حمید نوشته است:
ممنون از توجه شما.
اول این رو عرض کنم ما در این بیش از دو هزار صفحه به ندرت صحبتی از تغییرات نرم افزاری داشتیم! بیشتر مشکل ما مسائل پیش پا افتاده مونتاژ و لحیم کاری و پروگرام و این چیزها بوده که علیرغم توضیحات مفصل در راهنما باز هم بسیاری از دوستان در این زمینه مشکلاتی داشتن. این خودش نشون میده مساله ما بیش از اینکه بحث بهبود خود طرح باشه ؛ کمک به دوستان جهت ساخت و استفاده از این طرح بوده.
در مورد بحث عمومی در خصوص تغییرات مداری بنده موافق نیستم و به صراحت هم اعلام میکنم! هر موردی هست شما باید اول با بنده بعنوان طراح در میان بذارین. این رو صریحا در انتهای راهنما ذکر کردم ولی تا این لحظه شما با من تماسی نداشتین! اظهار نظر عمومی در مورد این مدار و در شرایط فعلی جز مخدوش کردن افکار و سوء استفاده بسیاری از افراد معلوم الحال هیچ سودی نداره. جا داره دوباره متذکر بشم هدف من از نظر سخت افزاری طراحی ساده ترین شکل ممکن از مدار با کارایی حداکثری و با استفاده از قطعات رایج بازار ایران بوده. اگر شما میتونین چنین مداری طراحی کنین بهتره آستین بالا بزنین و مدار خودتون رو ارائه بدین. بنظر من معنی نداره دوستان صاحبنظر تا این حد این طرف و اون طرف در خصوص مدار فلزجو اظهار نظر کنن! چیزی بلد هستن و اگر واقعا در این حد هستن ؛ طراحی یک مدار جدید و منتشر کردنش بهترین کار ممکن هست و هم بخودشون و هم به دیگران کمک زیادی میکنه.
خوب ظاهرانه تنهاشماتمایلی ندارین بلکه کاملامخالف هستین
اگه مدنظرم فقط انتقال ایده های شخصیم برای تغییرات سخت افزاری بودکه مطمئناتاحالاتماس گرفته بودم اماهمیشه اعتقادم تبادل نظربین دوستانه نه مداراماده که فقط قرارباشه توسط چندنفرساخته بشه
بنظرم بااینکاری که الان داره انجام میشه فقط باتجربه درساخت واعلام نتیجه دوستان به بهترشدن نتایج نزدیک میشیم نه با بحث علمی ومطالعه درمدارات مختلف وتلفیق بین انهاخوب من به شخصه باروش دوم بیشترموافقم یعنی نگاه علمی مقدم برتجربه
مطمئنابسیاری ازدوستان بادیدن شماتیک ساده مداری که درعین حال بسیارقابل تامله بامن هم نظرخواهندشدوبازهم به این امرصحه میزارن که میشه باکمی تغییرات درسخت افزارمداربه نتا یج بهتری رسید
تاحالامن این مدارونساخته ام امااگه فرصت کنم حتما اون ایده هاموپیاده میکنم
ضمنابااین جواب صریحی که دادین عنوان این موضوع هم درانجمن منتفی میشه ومن هم مثل بسیاری ازدوستان مباحث رودنبال میکنم