عالیه.
من به شما گفتم و شما خودت گفتی که در انجمن نظرم رو بگم و من هنوز در مورد طرح خودم چیزی نگفتم.
هنوز طرح برد بیشتر رو مطرح نکردم من یه نمونه میسازم اگه کار کرد به شما اعلام میکنم.
ممنون
خواهش میکنم.
البته من عرضم این بود که یک تاپیک مختص طرح خودتون ایجاد کنین تا در موردش کار بشه. این ربطی به طرح ما و این تاپیک نداشت.
اما در مورد طرح پالسی فلزجو شما باید ابتدا به اون جوابدهی نرمال که اکثر دوستان رسیدن برسید و بعد نظر بدین. ضمن اینکه تلقی شما در خصوص تایم مساوی برای روشن و خاموش بودن ماسفت کاملا اشتباه بود و اصولا در هیچ فلزیاب پالسی هم یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم! در عین حال کم کردن تایم پالس معادل کم کردن عرض پالس هست و مفهومش همونه. عرض پالس از حدی کمتر هم طبیعتا به افت برد منجر میشه نه به افزایش برد! این مطلب هم کاملا واضحه.
اشاره ای هم که به ثبات و استفاده از لوپ فرستنده و گیرنده داشتین درست هست و قبلا در مورد تاثیر لوپهای دابل توضیح دادم و عرض کردم که چرا بنظر من استفاده از این روش برای دفینه یابی جالب نیست. فلزیاب های پالسی زیادی با لوپ دابل در بازار وجود دارن و کارکردشون قابل ارزیابیه. هر چند بقول شما این روی طرح ما هم قابل پیاده سازیه ولی نتیجه برای دفینه یابی مطلوب نیست.