نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین. خیلی ممنون از شما. ایشالا موفق باشین.
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 5:49pm |
|
|
pmd
کاربر فعال
|
سلام حمیدجان میخوام یه واقعیتی رو خدمتت عرض کنم من خیلی از روی مدار شما ساختم و به دوستان هم دادم خیلی منظورم شاید بالای 30 دستگاه ولی میخوام امروز یه واقعیتی رو خدمت شما و دوستان بگم بعد از اینکه بارها با شما مخالفت کردم در مورد مشکلات این دستگاه بالاخره متوجه شدم مشکل از این دستگاه و شما نبود مشکل از من بود که اپراتور نبودم الان متوجه شدم واقعا چه زحمتی کشیدی من شرمنده شما هستم با اینکه کمی اطلاعات در مورد الکترونیک دارم متاسفانه اپراتور نبودنم مانع میشد به هر حال الان میخوام جلوی جمع هم از شما و هم از دوستان عذرخواهی کنم و به دوستان هم بگم شما یه لورنز رو از حمید هدیه گرفتید باز هم عذرخواهی میکنم کاربر سوناتا و سهند و 2840644 و pmd این 4 اکانت بنده در انجمن بود و به دوستان هم میگم فقط و فقط و فقط اپراتوری دوباره از شما استاد بزرگ تشکر میکنم و امیدوارم منو ببخشی دست حق نگهدارت مهندس
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 6:32pm |
|
|
Mjd72
|
ممنون آقا حمید عزیز ... سلامت باشید
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 6:36pm |
|
|
Rlo
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان گل و گرامی و اقا حمید عزیز ... یه سوال قبلا با دستگاه اقا حمید کار میکردم بعد چند روز الان روشنش کردم اوله اول یه علامت سوال میاد .. البته نه لوپ وصله نه هدفون ... مشکل از کجاست ؟
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 7:16pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
pmd نوشته است: سلام حمیدجان میخوام یه واقعیتی رو خدمتت عرض کنم من خیلی از روی مدار شما ساختم و به دوستان هم دادم خیلی منظورم شاید بالای 30 دستگاه ولی میخوام امروز یه واقعیتی رو خدمت شما و دوستان بگم بعد از اینکه بارها با شما مخالفت کردم در مورد مشکلات این دستگاه بالاخره متوجه شدم مشکل از این دستگاه و شما نبود مشکل از من بود که اپراتور نبودم الان متوجه شدم واقعا چه زحمتی کشیدی من شرمنده شما هستم با اینکه کمی اطلاعات در مورد الکترونیک دارم متاسفانه اپراتور نبودنم مانع میشد به هر حال الان میخوام جلوی جمع هم از شما و هم از دوستان عذرخواهی کنم و به دوستان هم بگم شما یه لورنز رو از حمید هدیه گرفتید باز هم عذرخواهی میکنم کاربر سوناتا و سهند و 2840644 و pmd این 4 اکانت بنده در انجمن بود و به دوستان هم میگم فقط و فقط و فقط اپراتوری دوباره از شما استاد بزرگ تشکر میکنم و امیدوارم منو ببخشی دست حق نگهدارت مهندس خواهش میکنم دوست عزیز. ممنون از شما. بنده که خاطرم نیست داستان چی بوده! ولی بهرحال خوشحالم که به نتیجه مطلوب رسیدین. ایشالا موفق باشین.
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 7:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Rlo نوشته است: سلام به همه دوستان گل و گرامی و اقا حمید عزیز ... یه سوال قبلا با دستگاه اقا حمید کار میکردم بعد چند روز الان روشنش کردم اوله اول یه علامت سوال میاد .. البته نه لوپ وصله نه هدفون ... مشکل از کجاست ؟ در راهنما مشخصا قید شده که اگر دستگاه دارای رمز عبور باشه ؛ در ابتدای روشن شدن قبل از هر چیز یک علامت سوال نمایش داده میشه و شما باید رمز عبور رو وارد کنین. حالا یا خودتون روی دستگاه رمز گذاشتین و یا کسی دیگه این کار رو کرده! در هر صورت اگر رمز عبور دستگاه رو ندارین به ناچار باید میکرو رو با فیوز بیت ریست تنظیمات مجددا پروگرام کنین تا رمز عبور هم پاک بشه.
