انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:06am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2006 , 2007 , 2008 , 2009 , 2010 , 2011 , 2012 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس ببخشید همش اذیتت میکنم من داخل دستگاه رو به این صورت شیلد کردم ایرادی که نداره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 23 مهر1395 - 8:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم تکمیل شده دستگاه خودم کیف چرمی براش دوختم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 23 مهر1395 - 8:46pm
مدیر کل
مدیر کل

loyal.866 نوشته است:
سلام مهندس ببخشید همش اذیتت میکنم من داخل دستگاه رو به این صورت شیلد کردم ایرادی که نداره

خواهش میکنم. خسته نباشین.
شیلد با فویل آلومینیومی که انجام دادین بنظر من مشکلی نداره.
اما موارد جزئی متعددی در دستگاه شما وجود داره. مثلا کانکتور لوپ رو فلزی گرفتین و از چند تکه سیم اضافی هم استفاده کردین که هیچ کدوم اینا مطلوب نیستن و تاثیر منفی میذارن. برای کانکتور باید از نوع پلاستیکی دو یا سه پین استفاده کنین. نیازی هم نیست پینهای اضافی رو به جایی وصل کنین. خازنهای تانتالیوم رو هم که الکترولیت گذاشتین و کیفیت کار دستگاه رو پایین میاره. مقاومتها هم 5 درصد هستن که بهتر بود 1 درصد باشن. پایه های اضافی ایسی 357 هم بهتره کوتاه بشه چون در کاهش نویز محیط اثر داره. کلا وقتی این مسائل مقدماتی که بارها اشاره کردیم و در راهنما هم نوشتیم رو رعایت نکردین ؛ دیگه شیلد کردن معنی نداره! شیلد مدار در صورتی میتونه مورد توجه قرار بگیره که ابتدا موارد مهمتر رعایت شده باشه.

جمعه 23 مهر1395 - 11:23pm

hadilg نوشته است:
حمید نوشته است:
hadilg نوشته است:
سلام بر دوستان مخصوصا استاد حمید عزیز :x
من مدار فلزجو ورو ساختم اما چند مشکل دارم لطفا راهنمایی بفرمایید. ^:)^ ^:)^ ^:)^
1- دیلی اتوماتیک روی8 است
اعداد سه گانه 342 790 812
لوپم هفتاده با سیم یک افشان
به نظرتون مشکل از کجاست
در ضمن سوکت نظامی 4 پین فلزی با مغزی پلاستیکی استفاده کردم و فاصله سیم لوپ از روی برد تا پشت سوکت 10 سانته
=============
نکته بعدی اینه که می خواستم از پاور بانک لب تاپ به جای باتری استفاده کنم نظرتون جیه ؟ جواب میده ؟
پاور بانک romos مدل sofun 4

خسته نباشین.
بیشتر بنظر میاد مشکل از لوپ و کابل لوپ هست. عدد دوم و سوم نباید تا این حد نزدیک باشن. دیلی 8 هم مشخصا بیش از حد پایینه. کانکتور فلزی هم که طبیعتا مناسب نیست. مغزی پلاستیکی هم کمکی نمیکنه! بدنه کانکتور نباید فلزی بخصوص آهنی باشه. کلا هر چی توی راهنما ذکر کردیم رعایت نکردین!
اگر حداقل ولتاژ خروجی اون پاور بانک 15 ولت باشه میتونین ازش استفاده کنین.

استاد ممنون از راهنماییتون . :( مهندس ماشالا شما اینقدر کامل و ریز نوشتین منی که هیچی بلد نبودم مدارو برا اولین بار روشن کردم جواب داد. @};- @};-
مشکل مداری هم دیلی رو پایین می اورد؟؟ سعی کردم همه قطعاتو اصل بگیرم.
من اشتب کردم لوپ 57 سانته . با مقاومت 1.2 و سلفی 382 عکسارو بپیوست می زارم. این لوپ مال یه فلزیاب پالسی دیگه هست استفاده کردم .
کابل rg580 120 سانت.
می خوام مطمن شم که مشکل از لوپه . کلا سوکتا روعوض می کنم
اگه به نظرتون مشکل دیگه ای هست بفرمایید.

