نویسنده |
پیغام |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: اگر کارتون توی رطوبت هست بنظر من بهتره لایه کاغذ رو پاک کنین چون خودش رطوبت رو جذب میکنه! در عوض میتونین روی خطوط مسی ماژیک ضد آب بزنین. قبلش هم لایه مسی رو خوب تمیز کنین. مهندس عزیزم اینم بگم ک لایه نتزک کاغذ برداشتم.ولی الان فقط سفیدی خود کاغذ مونده.یجورایی با خود پرینت در هم امیخته شده...سعی میکنم همین لایه بردارم... حق با شماست میتونم ماژیک بکشم...ولی این پرینت هم خوب روی مس مونده خوب پوشش داده.کیفیت کار برده بالا...ترسم از این ک ماژیک لایه ای ک داره ب ضخامت خود پرینت نرسه و لایه ی نازکی روی مس بشینه ک اینم خودش تاثیر داره...سعی میکنم سفیدی کاغذ باقی مونده بردارم و روی خودت پرینت لیزر یه لایه ماژیک بکشم ممنونم از نظرتون ک راهنماییم کردین
بیهوده نشین وقت طلاست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 7:26pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
ferial نوشته است: Honarmand7 نوشته است: مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری دوستان عزیز -برای عایق رطوبت فیبر مدار چاپی از این اسپری استفاده کنید . دوست عزیز مرسی ک اطلاع دادی ایا خودت باهاش کار کردی...روشش چطوریه؟؟ یه بار بزنیم کافیه.یه بار واسه همیشه..مثل رنگ یه لایه روی فیبر روش میشینه
بیهوده نشین وقت طلاست
|
دوشنبه 17 آبان1395 - 7:34pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون مهندس
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 8:50am |
|
|
ferial
|
Honarmand7 نوشته است: ferial نوشته است: Honarmand7 نوشته است: مهندس جان نگاهی ب این فیبر ک تازه زدم میندازی پرینت لیزری روی مس مونده و هنوز پاک نکردم قسط دارم همینجوری بزارم فقط برای لحیم کاری نقطه های مورد نظر پاک کنم...برای اینکه رطوبت مس خراب نکنه میخام پرینت روی مس باقی بمونه بعد اسید کاری اینطوری ک مشخصه مس کاملا سالمه و خوب در اومد.حالا میخام نظر شمارو بدونم ایا پرینت روی مس بمونه یا پاک کنم و بجاش با ماژیک ضدآب روش بکشم؟؟ اون کاغذای مونده روی پرینت مشکلس ایجاد میکنه؟؟ ایا اگه روی همون کاغذای مونده رو پرینت ماژیک بکشم مشکلی پیش میاد؟؟ اگه نظرتونو بدین ممنون میشم اون اعداد پایین با ماژیک در اوردم...کل مدار با پرینت لیزری دوستان عزیز -برای عایق رطوبت فیبر مدار چاپی از این اسپری استفاده کنید . دوست عزیز مرسی ک اطلاع دادی ایا خودت باهاش کار کردی...روشش چطوریه؟؟ یه بار بزنیم کافیه.یه بار واسه همیشه..مثل رنگ یه لایه روی فیبر روش میشینه روز همگی بخیر و شادی ، بله دوست عزیز من از پاساژ امجد طبقه سوم گرفتم ، مشخصات کامل و طرز استفاده روی خود اسپری نوشته شده و مخصوص PCB یا همون فیبر مدار چاپی خودمونه ، بعد از اینکه کار روی برد تمام شد روی برد اسپری میکنی و زود هم خشک میشه و بعد خشک شدن رنگش یکمی زرد رنگ هست و بردو عایق میکنه و اگر خواستی که پاکش کنی با الکل یا تینر فوری میتونی پاک کنیش ، اسپری ساخت ژاپن هست فکر کنم کسی زیاد اشنایی ندراره که اینقدر قیمتش ارزونه ، 12000 تومن و یکبارم بزنی کافیه در اکثر بردهای خارجی این اسپری استفاده میشه هم میتونی روی برد بزنی هم پشت برد ، موفق باشید.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 8:57am |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستای گلم. دوستان من یه مدار فلزجو داشتم که فوق العاده کار میکرد و لوپ 1#1 خوبی داشت با دیلی 18 که قشنگ جواب میداد. ولی متاسفانه به دلیل شارژ بیش از حد باطری ترکید و کل دستگاه رو داغون کرد و سوخت. حالا من دوباره یه دستگاه دیگه دادم درست کردن البته با نهایت دقت و همون لوپ قبلی رو بهش وصل کردم ولی اینبار دستگاه دیلی رو 14 نشون میده لطفا بفرمایید ایراد کار از کجا می تونه باشه.؟؟؟ سپااااااااس.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 11:33am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 2:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پندار نوشته است: سلام عرض میکنم خدمت همه دوستای گلم. دوستان من یه مدار فلزجو داشتم که فوق العاده کار میکرد و لوپ 1#1 خوبی داشت با دیلی 18 که قشنگ جواب میداد. ولی متاسفانه به دلیل شارژ بیش از حد باطری ترکید و کل دستگاه رو داغون کرد و سوخت. حالا من دوباره یه دستگاه دیگه دادم درست کردن البته با نهایت دقت و همون لوپ قبلی رو بهش وصل کردم ولی اینبار دستگاه دیلی رو 14 نشون میده لطفا بفرمایید ایراد کار از کجا می تونه باشه.؟؟؟ سپااااااااس. لطف کنین تصویری واضح از روی مدار و کابل رابط قرار بدین و اعداد 3 گانه رو هم بفرمایین.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 2:11pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: پندار نوشته است: سلام عرض میکنم خدمت همه دوستای گلم. دوستان من یه مدار فلزجو داشتم که فوق العاده کار میکرد و لوپ 1#1 خوبی داشت با دیلی 18 که قشنگ جواب میداد. ولی متاسفانه به دلیل شارژ بیش از حد باطری ترکید و کل دستگاه رو داغون کرد و سوخت. حالا من دوباره یه دستگاه دیگه دادم درست کردن البته با نهایت دقت و همون لوپ قبلی رو بهش وصل کردم ولی اینبار دستگاه دیلی رو 14 نشون میده لطفا بفرمایید ایراد کار از کجا می تونه باشه.؟؟؟ سپااااااااس. لطف کنین تصویری واضح از روی مدار و کابل رابط قرار بدین و اعداد 3 گانه رو هم بفرمایین. سلام. به روی چشم مهندس حمید عزیز. تا بعد از ظهر عکس و میزارم. مرسی که هستید.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 2:34pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
سلام مهندس جان. فکر میکنم سطح دسترسی من در اون حد نیست که بتونم عکس بزارم. چی کار باید کرد؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 5:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
وقتی میتونین توی انجمن پست بذارین پس عکس و فایل هم میتونین بذارین. سطح دسترسی جداگانه نیاز نداره. مشکل احتمالا از سیستم یا فیل شکن شماست. اگر داخل انجمن نتونستین اپلود کنین ؛ میتونین جای دیگه اپلود کنین و لینکش رو بذارین.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 5:25pm |
|
|
|