نویسنده |
پیغام |
پندار
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: وقتی میتونین توی انجمن پست بذارین پس عکس و فایل هم میتونین بذارین. سطح دسترسی جداگانه نیاز نداره. مشکل احتمالا از سیستم یا فیل شکن شماست. اگر داخل انجمن نتونستین اپلود کنین ؛ میتونین جای دیگه اپلود کنین و لینکش رو بذارین. سلام مهندس جان متاسفانه هیچ مدلی نمیشه عکس فرستاد. لطفا شما یه کانال تلگرام یا اینستا یا هر چیزی که بشه عکس فرستاد رو معرفی کنید تا من براتون ارسال کنم لطفا. خواهش میکنم.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 6:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
فایلهاتون رو میتونین در این سایت آپلود کنین و لینکش رو در پست خودتون کپی کنین: http://www.picofile.com
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 7:07pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 8:02pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 8:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. ظاهرا حجم تصاویر شما خیلی بالا بود و برای همین نمیتونستین در انجمن اپلود کنین! باید ابتدا حجم تصاویر رو کم میکردین. در مدار شما چند اشکال بنظر من میرسه. ظاهرا قسمت لیست قطعات و توضیح اونها رو درست مطالعه نکردین! مشکل اصلی استفاده از کابل کاملا نامناسب برای اتصال لوپ هست. کانکتور فلزی هم که بارها عرض کردیم مناسب نیست. روی مدار هم خازنهای 100 نانو رو ام کا تی گذاشتین که کار اشتباهی هست و در راهنما توضیحشو داده بودم. با این حساب بعید نیست موارد جزئی دیگری رو هم رعایت نکرده باشین! لطف کنین یک بار با دقت قسمت قطعات و مونتاژ رو مطالعه کنین. مطمئن باشین هیچ چیزی در راهنما بی دلیل ذکر نشده.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 8:54pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
ممنون مهندس. من این مدار رو سفارش دادم برام ساختن، در واقع من اینو خریدم و متاسفانه کانکتور پلاستیکی پیدا نکردم استفاده کنم. و ناگفته نماند من برای اتصال مدار به کانکتور از کابل کواکسیال مازندران استفاده کرده بودم ولی بازم دیلی لوپ 14 بود که مجبور به تعویض کابل شدم ولی دیلی تغییر نکرد متاسفانه. اگه شما لطف کنید بفرمایید من کدوم قطعات رو تعویض کنم تا مشکل رفع بشه. و اینکه کانکتور پلاستیکی از کجا می تونم بخرم؟؟؟؟
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 9:26pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جای تاسف داره کسی که اقدام به ساخت مدار برای دیگران میکنه حتی به توضیحات طراح مدار هم توجه نداره! بهرحال من مطلب دیگه ای ندارم عرض کنم. فایل راهنمای جامع مدار در پست اول تاپیک قرار داره. زحمت بکشین با دقت مطالعه کنین هر کجا منافاتی با مدارتون داشت تغییر بدین.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 9:49pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: جای تاسف داره کسی که اقدام به ساخت مدار برای دیگران میکنه حتی به توضیحات طراح مدار هم توجه نداره! بهرحال من مطلب دیگه ای ندارم عرض کنم. فایل راهنمای جامع مدار در پست اول تاپیک قرار داره. زحمت بکشین با دقت مطالعه کنین هر کجا منافاتی با مدارتون داشت تغییر بدین. مهندس جان متاسفانه من اطلاعات زیادی درباره الکترونیک ندارم اگه شما لطف کنید بفرمایید کدوم و عوض کنم ممنون میشم. همینکه تا الان جواب منو دادید نهایت تشکر رو از شما دارم. بازم ممنون.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 10:14pm |
|
|
sat57
کاربر فعال
|
سلام مهندس جان خسته نباشی عزیزم.دوشب پیش درباره برد کم دستگاه ازتون پرسیدم راهنمایی کردید میخواستم نتیجه رو اعلام کنم امروز سیم افشان یک میل تقریبا 25متر داشتم همون رو تخت پیچیدم تقریبا شدن 50سانت ظرفیت هم شد350میلی هانری و اهم 1تست که کردم توی محیط خیلی الوده که توی حیاط بود به هیچ عنوان صدای اضاف نداشت برد هم با همون سینی 30سانت تقریبا 180رو سنس کرد و اعداد سه گانه هم همونطور که گفتید بالای هشت صد اومد که گفتید نرمال باید باشه خدمتتون عرض کنم تنظیمات هم پیش فرض بود فقط دیلی خودش رو 14 شناخت اما اگه از نظر شما دیگه مشکلی نیست برم پی قاب خود لوپ که از همه درد سرش بدتر چون تجهیزات کمه اینجا اگرم دیلی از نظرتون مشکله برم سروقت اونو اول درست کنم بعد ؟؟
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 10:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پندار نوشته است: حمید نوشته است: جای تاسف داره کسی که اقدام به ساخت مدار برای دیگران میکنه حتی به توضیحات طراح مدار هم توجه نداره! بهرحال من مطلب دیگه ای ندارم عرض کنم. فایل راهنمای جامع مدار در پست اول تاپیک قرار داره. زحمت بکشین با دقت مطالعه کنین هر کجا منافاتی با مدارتون داشت تغییر بدین. مهندس جان متاسفانه من اطلاعات زیادی درباره الکترونیک ندارم اگه شما لطف کنید بفرمایید کدوم و عوض کنم ممنون میشم. همینکه تا الان جواب منو دادید نهایت تشکر رو از شما دارم. بازم ممنون. دوست عزیز اگر اطلاعات کافی ندارین به مدار دست نزنین بهتره چون ممکنه کلا از کار بیفته! باز همین که فعلا هست داره کار میکنه. بهتره از دوستی که وارد هست کمک بگیرین. الکترونیک ریزه کاری های زیادی داره که برای کسیکه اشنایی نداره گیج کنندست.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 10:58pm |
|
|
|