نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
sat57 نوشته است: سلام مهندس جان خسته نباشی عزیزم.دوشب پیش درباره برد کم دستگاه ازتون پرسیدم راهنمایی کردید میخواستم نتیجه رو اعلام کنم امروز سیم افشان یک میل تقریبا 25متر داشتم همون رو تخت پیچیدم تقریبا شدن 50سانت ظرفیت هم شد350میلی هانری و اهم 1تست که کردم توی محیط خیلی الوده که توی حیاط بود به هیچ عنوان صدای اضاف نداشت برد هم با همون سینی 30سانت تقریبا 180رو سنس کرد و اعداد سه گانه هم همونطور که گفتید بالای هشت صد اومد که گفتید نرمال باید باشه خدمتتون عرض کنم تنظیمات هم پیش فرض بود فقط دیلی خودش رو 14 شناخت اما اگه از نظر شما دیگه مشکلی نیست برم پی قاب خود لوپ که از همه درد سرش بدتر چون تجهیزات کمه اینجا اگرم دیلی از نظرتون مشکله برم سروقت اونو اول درست کنم بعد ؟؟ خسته نباشین. بارها عرض کردم سیم افشان زیاد جواب خوبی نمیده و همه چیز هم برد نیست! برای لوپ 50 سیم 0.7 لاکی مناسب تره. با این همه اگر از نتیجه راضی هستین میتونین از همین لوپ استفاده کنین.
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 11:01pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و خسته نباشید حمیدخان ممنون از راهنمایی شما،لوپ ۵۰ تختی که ساختم و مشکل داشت به لطف راهنمایی شما و با ایجاد فاصله بین شیلد و سیم پیچ مشکلش برطرف شد و اعداد توی رنج مناسب قرار گرفت. با تنظیمات پیش فرض یه سکه ۵۰۰ تومنی رو پنجاه سانت میزنه. ممنون
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 11:39pm |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد,شب خوش من برای فیبر24*10 بالوپ 60 ,که باسیم 08 درست کردم تا چقد عمق باید داشته باشم. اگه باسیم کت 5بخوام لوپ60-1*1*40 درست کنم باید چند متر سیم بگیرم البته لوپ عنکبوتی درست کردم مشکل قابشوونمیتونم حل اگه یه نفر کمکم کنه دعاش میکنم واسه قاب لوپ بعد مهندس جان اگه سیم لوپ داخل لوله پولیکا بزاریم لوپ گرد یا چهار گوش درست کنیم مشکل نداره,بنظر شما, ببخش زیاد سوال کردم,فقط یه سوال دیگه من بجای 5 پیکو6 پیکو گذاشتم مهندس این خوبه یا بد
ودر اخر برای سلامتی استاد حمید صلوات
|
سه شنبه 18 آبان1395 - 11:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. البته اگر از یک فلز گرد یا مربعی برای تست استفاده کنین دقیق تر میشه برد رو تخمین زد. با این حال فکر میکنم برای فیبر مورد نظر شما با لوپ 60 باید حدود 1.5 متر برد بدست بیاد. بنده در مورد ساخت لوپ با کت5 اطلاعات تجربه شده ای ندارم. اگر منظورتون کت6 باشه برای سایز 60 باید 2 دور استفاده کنین. برای سایر ابعادی که فرمودین میزون در نمیاد. کلا هم زیاد این کابل رو توصیه نمیکنم. وقتی میخواین وقت بذارین و هزینه کنین ؛ از سیمی استفاده کنین که فاکتورهای فنیش بطور دقیق دستتون باشه. لذا مشخصات پیشنهادی در راهنما بیشتر مورد توصیه هست. لوله پولیکا هم مشکلی نداره. اگر مساله شما قالب لوپ تخت هست ؛ میتونین سیم لاکی کمی نازکتر در نظر بگیرین که جای کمتری اشغال کنه. ولی بهتره از سیم لاکی نازک تر از 0.6 استفاده نکنین چون برد نهاییتون کمی کاهش پیدا میکنه. خازن 6 پیکو هم مشکلی نداره.
