انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 11:51am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PAYAM20 نوشته است:
بهرام جان ولتاژ پایه سه ایسی یک چند باید باشه ؟؟؟

ولتاژ های چک زو لطف میکنید بگید ؟ ممنون میشم @};-

پایه 3 این تقویت کننده ومقایسه کننده پایه ورودی هست ولتاز رو باید شم ااز امیتر t5 بگیرین که حدود 4تا6 ولت باید باشه..اگه کم یا زیا دبود مدارتون کار نمیکنه وباید خازنهای خط بار dc کم وزیاد بشن...
منظورتون های ولتاژه.خب این مدارو که تو نت بگردین پیدا میکنید البته اونجا از شبکه دیودی برای تقویت جریان استفاده میکنه شمابه جای تقویت دیودی از کویل های ولتاژ مثل کویل ماشین یا تلویزیون میتونین استفاده کنید فقط پلاریته رو باید خودتون تعیین کنید که چی باشه ومواظب باشید که خطر جیز هم داره و از نزدیک کردن به پایه منفی و مثبت تغذیه هم اجتناب کنید وحتما عایق کاری بشه وفقط انتن بیرو نباشه.این میشه یک یون ساز.اما فرکانس رو هم دیگ هدست خودتون هست میتونید از تایمر 555 استفاده کنیدو تا چند ده کیلوهرتز هم کار میکنه واختیاری هست

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 12 آبان1395 - 3:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
بهرام جان من جزع اولین کسایی بودم ک این مدارو ک توسط محسن گذاشته شد رو ساختم حدود۳۰الی۴۰جابردمش ولی دریغ از ی چشمک کوچولو ال ای دی..فقط ی جا ال ای دیا روشن شد ک نمیدونم واسه بار بود یا چیز دیگه...من حس میکنم این مدار ناقصه و اونجور ک باید کار کنه کارنمیکنه...

خواهش میکنم یعنی مداری که ما گذاشتیم با مداری که اقا محسن گذاشتن فرق میکنه مگه :-? ..برای من سوال شده یکی میاد میگه فایل اقا هادی رو بدین یک میگه فایل اقا محسن رو ساختم یک میاد میگه من ساختم اما نمیدونم ماله کی بود :D دوست گلم کل این فایلها همشون همونی هستن که صفحه یک همین تایپیک گذاشتم و اگه تغییراتی هم داشته فقط تغییرات جزیی بوده که کاربران دادن مهم اینه همکاریه متقابلی انجام نشده وهر کسی برای خودش کاری کرده و نتیجه هم مشخصه.اما اینکه میگین 40 بار بیابون بردین وتست کردین کار خوبی کردین چون حداقل مطمئن شدین که یا سیستمتون کار نمکینه وتستهای ازمایشگاهی رو خوب انجام ندادین ویا واقعا هم کار نمیکنه که همینطور هم هست چون نه تنها من بلکه چندین نفر هم تست کردن ونتیجه خوب نبوده برای همین برای بار دوم دستکاریش کردم وبا یک فرستنده و تغییرات مداری راش انداختم سنس هم داشتم اما دوباره یک بازنگری کردم ودیدم که بدون اعمال تغییرات مداری وفرستنده هم میشه راش انداخت البته هنوز خودم تست نکردم که سر فرصت تغییرات رو میدم ومطمئنم که کار هم میکنه فقط نت بنده هست که در حال اتمامه وفعلا خیال شارج هم ندارم یعنی وقتشو ندارم.پس اگه نتونستم بیام دوستان همینطور فعالیت بکنن وایده های جالب خودشو نرو منتقل کنن تا نتیجه هم بگیرن.وبنده هم دوباره به جمع نازنین شمامیپیوندم و نتیجه رو انتقال میدم. :) البت هامیدوارم که زودتر کسی متوجه شد هباشه مشکل مدار کجاست چون ساده تر از اون ومهمترازاون توی این مدار نداریم.یاحق

چهارشنبه 12 آبان1395 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
kاوه نوشته است:
بهرام جان من جزع اولین کسایی بودم ک این مدارو ک توسط محسن گذاشته شد رو ساختم حدود۳۰الی۴۰جابردمش ولی دریغ از ی چشمک کوچولو ال ای دی..فقط ی جا ال ای دیا روشن شد ک نمیدونم واسه بار بود یا چیز دیگه...من حس میکنم این مدار ناقصه و اونجور ک باید کار کنه کارنمیکنه...

