انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 12:56am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2033 , 2034 , 2035 , 2036 , 2037 , 2038 , 2039 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

صالح جان مرسی ولی از نظر بنده فک نکنم اینا رو مدار کارایی ندارن
حمید مهندس حمید حرف اخر
ایشون صاحب پروژه هستن
ببخشید

بیهوده نشین
وقت طلاست

آخرین بار توسط Honarmand7 در شنبه 22 آبان1395 - 3:10pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 22 آبان1395 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان دیشب ک مدارو جم کردم
بعد چند دقیقه احساس کردم نور ال سی دی کم شده بدون اینکه تو منو نوردهی ال سی دی کم کنم
ب نظرتون اشتباه کردم یا دلیل خاصی داشت؟؟
اتصالات چک کردم مشکلی نداشت.وقتی جمش کردم مشکلی نبود و بعد چند دقیقه روشن موندن نورش کمتر شد

خازن c25 رو چک کنید

مرسی صالح جان چشم :-BD
این خازن نداشتم از روی مدار قبلی گرفتم
شاید موقع گرفتن مشکل پیدا کرده.
ولی یا زمانی خوب کار میکرد
مرسی چک میکنم

بیهوده نشین
وقت طلاست

شنبه 22 آبان1395 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Honarmand7 نوشته است:
حمید مهندس حمید حرف اخر
ایشون صاحب پروژه هستن
ببخشید

اینایی که گذاشتم عکسش رو از گوگل گرفتم به مقدار خازن ها توجه نکنید دوربین نداشتم از خازن خودم عکس بگیرم ولی همین شکلی هستن.
مهندس که تو توضیحات گفتن بلامانع هست ولی من چون از هر دو نوع الکترولیت و جامد دارم میخواستم بدونم کدوم بهتره ولی مهندس جوابی ندادن دلیلشم کاملا مشخصا احتمال قوی بارها توی این 2000 صفحه این سوال پرسیده شده باید اول جستوجو میکردم

شنبه 22 آبان1395 - 5:27pm

سلام مهندس حمید یه سوال دارم برا معلومات خودم .حافظه میکرو 32 هست ولی فایل هگز 59 کیلو .جریانش چیه.خلاصه هم جواب بدید ممنون میشم

شنبه 22 آبان1395 - 6:01pm
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:
سلام استاد حمید برای کت 6 چه ماسفتی پیشنهاد میکنید که تفکیک رو از دست ندیم متشکرم

انتخاب ماسفت ربطی به نوع لوپ شما نداره! همون شماره هایی که ذکر کردیم رو میتونین استفاده کنین. تفکیک با لوپ کت6 مشکل نداره بشرطی که ظرفیت اندوکتانس (میکروهانری) زیاد نسبت به رقم پیشنهادی 350 فاصله نداشته باشه. کلا لوپ کمتر از 300 و بالای 400 میکروهانری مورد توصیه نیست. این مهمترین فاکتور لوپ هست و دیلی لوپ و اعداد 3 گانه و تفکیک همگی تا حدی به ظرفیت لوپ هم وابسته هستن.

شنبه 22 آبان1395 - 8:49pm
مدیر کل
مدیر کل

Honarmand7 نوشته است:
مهندس ماهم مدیون شما و دعامون پشت شماست.ممنونم از شما
اینم از فلزجو جدیدم ک ساختم و دیشب جمش کردم
تنها ایرادی ک تو ظاهرش هست همون فیش پلاستیکی هست ک ب نظرم اینطوری بهتر میتونم باهاش کار کنم
البته نظر شما هم متینه

خواهش میکنم. لطف دارین. @};-
مدار خوب و تمیزی ساختین. بنظرم باید جواب خوبی هم بده. ظاهر هم اهمیتی نداره. عملکرد فنی دستگاه از هر چیزی مهمتره. ظاهر سازی بیشتر بدرد مسائل تجاری و فروش میخوره!

شنبه 22 آبان1395 - 8:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان شبتون بخیر.
برای اینکه لوپ 1#1رو به کانکتور وصل کنم از چه کابلی استفاده کنم و چند متر باید باشه اصولیش؟؟؟؟
البته ناگفته نماند برای مدار فلزجو می خوام استفاده کنم.
سپااااااس.

شنبه 22 آبان1395 - 8:55pm
مدیر کل
مدیر کل

Honarmand7 نوشته است:
مهندس جان دیشب ک مدارو جم کردم
بعد چند دقیقه احساس کردم نور ال سی دی کم شده بدون اینکه تو منو نوردهی ال سی دی کم کنم
ب نظرتون اشتباه کردم یا دلیل خاصی داشت؟؟
اتصالات چک کردم مشکلی نداشت.وقتی جمش کردم مشکلی نبود و بعد چند دقیقه روشن موندن نورش کمتر شد

همونطور که دوستمون فرمودن بد نیست خازن 25 رو چک کنین. البته خیلی بعیده که مشکلی پیدا کنه. جدا از این ممکنه اشکال از خود ال سی دی هم بوده باشه که بعد مدتی کارکرد نورش کمتر شده. همچنین گاهی خیره شدن به ال سی دی یا تغییر نور محیط شما یا تغییر زاویه نگاه کردن ممکنه باعث این تلقی بشه که نور صفحه تغییر کرده!

شنبه 22 آبان1395 - 8:55pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
حمید مهندس حمید حرف اخر
ایشون صاحب پروژه هستن
ببخشید

اینایی که گذاشتم عکسش رو از گوگل گرفتم به مقدار خازن ها توجه نکنید دوربین نداشتم از خازن خودم عکس بگیرم ولی همین شکلی هستن.
مهندس که تو توضیحات گفتن بلامانع هست ولی من چون از هر دو نوع الکترولیت و جامد دارم میخواستم بدونم کدوم بهتره ولی مهندس جوابی ندادن دلیلشم کاملا مشخصا احتمال قوی بارها توی این 2000 صفحه این سوال پرسیده شده باید اول جستوجو میکردم

خواهش میکنم.
فکر میکنم این سوال رو جواب داده باشم. بله خازن جامد معمولا از الکترولیت معمولی بهتر هست. البته برای مدار ما چندان تفاوتی نداره.

شنبه 22 آبان1395 - 8:59pm
مدیر کل
مدیر کل

hosein0066 نوشته است:
سلام مهندس حمید یه سوال دارم برا معلومات خودم .حافظه میکرو 32 هست ولی فایل هگز 59 کیلو .جریانش چیه.خلاصه هم جواب بدید ممنون میشم

به فلزجو خوش اومدین.
ممنون از سوال خوب شما. فرمتی که ما برنامه دستگاه رو ارائه کردیم بصورت HEX هست که به فرمت هگز اینتل هم معروفه. در این سیستم فایل ؛ کدها بصورت مبنای 16 و با فرمت اسکی ذخیره میشن. لذا نسبت به کد واقعی که در میکرو پروگرام میشه حجم فایل بیشتر هست. بعنوان مثال برای اتمگا328 حجم فایل هگز حداکثر کمی بیش از 80 کیلو بایت در میاد و برای اتمگا8 هم کمی بیشتر از 20 کیلو بایت. درصورتیکه اگر از فرمت BIN استفاده بشه ؛ اطلاعات بصورت باینری در فایل قرار میگیرن که حجم این فایل دقیقا معادل چیزی خواهد بود که در حافظه میکرو قرار میگیره. البته تفاوتی هم نداره و ترجیح ما هم مثل بسیاری از دیگر ارائه کنندگان به انتشار فایل هگز بوده. در هر صورت برای نسخه نهایی حجم واقعی برنامه باینری میکرو حدود 20 کیلو بایت هست و در واقع حدود دو سوم حجم این میکرو پر شده.

شنبه 22 آبان1395 - 9:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2033 , 2034 , 2035 , 2036 , 2037 , 2038 , 2039 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mouloud و 431 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure