انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:21pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2025 , 2026 , 2027 , 2028 , 2029 , 2030 , 2031 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس حمید عزیز من دستگاه رو درست کردم بعضی اوقات ارور کویل میده 2بار بردم برا تست بیرون هر دوبار تو منزل تست کردم بعد بردم بیرون و هر دو باتو فضای باز ارور کویل داد یه مشکل دیگه اینه که نور ال سی دی خاموش میمونه

شنبه 15 آبان1395 - 8:07pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز خواهشا اینقدر توی انجمن اسپم ندین! در صفحه 2026 همین سوالو پرسیدین و پاسخ شما رو دادم. مطلب دیگری غیر از اون بنظرم نمیرسه.

شنبه 15 آبان1395 - 8:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به مهندس حمید و دوستان انجمن چندی قبل مزاحمتون شده بودم واسه برد کم فلزجو که درست کرده بودم اما خیلی کارا کردم و شما راهنمایی کردید

اما نشد حالا مهندس این ای سی رو ببینید اصلی هست یا به اسم اصلی به من دادن سپاس مهندس عزیز

http://s8.picofile.com/file/8273575768/ ... _19_34.jpg

شنبه 15 آبان1395 - 11:20pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
هر چند از روی تصویر ایسی نمیشه نظر قطعی داد ولی بنظر من احتمال تقلبی بودنش وجود داره!
باید بفرمایین اعداد 3 گانه و دیلی لوپ و تنظیمات و نوع لوپ و برد شما برای فلزی مشخص در فضای باز چقدر هست تا بتونیم نظر بدیم.

یکشنبه 15 آبان1395 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

مرسی از بابت پیگیری شما عزیز مشخصات 60سانت با سیم لاکی 085و اعداد سه گانه به اینصورت که 270.600.750تقریبا تو این رنح ظرفیت لوپ 350هانری و اهمش تقریبا 1.2با اهم متر من یکم خطا داره که فکر کنم 1 اهم دقیق و تنطیمات هم پیشفرز و همم از توی صفحاتی که دوستان میگفتن انجام دادم توی رنجهای متفاوت اما مهندس من بیشتر از 160نتونستم یک سینی 30.30رو باهاش سنس کنم حذف اهن رو هم انجام میده ثباتشم خوبه اما فقط بردم اونی نیست که باید باشه و شما گفتی حتی من تمام قطعاتو دوباره سفارش دادم یکی دیگه بستم حتی توی جعبه باطریو قشنگ پوشش دادم که شاید نویز داشته باشه و سیم بدنه خود مدارو هم وصل کردم اما نشد که نشد من الان فکر میکنم این ای سی مشکل داشته باشه چون تمام توصیه های که خودتون شخصا راهنمایی کردید رو انجام دادم اما اگر شما خودتون تنطیمات صحیح رو زحمت دوباره بکشید بهم بگید من با فیلم براتون تست میگیریم میفرستم تا بهتر بتونید راهنمای کنید اگر بازم برد کمی داشتم اما با همین برد کم هم ثبات درستی داره خیلی تشکر میکنم از اینکه رسیدگی میکنید دوست ارجمند . @};- @};- @};- @};-

یکشنبه 15 آبان1395 - 1:36am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
اعداد شما بد نیستن ولی عدد دوم و سوم کمی پایین هست. این مساله میتونه بدلیل تست در محیط داخل هم باشه ولی محض اطمینان همه مقاومتهای اطراف ایسی 357 رو هم چک کنین که احیانا اشتباه نذاشته باشین. بهرحال با این رنج اعداد قاعدتا ایسی 357 شما نمیتونه تقلبی باشه. توجه کنین همینکه عدد دوم شما با 700 فاصله نسبتا زیادی داره نشانه مشکلی هست و خودش کمی از برد کم میکنه. عدد دوم و سوم کمتر از عدد اول نوسان داره و باید به 700 و 800 نزدیک تر باشه.
نفرمودین لوپ شما از چه نوعی هست ولی با لوپ 60 تخت یا عنکبوتی سینی 30 سانتی میتونه تا 210 سانت قابل سنس باشه. امیدوارم توجه داشته باشین لوپ 60 برای جوابگیری خوب در محیط منزل بزرگ محسوب میشه و اگر چنین کاری کرده باشین بردتون کاملا طبیعیه. بهمین صورت اعداد رو هم باید در محیط کاملا باز و دور از فلزات مزاحم بررسی کنین.

