نویسنده |
پیغام |
blueman
کاربر فعال
|
سلام عزیزانم آقا payam20 و همه عزیزان
به خاطر خدا فایل pcb و pdf و پارت لیست آنچه ساختید را آپلود بفرمایید
بخدا هیچ کدام از فایل ها از طریق گوشی آندروید امکان دانلود نداشته
خواهش میکنم و تمنا میکنم اگر امکانش هست pcb قابل چاپ رو برای امثال بنده هم بگذارید که ما هم بسازیم
ممنونم عزیزانم
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 10:01pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: دوستان من اینو بازم ساختم و روش کار کردم الان یه ارمیچر رو با باطری 9 ولت کتابی تو 12 متری میزنه . نمیدونم تو محیط واقعی هم جواب میده ؟؟؟؟
از دوستان کسی به این فاصله رسیده ؟؟؟؟؟ بله دقیقا نتیجه من رو گرفتین دوست عزیز
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 10:30pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: PAYAM20 نوشته است: دوستان من اینو بازم ساختم و روش کار کردم الان یه ارمیچر رو با باطری 9 ولت کتابی تو 12 متری میزنه . نمیدونم تو محیط واقعی هم جواب میده ؟؟؟؟
از دوستان کسی به این فاصله رسیده ؟؟؟؟؟ بله دقیقا نتیجه من رو گرفتین دوست عزیز دوست گرامی شما تو.محیط واقعی ونسبت ب فلز مدفون ایا تستی داشته اید وعکس العمل دسگاتون نسبت اونی بوده ک انتظارشو داشتید؟
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 11:21pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: PAYAM20 نوشته است: دوستان من اینو بازم ساختم و روش کار کردم الان یه ارمیچر رو با باطری 9 ولت کتابی تو 12 متری میزنه . نمیدونم تو محیط واقعی هم جواب میده ؟؟؟؟
از دوستان کسی به این فاصله رسیده ؟؟؟؟؟ بله دقیقا نتیجه من رو گرفتین دوست عزیز و ایا تو تست واقعی هم نتیجه ای حاصل شد ؟؟؟؟
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 11:31pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: غضنفر نوشته است: PAYAM20 نوشته است: دوستان من اینو بازم ساختم و روش کار کردم الان یه ارمیچر رو با باطری 9 ولت کتابی تو 12 متری میزنه . نمیدونم تو محیط واقعی هم جواب میده ؟؟؟؟
از دوستان کسی به این فاصله رسیده ؟؟؟؟؟ بله دقیقا نتیجه من رو گرفتین دوست عزیز دوست گرامی شما تو.محیط واقعی ونسبت ب فلز مدفون ایا تستی داشته اید وعکس العمل دسگاتون نسبت اونی بوده ک انتظارشو داشتید؟ نه هنوز انشالا تا دو سه روز اینده میرم باغ یه انگشتر طلا تو 50 سانتی خیلی وقته خاک کردم .ببینم میزنه یا نه دوستان اگه تجربه ای برای کار با این وسیله دارین بگین . شاید شد به نتیجه برسیم باش . برای من شعاع 10 متر هم کافیه .
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 11:34pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه در مورد اپراتوری این وسیله کسی نکته ای میدونه بگه ممنون میشم . شمال . جنوب باید زد . یا فرقی نمیکنه از چه جهتی بریم ؟؟؟ از ردیابم به عنوان فانکشن استفاده کنم /؟؟؟ تستی هم به نظر دوستان میرسه بگه انجام بدم ببینم چی میشه
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 11:37pm |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
سللم بزرگواران عزیزان زحمت کشان ایا امکانش هست بعد از ۱۱۷ صفحه بهترین پارت لیست و pcb را معرفی بفرمایید ای کاش یک جمع بندی از تمام فایل ها صورت میگرفت و بهترین pcb از جهت ولتاژ ۲تا ۶ و فایل pdf اش را با پارت لیستش حداقل تا همینجای کار معرفی بفرمایید میدونم درخواستم برای من تازه وارد یک مقدار زیاده خواهی هست
ولی دوبار کل این صفحات و خوندم و مغزم بیشتر از pcb ها و لتاژ های متفاوتشان هنگ کرده
خواهش میکنم یه pdf و نقشه سبز و پارت لیست آپلوید بفرمایید که امثال بنده که فقط به گوشی دسترسی داریم هم بتوانیم فایلی که میگذارید را دانلود کنیم و بسازیم
ممنون از بزرگواریتان
|
یکشنبه 16 آبان1395 - 11:52pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز این pcb رو خودم زدم و ساختم و کار هم کرده ولی قسمت هشدار battery low رو براش نذاشتم چون فقط جا گیر بود . به نظر خودم لازم نبود این طور طراحی بشه همه فایل ها برای ساخت هست !!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 16 آبان1395 - 12:08am |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
پیام جان تغییرات قطعاتی که داده ای و فایل ترتیب شماره قطعات بر روی pcb را هم لطف میفرمایید
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 10:38am |
|
|
blueman
کاربر فعال
|
پیام جان عزیز از مدارت هم امکان دارد یه عکس واضح بگذارید چون داخل فایل pcb over view خیلی از قطعات و شکل ها نامگذاری نشده اند و امثال بنده که مبتدی هستیم متوجه نمیشیم که چی به چیه
شرمنده ام
و سپاسگزار
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 10:55am |
|
|
|