|
چهارشنبه 18 آبان1395 - 12:01am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
asad135959 نوشته است: سلام استاد,شب خوش من برای فیبر24*10 بالوپ 60 ,که باسیم 08 درست کردم تا چقد عمق باید داشته باشم. اگه باسیم کت 5بخوام لوپ60-1*1*40 درست کنم باید چند متر سیم بگیرم البته لوپ عنکبوتی درست کردم مشکل قابشوونمیتونم حل اگه یه نفر کمکم کنه دعاش میکنم واسه قاب لوپ بعد مهندس جان اگه سیم لوپ داخل لوله پولیکا بزاریم لوپ گرد یا چهار گوش درست کنیم مشکل نداره,بنظر شما, ببخش زیاد سوال کردم,فقط یه سوال دیگه من بجای 5 پیکو6 پیکو گذاشتم مهندس این خوبه یا بد
ودر اخر برای سلامتی استاد حمید صلوات دوست عزیز در cat5eاون جدا کننده پلاستیکی بین زوج سیمها وجود نداره ودر ضمن قطر سیمها هم اندکی از cat6کمتر هست پس درنهایت هم ظرفیت خازنی لوپ شما بالاخواهد رفت وهم اهم لوپ شما اگر قصد ساخت لوپ با کابل شبکه رو دارید از نظر من بهترین گزینه cat6 با مارک UNICOMهست که باکس اون روی قرقره چوبی پیچیده شده وساخت استکبارجهانی آمریکا هستش
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 10:47am |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
دوست من ممنون بابت جواب شما ولی من کت 5 هم خوب جواب گرفتم البته چندتا سوال دیگه کرده بودم ایشالا استاد حمید جواب منو بده
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 2:23pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
پندار نوشته است: ممنون مهندس. من این مدار رو سفارش دادم برام ساختن، در واقع من اینو خریدم و متاسفانه کانکتور پلاستیکی پیدا نکردم استفاده کنم. و ناگفته نماند من برای اتصال مدار به کانکتور از کابل کواکسیال مازندران استفاده کرده بودم ولی بازم دیلی لوپ 14 بود که مجبور به تعویض کابل شدم ولی دیلی تغییر نکرد متاسفانه. اگه شما لطف کنید بفرمایید من کدوم قطعات رو تعویض کنم تا مشکل رفع بشه. و اینکه کانکتور پلاستیکی از کجا می تونم بخرم؟؟؟؟ کانکتور پلاستیکی ضدآب از این سایت تهیه کن خازن عدسی هم از این سایت بخر.کیفیتش خوبه http://www.merqc.comhttp://www.merqc.com
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 2:37pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
ferial نوشته است: روز همگی بخیر و شادی ، بله دوست عزیز من از پاساژ امجد طبقه سوم گرفتم ، مشخصات کامل و طرز استفاده روی خود اسپری نوشته شده و مخصوص PCB یا همون فیبر مدار چاپی خودمونه ، بعد از اینکه کار روی برد تمام شد روی برد اسپری میکنی و زود هم خشک میشه و بعد خشک شدن رنگش یکمی زرد رنگ هست و بردو عایق میکنه و اگر خواستی که پاکش کنی با الکل یا تینر فوری میتونی پاک کنیش ، اسپری ساخت ژاپن هست فکر کنم کسی زیاد اشنایی ندراره که اینقدر قیمتش ارزونه ، 12000 تومن و یکبارم بزنی کافیه در اکثر بردهای خارجی این اسپری استفاده میشه هم میتونی روی برد بزنی هم پشت برد ، موفق باشید. دوست من مرسی ک پاسخگو بودی ممنونم از گفتن تجربت...حتما استفاده میکنم البته بگم خرید حضوری نمیتونم...اگه سایتی هست بفروش گذاشته معرفی کنی ممنون میشم حالا بازار شهرمون میگردم شاید پیدا کردم بازم مرسی
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 2:51pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
سلا مهندس جان وقت بخیر مهندس در مورد این 357 قبلا سوال پرسیدم و شما تاییدش کردی هرچند من از نوع 357 فلزی هم دارم حالا من تهیه کردم.اگه نظر خاصی روش درین خوشحال میشم بدونم.اطلاعاتمون بیشتر میشه.همچنین معرفی ب دوستان انجمن میشه
مهندس از این ماسفت کدوم شما تایید میکنید.هکدوم روش یه شماره خاص یا علامت داره یکی هم پسنود.حالا ب گفته قبلی شما مشکلی از بابت ماسفت نبوده بخاطر همین منم از اون ماسفت سمت چت استفاده کردم.بدون پسوند...نظر شما خیلی مهمه برام مررسی هردو ماسفت از نظر ظاهر کاملا شبیه هم هستن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 2:58pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
مهندس گل ببخشید برای این همه سوال شرمنده ای...از ته قبل ممنون شما هستم سوالی داشتم اینه ک ب گفته و راهنمایی های اکید شما برای مرغوب بودن قطعه انتخابی همون جوری ک خودتون هم میدونین از روی ظاهر نمیشه تقلبی بودن فهمید... باید کارکرد قطعه دیده بشه... از قطعه BC170ک یکی از قطعات مهم کنار 357 هست از نو تهیه کردم ولی ب ظاهرش مثل 170 قبلی ک استفاده کردم نبود.مگه اینکه قبل از مدار بکنم ب مدار جدید وصل کنم. میخام توضیح کوتاهی در مورد این قطعه بهم بدین ک وقتی تقلبی باشه چ اتفاقی رو عملکرد دستگاه میوفته. از نوع رفتارای دستگاه بفهمم این قطعه تقلبیه اگه همین توضیح در مورد ماسفت هم بدین ممنون میشم
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 3:09pm |
|
|
|