خواهش میکنم یعنی مداری که ما گذاشتیم با مداری که اقا محسن گذاشتن فرق میکنه مگه :-? ..برای من سوال شده یکی میاد میگه فایل اقا هادی رو بدین یک میگه فایل اقا محسن رو ساختم یک میاد میگه من ساختم اما نمیدونم ماله کی بود :D دوست گلم کل این فایلها همشون همونی هستن که صفحه یک همین تایپیک گذاشتم و اگه تغییراتی هم داشته فقط تغییرات جزیی بوده که کاربران دادن مهم اینه همکاریه متقابلی انجام نشده وهر کسی برای خودش کاری کرده و نتیجه هم مشخصه.اما اینکه میگین 40 بار بیابون بردین وتست کردین کار خوبی کردین چون حداقل مطمئن شدین که یا سیستمتون کار نمکینه وتستهای ازمایشگاهی رو خوب انجام ندادین ویا واقعا هم کار نمیکنه که همینطور هم هست چون نه تنها من بلکه چندین نفر هم تست کردن ونتیجه خوب نبوده برای همین برای بار دوم دستکاریش کردم وبا یک فرستنده و تغییرات مداری راش انداختم سنس هم داشتم اما دوباره یک بازنگری کردم ودیدم که بدون اعمال تغییرات مداری وفرستنده هم میشه راش انداخت البته هنوز خودم تست نکردم که سر فرصت تغییرات رو میدم ومطمئنم که کار هم میکنه فقط نت بنده هست که در حال اتمامه وفعلا خیال شارج هم ندارم یعنی وقتشو ندارم.پس اگه نتونستم بیام دوستان همینطور فعالیت بکنن وایده های جالب خودشو نرو منتقل کنن تا نتیجه هم بگیرن.وبنده هم دوباره به جمع نازنین شمامیپیوندم و نتیجه رو انتقال میدم. :) البت هامیدوارم که زودتر کسی متوجه شد هباشه مشکل مدار کجاست چون ساده تر از اون ومهمترازاون توی این مدار نداریم.یاحق

اقا بهرام ب نظرتون این جواب قانع کننده ایه؟؟؟اگه میخاید کمک حال من وبقیه ی دوستان باشید بسم ا..وگرنه با امید واهی دادن ووعده سرخرمن هیچ چیزی درس نمیشه..شروع دوباره ی شما تواین تاپیک هم شد مثل مدارpd...ک بلا تکلیف رها شد..

چهارشنبه 12 آبان1395 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تابه چه چیزی بگین قانع کننده..اگر منظورتون اینه بیام دقیقا دست بزارم روی مطلب وبگم اینجای کار مشکل داره باز هم کاری از پیش نمیبرم خدایش کدومتون همکاری میکنین همنطور که تو تایپیک پ د همکاری کردین البته من انتظاری از دوستان ندارم اما اینکه به حرف هیچ کس گوش نمیدید ودر اخر نتیجه درستی از کارتون وزحمتی که براش کشیدن نمیگیرین واقعا هر کسی رو دلسرد میکنه من بارها هم گفتم الان هم میگم برای بار هزارم هم بپرسن باز هم تکرار میکنم من خودم مدار پ د رو نساختم و چون نساختم نهایت میتونم تا حدودی راهنمایتون کنم اما دوستانی که ساختن هم همکاری درستی نداشتن یه تعداد که کلا در سکوت ساختن و بعد دیدن نتیجه نمیگیرین مطرحش کردن :D دوستان دیگه ایی هم که ساختن وحضور داشتن مشکلات مداریشون رو درست مطرح نمیکردن یا خودشون هم نمیدونستن چطور مطرحش کنن خب با این اوصاف من که نمیتونم معجزه کنم اقای خوش انصاف.به هر حال هدف من هم کمک به دوستانم هست اما میبینم کمک رو صرفا تو مدار بهینه شده میبینید تا راهنمایی درست

جمعه 13 آبان1395 - 3:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من که دارم تلاشمو میکنم بیبینم میشه مدارو حساس تر کرد یا نه !!!
بهرام جان حساسیت رو با افزایش فرکانس با خازن c10 بالا بردم الان تو کار کرد کلی مدار اختلال ایجاد نمیشه !!!؟؟؟؟؟ :-?
الان ارمیچرو موقع استارت تو 6 متری میگیره . نظر شما چیه ؟؟؟؟ :-\

جمعه 14 آبان1395 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
تابه چه چیزی بگین قانع کننده..اگر منظورتون اینه بیام دقیقا دست بزارم روی مطلب وبگم اینجای کار مشکل داره باز هم کاری از پیش نمیبرم خدایش کدومتون همکاری میکنین همنطور که تو تایپیک پ د همکاری کردین البته من انتظاری از دوستان ندارم اما اینکه به حرف هیچ کس گوش نمیدید ودر اخر نتیجه درستی از کارتون وزحمتی که براش کشیدن نمیگیرین واقعا هر کسی رو دلسرد میکنه من بارها هم گفتم الان هم میگم برای بار هزارم هم بپرسن باز هم تکرار میکنم من خودم مدار پ د رو نساختم و چون نساختم نهایت میتونم تا حدودی راهنمایتون کنم اما دوستانی که ساختن هم همکاری درستی نداشتن یه تعداد که کلا در سکوت ساختن و بعد دیدن نتیجه نمیگیرین مطرحش کردن :D دوستان دیگه ایی هم که ساختن وحضور داشتن مشکلات مداریشون رو درست مطرح نمیکردن یا خودشون هم نمیدونستن چطور مطرحش کنن خب با این اوصاف من که نمیتونم معجزه کنم اقای خوش انصاف.به هر حال هدف من هم کمک به دوستانم هست اما میبینم کمک رو صرفا تو مدار بهینه شده میبینید تا راهنمایی درست

