بهرام نوشته است:
مهندس یک سوال هم من از شماداشتم .من لوپ 70 معمولی رو با سیم یک میل افشان که ازلوپ عنکبوتی 80 درست کرده بودم ساختم . اما بدون اینکه از چشب لنت یا برق استفاده کنم دیلی لوپ خیلی بالا رفته یعنی سیم داخل لوله ازاد هست وفضا داره وزیاد فشرده نیست(دیلی32) البته کیفیت این سیم از همون اول هم مشخص بود که چی هست .خلاصه مجبور شدم یک دور کم کنم تا دیلی پایین بیاد الان شده 27 اما میخواستم بدونم اگه داخل لوله سیم رو چسب بزنم دیلی بالاتر میره یا دست نزم..الان با همین لوپ یک قوطی رب یک کیلویی کوچیک رو که استوانه ایی هست 150 سنس میکنم .یک سینی27+37 رو هم تو 230 سنس دارم به نظرتون نرماله یا باید فکری به حالش بکنم ممنون
خواهش میکنم. خسته نباشین.
سیم افشان کلا کیفیتش برای سیمپیچی به خوبی سیم لاکی یا تک رشته نیست! پس اگر لوپ شما حالت تاشو نداره بهتره از افشان استفاده نکنین. تنها مزیت سیم افشان برای لوپهای بزرگ این هست که قابلیت جمع شدن داره. درحالیکه اگر در اون شرایط از سیم لاکی یا تک رشته استفاده بشه ؛ بعد چند بار باز و بسته کردن سیم دچار شکستگی میشه!
برای لوپ 70 کلا سیمی با مغزی واقعی بین 0.7 تا 0.8 میل بهتر هست. سیم 1 میل برای این لوپ کمی ضخیمه و شرایط دیلی و تفکیک هم از حد ایده آل بیشتر فاصله میگیره.
اگر از سیم افشان استفاده میکنین هر چه روکش ضخیم تر داشته باشه بهتره و حالت خازنی رو کاهش میده. البته نازک تر بودن مغزی سیم هم تا حدی که قدرت پایین نیاد تاثیر مثبت داره!
اگر سیمها داخل لوله تکان نمیخورن پس بهتره چسب نزنین. چسب زدن میتونه دیلی رو بالا تر ببره و حالت خازنی رو هم افزایش بده. ولی تکان نخوردن سیمها در حین حرکت مساله مهمتری هست.
لوپ 70 سینی مورد نظر شما رو باید تا حد 230 سانت سنس کنه. پس بردتون کاملا درسته و از این حیث مشکلی نداره.