نویسنده |
پیغام |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
منهدس ببخشید خسته کردم شمارو آیا میشه با پامپ کردن و ضدآب کردن لوپ داخل آبشخور حیوانات یا حوضچه های چشمه ها و آب گرم کاوش کرد؟؟
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 3:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Honarmand7 نوشته است: سلا مهندس جان وقت بخیر مهندس در مورد این 357 قبلا سوال پرسیدم و شما تاییدش کردی هرچند من از نوع 357 فلزی هم دارم حالا من تهیه کردم.اگه نظر خاصی روش درین خوشحال میشم بدونم.اطلاعاتمون بیشتر میشه.همچنین معرفی ب دوستان انجمن میشه
مهندس از این ماسفت کدوم شما تایید میکنید.هکدوم روش یه شماره خاص یا علامت داره یکی هم پسنود.حالا ب گفته قبلی شما مشکلی از بابت ماسفت نبوده بخاطر همین منم از اون ماسفت سمت چت استفاده کردم.بدون پسوند...نظر شما خیلی مهمه برام مررسی هردو ماسفت از نظر ظاهر کاملا شبیه هم هستن اگر قرار باشه هر چه که قبلا پرسیدین و جواب دادیم و هر چه در راهنما نوشتیم دوباره سوال کنین که نمیشه! پس لطف کنین مطالب تکراری رو دیگه دوباره به بحث نذارین. آپ امپ شما مشکلی نداره. نوع فلزی هم اگر اصلی باشه مشکلی نداره. در نهایت خودتون تست بگیرین هر کدوم بنظرتون بهتر جواب داد استفاده کنین. ماسفت هم که عرض کردیم باید بدون پسوند باشه.
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 4:24pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Honarmand7 نوشته است: مهندس گل ببخشید برای این همه سوال شرمنده ای...از ته قبل ممنون شما هستم سوالی داشتم اینه ک ب گفته و راهنمایی های اکید شما برای مرغوب بودن قطعه انتخابی همون جوری ک خودتون هم میدونین از روی ظاهر نمیشه تقلبی بودن فهمید... باید کارکرد قطعه دیده بشه... از قطعه BC170ک یکی از قطعات مهم کنار 357 هست از نو تهیه کردم ولی ب ظاهرش مثل 170 قبلی ک استفاده کردم نبود.مگه اینکه قبل از مدار بکنم ب مدار جدید وصل کنم. میخام توضیح کوتاهی در مورد این قطعه بهم بدین ک وقتی تقلبی باشه چ اتفاقی رو عملکرد دستگاه میوفته. از نوع رفتارای دستگاه بفهمم این قطعه تقلبیه اگه همین توضیح در مورد ماسفت هم بدین ممنون میشم خواهش میکنم. اولا که شماره درست BS170 هست! پیشوند BC کلا یک ترانزیستور دیگست و ربطی به کار ما نداره. لطفا به این نکات ظریف در مباحث فنی دقت کنین. BS170 یک فت خوب و ساده هست که در این مدار برای درایو یا فرمان روشن و خاموش ماسفت اصلی ازش استفاده شده. همینکه سالم باشه کفایت میکنه. کیفیتش نقشی در نحوه عملکرد مدار نداره. هر مشکلی داشته باشه مدار درست کار نخواهد کرد و منجر به خطای لوپ یا داغ شدن ماسفت یا حتی روشن نشدن دستگاه میشه!
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 4:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Honarmand7 نوشته است: منهدس ببخشید خسته کردم شمارو آیا میشه با پامپ کردن و ضدآب کردن لوپ داخل آبشخور حیوانات یا حوضچه های چشمه ها و آب گرم کاوش کرد؟؟ بله مشکل اصلی کار داخل آب با یک فلزیاب ؛ ضد آب کردن بخش لوپ و حداقل قسمتی از اسکلت دستگاه فلزیاب هست. وگرنه در طرحی مثل فلزجو که همه تنظیمات در اختیار شماست تفاوتی نمیکنه که بخواین داخل آب هم کار کنین. فقط کافیه کمی تنظیمات رو تغییر بدین تا به نتیجه مطلوب برسین. این طرز اپراتوری بسته به مکان مدنظر شما و همینطور نحوه ساختن دستگاه بصورت ضد آب مسائلی هستن که دیگه باید خودتون روی اونها کار کنین.
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 4:31pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید عزیز. امروز از سایت ایران میکرو کل قطعات مورد نیاز برای ساخت مدار فلزجو رو سفارش دادم بیاد. امیدوارم که مونتاژ خوبی از آب در بیاد. البته یکی از دوستام تعمیر کار موبایل هستش قراره اون مونتاژ کنه. می خوام لوپ رو هم عوض کنم لطفا بفرمایید سیم با چه مارکی بگیرم که برای لوپ 1"1 قشنگ جواب بده و اینکه کانکتور پلاستیکی از کجا می تونم بخرم مهندس جان. ببخشید دیشب باعث ناراحتی شما شدمX_X
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 6:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. در مورد مارک قطعات و اینجور مسائل لطفا از بنده سوال نکنین! دوستان میتونن جوابتون رو بدم. مشخصات لوپ 1 هم در راهنما توضیح داده شده. همونو رعایت کنین کافیه. نیازی به تهیه سیم مارک خاصی نیست. کانکتور پلاستیکی هم هر چیزی گیر اوردین استفاده کنین. چندان فرقی نمیکنه.
