نویسنده |
پیغام |
1426539
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت مهندس حمید عزیز. خسته نباشید مهندس جان یه دونه آی سی ad8055 داشتم بجای 357 گذاشتم روی مدارتون. چون نسبت به 357 از پهنای باند خیلی بیشتری برخورداره گفتم شاید بهتر جواب بده ولی دیلی لوپ رو 8 شناسایی میکرد و عدد اول خیلی اومد پایین در حد تقریبا 95 ولی عدد دوم و سوم تو رنج مناسب بودن و حذف آهن هم کار نمیکرد. حالا با این شرایط به نظر شما میشه از این اپ آمپ نتیجه گرفت؟البته مقاومت فیدبک رو تا 2.2m هم بالا بردم که هیچ فرقی نمیکرد. فکر کنم باید کمتر بشه
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
شما هم خسته نباشین. بله آپ امپ بسیار خوبی هست. ولی با توجه به اینکه عدد دوم و سوم مناسبه بعید میدونم بشه دیلی و عدد اول و تفکیک رو براحتی میزون کرد! مقاومت فیدبک رو نیاز نیست دست بزنین. بهرحال زیاد کردنش که قطعا اشتباه بوده! شاید از طریق زیاد کردن خازن 5 پیکو بتونین نتیجه رو بهتر کنین. همینطور اندکی کم و زیاد کردن مقاومتهای 13 و 14 بطوری که ولتاژ 9.5 رو بین 9 تا 10 تغییر بدین ممکنه قضیه رو حل کنه. با این حال چون مدار بطور دقیق برای 357 بسته شده بعیده اینجور اپ امپها به جوابدهی ایده آل برسن.
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:28pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بیهوده نشین وقت طلاست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:37pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
ممنون از راهنمائی شما. انشاءالله با راهکار هایی که گفتید اگه جواب داد خبرشو میدم
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Honarmand7 نوشته است: مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری خسته نباشین. اون لایه نازک کاغذی بنظر من تاثیر منفی نداره. اگر براتون مهم هست مس بمرور زمان اکسید نشه میتونین بذارین باشه. فقط کار لحیم کاری کمی مشکلتر میشه. ماژیک هم اثر منفی نداره.
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:41pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Honarmand7 نوشته است: مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری خسته نباشین. اون لایه نازک کاغذی بنظر من تاثیر منفی نداره. اگر براتون مهم هست مس بمرور زمان اکسید نشه میتونین بذارین باشه. فقط کار لحیم کاری کمی مشکلتر میشه. ماژیک هم اثر منفی نداره. چون کار توی رطوبت هست خیلی مهمه واسم البته برای لحیم کاری قسمت هایی ک برای لحیم کاری هست پاک میکنم مرسی.ممنون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 2:45pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر کارتون توی رطوبت هست بنظر من بهتره لایه کاغذ رو پاک کنین چون خودش رطوبت رو جذب میکنه! در عوض میتونین روی خطوط مسی ماژیک ضد آب بزنین. قبلش هم لایه مسی رو خوب تمیز کنین.
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 4:34pm |
|
|
ferial
|
Honarmand7 نوشته است: مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری دوستان عزیز -برای عایق رطوبت فیبر مدار چاپی از این اسپری استفاده کنید .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 5:37pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس عزیز جناب حمید و دوستان محترم این سوال جاش اینجا نبود ببخشید .یکی از دوستام یک دستگاه لورنزX3 دست دو میخاد بخره ازم خواهش کرد که تو تست سالم بودن دستگاه باهاش باشم لطفا اگه موردی هست که بجز تست در هوا باید مدنظر داشته باشم بفرمائید ممنون میشم . و اینکه مطعلقاتش رو قید فرمائید .تشکر
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 6:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تست یک فلزیاب پالسی رو که حتما خودتون آشنایی دارین! غیر از اون بنده اطلاعات ویژه ای از این دستگاه ندارم.
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 7:01pm |
|
|
|