شما ک نیتتون خیره وب قول خودتون قصدتون کمکه اینم در نظر بگیرید خیلی از دوستانمهارتشون در حد مونتاژ وقطعه شناسی هست اگه سرنخ رو بهشون ندید چطوری میخان همکاری کنن؟؟از طرفی شما باید رو قسمتایی ک زوم کردید ومیخاید با ازمون وخطا مدار بهینه بشه بهتره ذکرش کنید تا دوستان استارتشو بزنن

جمعه 14 آبان1395 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عجب.سرنخ واسه دوستانی که تو الکترونیک مهارتشون در حد قطعه شناسیه :-w نتیجش میشه مثل همون تایپیکی که اشاره کردین :)) نه دوست من بنده دیدم رو کلا عوض کردم و میگم که کسانی که واقعا تو الکترونیک کمی مهارت دارن بیان وسط نه دوستان معمارو -کامپیوتر. گرافیست...غیره فقط الکترونیک در دو جبهه انالوگ ودیجیتال وگرنه فایده ایی نداره حکایت حکایت تایپیک پ د میشه وکاسه وکوزه ها رو سر ما میشکنید...بهتره من هم مثل دیگران سکوت کنم به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن (-| حالا اگه کسی کمی به الکترونیک اشنایی داره در حد بنده هم باشه خوبه وگرنه وقت خودتون رو تلف نکیند این مدار فلزیاب تکمیل شده مهندس حمید نیست که مو به مو کار شده باشه روش و فقط یک مونتاژ خوب میخواد وقطعات با کیفیت این مدا مغز خودشو میخواد تا متوجه باشه چیکار میکنه.دوستان همسایه جایی که این سیستم ازش کشف شد چندین نفرشون جزء بهترینهای الکترونیک هستن اونجا تو این مدار نظر درستی نداشتن بعد اینجا.................. (-| ای بابا

شنبه 14 آبان1395 - 1:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
عجب.سرنخ واسه دوستانی که تو الکترونیک مهارتشون در حد قطعه شناسیه :-w نتیجش میشه مثل همون تایپیکی که اشاره کردین :)) نه دوست من بنده دیدم رو کلا عوض کردم و میگم که کسانی که واقعا تو الکترونیک کمی مهارت دارن بیان وسط نه دوستان معمارو -کامپیوتر. گرافیست...غیره فقط الکترونیک در دو جبهه انالوگ ودیجیتال وگرنه فایده ایی نداره حکایت حکایت تایپیک پ د میشه وکاسه وکوزه ها رو سر ما میشکنید...بهتره من هم مثل دیگران سکوت کنم به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن (-| حالا اگه کسی کمی به الکترونیک اشنایی داره در حد بنده هم باشه خوبه وگرنه وقت خودتون رو تلف نکیند این مدار فلزیاب تکمیل شده مهندس حمید نیست که مو به مو کار شده باشه روش و فقط یک مونتاژ خوب میخواد وقطعات با کیفیت این مدا مغز خودشو میخواد تا متوجه باشه چیکار میکنه.دوستان همسایه جایی که این سیستم ازش کشف شد چندین نفرشون جزء بهترینهای الکترونیک هستن اونجا تو این مدار نظر درستی نداشتن بعد اینجا.................. (-| ای بابا

عجب ب شما... واقعا حرفا واستدلالاتون در نوع خودش جالبه بخصوص قسمت اخرحرفاتون...البته واسه من روند تاپیک کاملا قابل پیش بینی بود...

یکشنبه 15 آبان1395 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا بهرام اگه پایه ای دوتایی روی این طرح کار کنیم بسم الله...
من یه فیبر جدید براش زدم بجز ترانزیستورهاش تمام مدار رو smd زدم. تو همین پله اول یکی از عیبهای طرح رو فهمیدم و رفعش کردم. تو کیفیت کارکرد مدار تاثیر خیلی خوبی گذاشته ولی هنوز هیچ عکس العملی به فلز مدفون نداره! فکر کنم قسمت فیلتر مدار هم یه مشکلاتی داشته باشه البته من بیشتر شکم روی کریستال و قسمت اسیلاتور هست

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 16 آبان1395 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من اینو بازم ساختم و روش کار کردم
الان یه ارمیچر رو با باطری 9 ولت کتابی تو 12 متری میزنه . نمیدونم تو محیط واقعی هم جواب میده ؟؟؟؟

از دوستان کسی به این فاصله رسیده ؟؟؟؟؟

یکشنبه 16 آبان1395 - 9:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Protect6a و 32 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure