حمید نوشته است:
به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
جایی که فرمودین با توجه به وجود میتر منفی میتونه نوعی حفره وجود داشته باشه. تصور نمیکنم عمقش بیش از 1.5 متر باشه. البته قبلش بررسی کنین خاک اون قسمت با نواحی اطراف تفاوتی نداشته باشه. چون گاهی اوقات تفاوت خاک یک قسمت از زمین نسبت به اطراف هم میتونه سبب بروز حالت حفره ای بشه.
تنظیمات شما در مجموع بد نیست. هم برای فلزیابی میتونه جوابگو باشه و هم حفره یابی. فقط توجه داشته باشین اگر هدفتون فلزیابی باشه ؛ گذاشتن عرض پالس بالا سبب تولید بی ثباتی و حساسیت به زمین میشه. بنابراین اگر هدفتون پیدا کردن فلز توام با ثبات خوب باشه باید کمترین عرض پالسی رو تنظیم کنین که بطور تقریبی برد نهایی برای فلزات بزرگ رو به همراه داشته باشه. این مساله تا حدودی به مختصات لوپ شما بستگی داره و با چند تست فلز در هوا و اندازه گیری برد میتونین حداقل عرض پالسی که قدرت خوب به شما میده رو پیدا کنین. بالاتر گذاشتن عرض پالس از اون حد نه تنها برد بیشتری به شما نمیده ؛ بلکه باعث بی ثباتی و حساسیت به زمین و مصرف باطری اضافی هم خواهد شد.
ممنون از لطف و سپاس از پاسخگویی سریع شما
با راهنمایی شما بله داخل گودال متوجه شدم خاک اون نواحی کمی حالت شسته شده داره که دستگاه البته داخل گودال میتر منفی 18 میداد با کمی حفر متوجه این موضوع که شما فرمودید شدم خاک اون قسمت نرم بود مثل شن لب دریا ولی بقیه جاها سفت بود ..
بیشتر هواسم سر نقطه گیری جمع کردم چون محیط کاوش ام حیاط منزل است .اول با لوپ 1در1 ساخت فلزجو با فرکانس100 پالس 250 دیلی +40 انتگرال 44 گراند خاموش اسپید7 حساسیت 15حذف اهن 15 شروع به کاوش کردم
جایی سیگنال گرفتم کنار دیوار حیاط
میتر سنس 65 ایدی 20 تفکیک تا +99 هم بهترین شرایط بود ولی ارقام خیلی تغیر داشتن
فرکانس کم کردم
فرکانس 35 پهنا 150 دیلی 30 گراند خاموش اسپید 7 حساسیت 11 سیگنال دریافتی
میتر30 ومتغیر بالاتر و....
ایدی 94 عدد تفکیک +85 بهترین شرایط
بازم تغیر زیاد بود
با لوپ 60 همون جا حجم بیشتر با این فرکانس
فرکانس 100 پالس 250 دیلی 30 انتگرال 44 گرند خاموش سرعت 7 حساسیت 15 حذف اهن 18 سیگنال دریافتی
میترسنس 60 ایدی 80 عددتفکیک +60
با کم کردن فرکانس به
فرکانس 35 پهنا140 دیلی +20 انتگرال44 گراندخاموش اسپید 7 حساسیت 11 نتیجه این شد
میترسنس 20 ایدی 35 عدد تفکیک +85
توچه عمقی باید رفت چطور با میتر مختلف نقطه بگیرم وسوال اخر درون چاه چون زمین خیس بهترین فرکانس و لوپ چی میتونه باشه ..
ممنون میشم پاسخ و انالیز شما رو بشنوم .
سپاس فراوان