نویسنده |
پیغام |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
طبیعی که نیست ، تراش سنگین خورده تو بغلهای دره ، در طرفی از دره که بسته ترین دید رو داشته باشه، بدنبال هرگونه سنگ بزرگ جهت دار و نوک تیز مانند لوزی باشید بعد هرگونه سنگی نسبتا بزرگ که قسمت اعظمش زیر خاک باشه پستی و بلندیهای غیر طبیعی خاک را نیز فراموش نکنید
لا اله الا هو
|
دوشنبه 19 مهر1395 - 1:02pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ممنون سنه جان منظورم کاسه ایی هست که تو دل صخره تراشیدن که احتمال داره طبیعی باشه اما خیلی جالبه حتی اگه طبیعی باشه اخه یک قسمت صخره کاملا صاف وسیقلی هست وسطش هم یک کاسه بزرگ مشخصه حالا باید رفت ودید..اتفاقا تو دره کنارهای شرقی یکیش همین صخره بزرگ هست که گفتم با سنگهای بزرگ و شکسته شده از کوه با وزن تنی هستن بعضیاشون اصلا قابل جابجایی نیستن بعد کوه یک شکاف بزرگ هست که بین این صخره ایجاد شده و اون طرفش هم چندتا تپه خاکی بزرگ هستن که به کوه اصلی متصلا و به احتمال زیاداین شکاف مسیر اب بوده که از کوه زمانی که بارون میومده اب جاری میشده و فکر میکنم فصلی هست اون طرف دره هم سمت غربی نوع سنگ با این که سخت هست اما حفره های زیادی درست شده که اگه کسی ببینه فکر میکنه دست تراش هست اما مشخصه کاملا طبیعیه به غیر یکیش که کمی بالاتر هست ونمیشه رفت نزدیک عمق به نسبت زیادی هم داره از دور با دوربین شکاری نگاه کردم به نظر طبیعی نمیاد این یکی هم10 متر با زمین فاصله داره حدودی کلا جایی هست که مشخصه قبلا جای زندگی بوده.انشالله سر فرصت میرم وچندتا عکس میگیرم و حرفهای شما و استاد جواد رو هم اونجا ارزیابی میکنم حتی اون جوغن تنها.ممنون که راهنمایی کردین خدمت شما
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 19 مهر1395 - 4:41pm |
|
|
babak mehri
|
با سلام لطفا در مورد این عکس نظر بفرمایید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 19 مهر1395 - 11:26pm |
|
|
loyal.866
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان من چند تا کتاب pdf دارم در مورد دفینه ها یکی یکی سعی میکنم اینجا بزارم تا شاید به دردتون بخوره موفق باشید
|
سه شنبه 19 مهر1395 - 12:32am |
|
|
loyal.866
کاربر فعال
|
این کتاب هم در مورد جوغنهاس
|
سه شنبه 19 مهر1395 - 12:44am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
loya جان کتاب جوغنی که گذاشتی خیلی جالب بود ممنون
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 20 مهر1395 - 2:45pm |
|
|
tisto
تاریخ عضویت: شنبه 10 بهمن1394 - 12:54pm پست: 20 محل اقامت: چه فرقی میکند ؟
|
javads2aa نوشته است: tisto نوشته است: سلام به همه اساتید ممنون میشم اگه در مورد این عکسها نظر بدین . (1) در چند سال قبل یک نفر با یک کتاب ( البته به گفته دوستان محلی ) اومده و سراغ نقاط مختلفی ، از جمله همین سنگ رو میگرفته . تصاویر چهار نمای اطراف این سنگ هم موجوده . ممنونم سلام دوست عزیز تصویر شما جفت پا هست به معنی ایست هست خب در کنار جفت پا یک جوغن دایره هست که جهت رو مشخص می کنه دقیقا در راستا زاویه جوغن شما باید منطقه رو بررسی کنید وهمچنین در جلوی تصویر جفت پا تصویر قلب رو دارید که نشانه خطر یا تله رو میده پس در حین کار مواظب باشید نوع تله ریزشی به دلیل منطقه کوهستانی سپاسگذارم فقط جسارتا به کدام سمت مد نظر شماست ؟ شمال یا جنوب ؟ ضمناً این رو هم عزض کنم که سمت جنوب یک رودخانه بزرگ با فاصله حدوداً 100 متر از محل سنگ هستش. ممنون از لطف شما
|
سه شنبه 20 مهر1395 - 6:47pm |
|
|
loyal.866
کاربر فعال
|
بهرام نوشته است: loya جان کتاب جوغنی که گذاشتی خیلی جالب بود ممنون ممنونم داش بهرام بازم از این قبیل کتاب دارم در اسرع وقت میزارم تا استفاده کنید
|
سه شنبه 20 مهر1395 - 9:23pm |
|
|
گمانه زن
تاریخ عضویت: جمعه 17 اردیبهشت1395 - 12:42pm پست: 12 محل اقامت: گلستان
|
با سلام لطفا در رابطه با این سنگ اظهار نظر نمایید. بنظر من جوغنی به عمق 1 سانت و دهنه 2 سانته
|
سه شنبه 20 مهر1395 - 11:02pm |
|
|
گمانه زن
تاریخ عضویت: جمعه 17 اردیبهشت1395 - 12:42pm پست: 12 محل اقامت: گلستان
|
در رابطه با این سنگ که دارای چند جوغن هست نیز اظهار نظر نمایید بفاصله 30 متری از این سنگ دو درخت چنار 1000 ساله بفاصله 3 متر از هم قرار داره
|
سه شنبه 20 مهر1395 - 11:06pm |
|
|
|