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 7:40pm |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خسته نباشین. در مورد مارک قطعات و اینجور مسائل لطفا از بنده سوال نکنین! دوستان میتونن جوابتون رو بدم. مشخصات لوپ 1 هم در راهنما توضیح داده شده. همونو رعایت کنین کافیه. نیازی به تهیه سیم مارک خاصی نیست. کانکتور پلاستیکی هم هر چیزی گیر اوردین استفاده کنین. چندان فرقی نمیکنه. سپاسگزارم
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 8:11pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
پندار نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز. امروز از سایت ایران میکرو کل قطعات مورد نیاز برای ساخت مدار فلزجو رو سفارش دادم بیاد. امیدوارم که مونتاژ خوبی از آب در بیاد. البته یکی از دوستام تعمیر کار موبایل هستش قراره اون مونتاژ کنه. می خوام لوپ رو هم عوض کنم لطفا بفرمایید سیم با چه مارکی بگیرم که برای لوپ 1"1 قشنگ جواب بده و اینکه کانکتور پلاستیکی از کجا می تونم بخرم مهندس جان. ببخشید دیشب باعث ناراحتی شما شدمX_X کیفیت خازن های عدسی ایران میکرو مناسب نیست. منکه راضی نبودم اینم ادرس سایتی ک کانکتور پلاستیکی داره خازن عدسی با کیفیت هم داره http://www.merqc.com/http://www.merqc.com
بیهوده نشین وقت طلاست
آخرین بار توسط Honarmand7 در چهارشنبه 19 آبان1395 - 9:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 9:23pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Honarmand7 نوشته است: مهندس گل ببخشید برای این همه سوال شرمنده ای...از ته قبل ممنون شما هستم سوالی داشتم اینه ک ب گفته و راهنمایی های اکید شما برای مرغوب بودن قطعه انتخابی همون جوری ک خودتون هم میدونین از روی ظاهر نمیشه تقلبی بودن فهمید... باید کارکرد قطعه دیده بشه... از قطعه BC170ک یکی از قطعات مهم کنار 357 هست از نو تهیه کردم ولی ب ظاهرش مثل 170 قبلی ک استفاده کردم نبود.مگه اینکه قبل از مدار بکنم ب مدار جدید وصل کنم. میخام توضیح کوتاهی در مورد این قطعه بهم بدین ک وقتی تقلبی باشه چ اتفاقی رو عملکرد دستگاه میوفته. از نوع رفتارای دستگاه بفهمم این قطعه تقلبیه اگه همین توضیح در مورد ماسفت هم بدین ممنون میشم خواهش میکنم. اولا که شماره درست BS170 هست! پیشوند BC کلا یک ترانزیستور دیگست و ربطی به کار ما نداره. لطفا به این نکات ظریف در مباحث فنی دقت کنین. BS170 یک فت خوب و ساده هست که در این مدار برای درایو یا فرمان روشن و خاموش ماسفت اصلی ازش استفاده شده. همینکه سالم باشه کفایت میکنه. کیفیتش نقشی در نحوه عملکرد مدار نداره. هر مشکلی داشته باشه مدار درست کار نخواهد کرد و منجر به خطای لوپ یا داغ شدن ماسفت یا حتی روشن نشدن دستگاه میشه! مهندس جان منظورم همون BS هست.قطعه درست تهیه کردم.اشتباه نوشتم عذر خواهی میکنم مرسی از راهنماییتون مهندس گل بازم ببخشید ک اشتباهی رخ داده
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 9:26pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Honarmand7 نوشته است: منهدس ببخشید خسته کردم شمارو آیا میشه با پامپ کردن و ضدآب کردن لوپ داخل آبشخور حیوانات یا حوضچه های چشمه ها و آب گرم کاوش کرد؟؟ بله مشکل اصلی کار داخل آب با یک فلزیاب ؛ ضد آب کردن بخش لوپ و حداقل قسمتی از اسکلت دستگاه فلزیاب هست. وگرنه در طرحی مثل فلزجو که همه تنظیمات در اختیار شماست تفاوتی نمیکنه که بخواین داخل آب هم کار کنین. فقط کافیه کمی تنظیمات رو تغییر بدین تا به نتیجه مطلوب برسین. این طرز اپراتوری بسته به مکان مدنظر شما و همینطور نحوه ساختن دستگاه بصورت ضد آب مسائلی هستن که دیگه باید خودتون روی اونها کار کنین. مهندس جان ممنون برام وقت گذاشتین حتما اطاعاتی جهت ضدآب کردن لوپ تهیه میکنم...مرسی از راهنماییتون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 19 آبان1395 - 9:31pm |
|
|
|