استاد من امروز تصادفا روی کریستال مدارمو خوندم نوشته بود ac8.0000 یعنی این 8 مگا هرتزه ؟؟؟
من به جای 20 هشت انداختم .
با این فرکانس میکرو روشن میشه ؟؟؟
این علت دیلی پایین منه با وجود مشخصات معمولی لوپ؟؟؟
خدا این بگم چه کنه این چهره الکترونیکو؟ :(( :((

شنبه 24 مهر1395 - 2:25pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز همیشه قطعاتی رو که خریداری میکنین باید حداقل از نظر ظاهری چک کنین! وگرنه از این اتفاقات زیاد میفته. بله کریستال شما 8 مگاهرتز هست و دستگاه هم کار میکنه ولی درست کار نمیکنه! توجه کنین قید کردیم از لحظه روشن شدن دستگاه تا لحظه بالانس اولیه باید حدود 4 ثانیه طول بکشه. در غیر این صورت مشخص میشه کریستال یا تنظیم فیوز بیتهای مربوطه در میکرو مشکل داره.

شنبه 24 مهر1395 - 5:07pm

حمید نوشته است:
دوست عزیز همیشه قطعاتی رو که خریداری میکنین باید حداقل از نظر ظاهری چک کنین! وگرنه از این اتفاقات زیاد میفته. بله کریستال شما 8 مگاهرتز هست و دستگاه هم کار میکنه ولی درست کار نمیکنه! توجه کنین قید کردیم از لحظه روشن شدن دستگاه تا لحظه بالانس اولیه باید حدود 4 ثانیه طول بکشه. در غیر این صورت مشخص میشه کریستال یا تنظیم فیوز بیتهای مربوطه در میکرو مشکل داره.

کند شدن کلید ها رو هم من دقت نکرده بودم . استاد ممنون از زحماتتون. @};- @};- @};- @};-

شنبه 24 مهر1395 - 5:14pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حمید جان لطفا در مورد آپ امپهای سری OP که توی مدار بشه استفاده کرد نظر بدین:
OP07C
OP27GZ
OP37GP
OP77G
OP270AZ
ضمنا ممکنه کتابی واسه مطالعه دیتاشیت آیسی ها توی انجمن قرار بدین؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 24 مهر1395 - 11:57pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
سه مورد اول رو که شخصا تست کردم و قبل از نهایی شدن مدار هم انجام شده و جواب نمیده. دو مورد آخر هم با توجه به اطلاعات دیتاشیت قطعا جواب نمیدن. توجه کنین پهنای باند فرکانسی 20 مگاهرتز و اسلیو ریت 50 حداقل مواردی هستن که باید در آپ امپ وجود داشته باشن. اما برای طرح مدار ما و جایگزینی کامل حتی این دو فاکتور هم کافی نیست! بهرحال خودتون رو زیاد اذیت نکنین. آیسی 357 و انواعش بهترین شماره ای هست که میتونین تهیه کنین.
در مورد آیسی ها بقدری تنوع و تعداد زیاد هست که اصلا کتاب دیتاشیت براشون وجود نداره. وانگهی دیتاشیت اکثرشون بخودی خود به اندازه یک کتابچه مطلب داره! پس در مجموع میشه یک کتابخانه نه یک کتاب! در مورد هر شماره ای باید دیتاشیت خودش رو مطالعه کنین که امروزه دیگه به برکت اینترنت در عرض چند ثانیه قابل دانلود هست. البته بیشتر موارد ذکر شده داخل دیتاشیت تخصصیه و بدرد اکثریت نمیخوره.

یکشنبه 24 مهر1395 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

loyal.866 نوشته است:

سلام اون ولوم چه کار بردی داره

یکشنبه 25 مهر1395 - 7:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

madrek نوشته است:
loyal.866 نوشته است:

سلام اون ولوم چه کار بردی داره

سلام اون ولوم رو برای هندزفری گذاشتم تا صدا رو داخل گوشا کنترل کنم باعث اذیت نشه درسته از منو هم کم و زیاد میشه صدای منو رو زیاد کردم با ولوم کنترل میکنم

یکشنبه 25 مهر1395 - 9:11am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2006 , 2007 , 2008 , 2009 , 2010 , 2011 , 2012 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Jani39 و 255 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure