سلام به همه دوستان
این ای کاش هم داره به رویا ها می پیونده!!!!!
فقط به این خاطر ک یه نفر نیست ک درست و حسابی تاپیک رو پیش ببره هرکسی هم میاد جنگ داره و میخات اون یکی رو ضایع کنه.
اقا رستم من روت یا هر کس دیگه ای ک شما میگی اقا بیا اگر چیزی داری طرحی داری بگو تا همه استفاده کنن.تو این مدت ک من ساکت شدم هیچ نگفتم هم به هیچ جا نرسیدیم.شما اگر واقعا چیزی دارید ک میخاید به همه برسونید میتونید مثل مهندس حمید یه فایل راهنما بذارید تا همه ازش استفاده کنن.
بخشید لحن تندی دارم:
با گفتن این ک میخام همه چیز رو اصولی یاد بدم کسی نمیاد یاد بگیره چون اغلب همه گرفتارن تا به نحوی زندگیشون رو بچرخونن یا خیلی ها اصلا حوصله ندارن و.....!!!پس توقعاتتون رو بیارید پایین به همه کمک کنید.طرح شما زمانی فایده داره ک ازون استفاده بشه اگر نه مثل این ک یه دستگاه چند ملیونی توی خونه باشه و فقط ازش حرف زده بشه و بهره ای ازش نبرن. به هر حال....
در ضمن من از اون کسانی ک شما گفتید راهنمایی شون کردید و رفتن به نتیجه رسیدن پرسسیدم اونا همه بیخیال طرح شدن ودنبال روش بهتری رفتن!!!!!!
اگر هم چیزی ندارید جواب این پیام رو هم ندید چ برسه راجع به این موضوع بحث کنید.
اقا فریدون عزیز اگر هنوز به تاپیک سر میزنید و اگر دوست دارید به همه کمک کنید یه مدت باید دایم به تاپیک سر بزنید و همه اشکالات رو بگیرید تا همه چیز روی غلتک بیافته.
در حال حاضر تاپیک خوابیده من و همسال من سر در گم موندیم.چرا ک طرح ناقص هست!!!!!!!
با سپاس فراوان از همه عزیزان