یکشنبه 15 آبان1395 - 3:02am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید ببخشید یه سوال دارم کابل رابط بین لوپ و دستگاه میتونه اعداد سه گانه رو پایین بیاره یا حتی برد رو هم کم کنه ؟؟؟ :-?

یکشنبه 16 آبان1395 - 12:13pm
مدیر کل
مدیر کل

بله خب این که مطلب واضحی هست! همونطور که کابلهایی نظیر کابل میکروفن معمولا اعداد رو بالا میبرن ؛ کابلهای کواکسیال هم اعداد رو پایین میارن که البته رنج درستش با همین کابلهای کواکسیال بدست میاد. تفاوت بین کابلهای کواکسیال از این حیث جزئی هست. مثلا با کابل RG58 معمولا اعداد اندکی پایین تر از RG59 یا کابل آنتن هست که البته تاثیرگذار نیست. در عین حال طول کابل رابط هم مهم هست و میتونه روی اعداد و برد اثر منفی داشته باشه. برد بخودی خود کمتر از تفکیک تحت تاثیر جنس کابل رابط قرار داره.

یکشنبه 16 آبان1395 - 2:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
بله خب این که مطلب واضحی هست! همونطور که کابلهایی نظیر کابل میکروفن معمولا اعداد رو بالا میبرن ؛ کابلهای کواکسیال هم اعداد رو پایین میارن که البته رنج درستش با همین کابلهای کواکسیال بدست میاد. تفاوت بین کابلهای کواکسیال از این حیث جزئی هست. مثلا با کابل RG58 معمولا اعداد اندکی پایین تر از RG59 یا کابل آنتن هست که البته تاثیرگذار نیست. در عین حال طول کابل رابط هم مهم هست و میتونه روی اعداد و برد اثر منفی داشته باشه. برد بخودی خود کمتر از تفکیک تحت تاثیر جنس کابل رابط قرار داره.

ممنونم مهندس

یکشنبه 16 آبان1395 - 3:32pm

دروود دوستان و آقا حمید عزیز

ممنون از شما بابت مدار خوبتون

من درستش کردم .. و خیلی خوب داره کار میکنه ...

من اول با کویل 23 سانت تست کردم کویلم 1.9 اهم بود کابل بهش وصل کردم شد 2 اهم

یه سکه 500 تومانی رو تو 40 میزنه

بعد یه کویل 28 داشتم که اهمش 2.3 بود اونو تست کردم

یه سکه رو تو 50 میزنه

این تستا داخل خونه بود که انجام دادم ...

دوستان اگه مدارتونو بتونید خوب جمع کنید ... مشکلی براتون پیش نمیاد و خیلی خوب براتون کار میکنه ...

این دستگاه به نظر من نه از نظر نرم افزار محدوده نه سخت افزاری ... یعنی یه دستگاه کاملیه...و عالی

و خیلی بهتر از دستگاه هایی که داخل بازاره هم برد خوب هم ثبات خوب ..دوستانی که میخوان دستگاه درستو حسابی درست کنن ..رو این میتونن حساب کنن ..

من خودم امروز رفتم برای تست تو خاک که خیلی خوب جواب داد یه چاله به اندازه 30 کندم
سکه گذاشتم داخلش چالرو پر کردم ... کویلو از زمین 15 سانت فاصله دادم یعنی جمعش 45 شد که سکه رو راحت زد

اگه وقت بشه یه فیلمم میزارم براتون

چند تا عکس از دستگاه

موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 16 آبان1395 - 5:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2025 , 2026 , 2027 , 2028 , 2029 , 2030 , 2031 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Saeed020 و 527 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure