hadilg نوشته است:
سلام خدمت استاد حمید گرامی .
یه بحثی تو یکی از گروه های تلگرامی شد مبنی بر اینکه فلز جو نسبت به املاح حساسه ودر مناطق کوهستانی خوب جواب نمیده . از انجایی که شما تنها کسی هستید که نظرتون حرف اخرو تو این زمینه می زنه لطف کنید توضیح دهید و راهکار های جلوگیری از حساسیت به زمین و املاح رو بیان بفرمایید . البته جزوه شما واضحه . ممنون از زحماتتون
خواهش میکنم.
بله توی گروههای تلگرامی بحثهای زیادی مطرح میشه که خیلیاش درست نیست! بعضی افراد هم عمدا در این محیطها مسائلی رو مطرح میکنن که تبلیغ منفی علیه طرح فلزجو ایجاد کنن و به اغراض شخصی خودشون برسن. وگرنه هر بحثی هست میتونن همینجا مطرح کنن و ما هم جواب میدیم! علت اینکه این کار رو نمیکنن همینه که خودشون میدونن با جواب فنی روبرو میشن و مقاصدشون مشخص میشه!
در این خصوص بارها توضیح دادم. هیچ فاکتوری که در فلزیاب پالسی وجود داشته باشه نیست که در طرح فلزجو تنظیمش در اختیار اپراتور نباشه. هر کسی بلحاظ فنی در این مورد ادعایی داره و یا در سایر مدارات پالسی که دیدیم نکته فنی در این زمینه دیده میتونه مطرح کنه تا در موردش بحث کنیم. تمام فلزیاب های دارای سنس غیر حرکتی به زمین حساسیت زیادی دارن و میزان حساسیت به تنظیمات و لوپ هم بستگی داره. در سیستمهای دارای سنس حرکتی هم صرفا نوع اعلام سنس هست که سبب میشه به ظاهر فلزیاب به زمین حساس نباشه! توضیح این مساله رو بارها عرض کردم. اون نوع سیستمها در عین اینکه بیشتر برای خورده ریز یابی مناسب هستن ؛ دارای برد کمتری هم هستن.
در ضمن فکر میکنم بخش قابل ملاحظه ای از راهنما رو به همین موضوع اختصاص دادم! عوض اینکه وقتتون رو در این محیطهای بی ثمر بگذرونین ؛ ابتدا ساعاتی وقت بذارین و توضیحات راهنمای جدید رو با دقت مطالعه کنین. اگر نظر من براتون مهمه ؛ مطلب همین بود که عرض کردم.