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 8:00pm |
|
|
sat57
کاربر فعال
|
سلام مهندس جان خسته نباشی عزیز.تشکر بابت راهنمایی که کردید من همونطور که گفتید چندبار مقاومتهای اطراف ای سی رو تست گرفتم دقیقا درسته لوپ رو هم ازش عکس گرفتم و دقیق اعداد سه گانه رو هم ازشون عکس گرفتم درهوای ازاد که نتیجه سنس رو دقیق ببینید و اعداد رو نگاه کن و همینطور از بدنه دستگاه عکس گرفتم که ببینم مورد تایید شما قرار داره اما اگر ظاهر خوبی نداشت به بزرگی خودتون ببخشید لوپ رو هم مشخصاتو خدمتتون عرض کردم 60سانت با سیم لاکی 17دور بود و سیم میکروفن مکس رابطشو انداختم که بدون هیچ نویزی هستش هانری 350شد و اهم لوپ هم یک اهم با سپاس مهندس عزیز http://s9.picofile.com/file/8273688100/ ... %DB%B0.jpghttp://s8.picofile.com/file/8273687642/ ... %DB%B1.jpghttp://s9.picofile.com/file/8273687876/ ... %DB%B1.jpg
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 9:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون. شما هم خسته نباشین. اعداد شما خوب هستن. فقط کابل میکروفن ممکنه مشکلساز بشه. بهتره از کابل کواکسیال بدون فویل مثل RG58 استفاده کنین.
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 9:19pm |
|
|
sat57
کاربر فعال
|
سلامی دوباره ممنون مهندس جان که دیدید.اما گفتم بردم کمه پس مشکل من کجا میتونه باشه؟از160سینی 30.30رو بیشتر سنس ندارم دیشب گفتید به چه طریقی لوپ رو پیچیدید عکسشو براتون فرستادم واسه سیم رابط هم که گفتید ارجی 58 راستش پیدا نکردم اصلا خیلی سیم امتحان کردم کرمان هم زدم اما فویل داشت اخر مجبور شدم این میکروفن رو بزار اما به این صورت بستم که مغزی سیم به لوپ یک و دو سیم افشانش و فویلشو وصل کردم بدنه و بدون میترمنفی جواب داره میده حالا فقط مشکلم این برد کمه گفتید سینی 30.30 رو باید 210 بزنه اما واسه من 160 بیشتر نمیزنه جنس سینی هم کامل استیل قدیمیه باید با مشکل چکار کرد؟
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 9:57pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sat57 نوشته است: سلامی دوباره ممنون مهندس جان که دیدید.اما گفتم بردم کمه پس مشکل من کجا میتونه باشه؟از160سینی 30.30رو بیشتر سنس ندارم دیشب گفتید به چه طریقی لوپ رو پیچیدید عکسشو براتون فرستادم واسه سیم رابط هم که گفتید ارجی 58 راستش پیدا نکردم اصلا خیلی سیم امتحان کردم کرمان هم زدم اما فویل داشت اخر مجبور شدم این میکروفن رو بزار اما به این صورت بستم که مغزی سیم به لوپ یک و دو سیم افشانش و فویلشو وصل کردم بدنه و بدون میترمنفی جواب داره میده حالا فقط مشکلم این برد کمه گفتید سینی 30.30 رو باید 210 بزنه اما واسه من 160 بیشتر نمیزنه جنس سینی هم کامل استیل قدیمیه باید با مشکل چکار کرد؟ همونطور که عرض کردم این برد در فضای باز و با لوپ تخت یا عنکبوتی بدست میاد. لوپ معمولی اگر با دقت کافی ساخته نشه ممکنه تا حد 20 درصد برد کمتری بده! لذا در صورت پیچیدن لوپ 60 بصورت معمولی باید از سیم لاکی حداکثر 0.7 میل استفاده کنین و نظم رو کاملا در پیچیدن اون رعایت کنین. اگر میخواین حتما سیم پیچ رو به این صورت فشرده در بیارین میتونین از دو دور کابل کت6 هم استفاده کنین و 8 سیم داخلش رو با هم سری کنین. کابل میکروفن رو هم درست وصل کردین ولی امکان داره اون هم تاثیر منفی داشته باشه. RG58 بدون فویل و کابل آنتن مازندران یا کرمان بدون فویل کابلهای رایج بازار بودن که ما پیشنهاد کردیم و میتونین گیر بیارین.
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 10:20pm |
|
|
|