انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:59am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zakari نوشته است:
شما میتونید با تغییر r1وr2و همچنین تغییر خازن های 13و 14 یا با ریاد کردن تعداد و طول انتنها ویا به 2دور در قسمت سلف به gain و حساسیت بالا برسید ولی این کار اشتباهی می باشد تغییرات این ایتم ها فقط برای بدست اوردن gain مطلوب دستگاست نه تقویت بیش از اندازه اقا پیام لطفا به تثبیت ولتاژ هم اهمیت دهید

با این حساب ب نظر شما مداری ک.چندصفحه پیش گذاشتن ایراد داره ومدارمحسن بهترهستش؟

یکشنبه 23 آبان1395 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام کاوه جان

هردو pcb را باشماتیک چک کن هر دو تاشون مشکل دارن که البته مشکل pcb مصطفی ابرام بیشتره

یکشنبه 23 آبان1395 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فقط پی سی بی خود فرانکو رو بسازید.قسمت آشکار سازی و آیسی ها رو تو پی سی بی مجزایی بسازید.فاصله بین دو تا پی سی بی رو رعایت کنید.تمام صفحات سایت خارجی رو دقت کنید هیچ نکته نامفهومی وجود نداره.فرانکو چیزی رو مخفی نکرده.اگه میبینید فرانکو مثلا در صفحه 5 حرفی زده و در صفحه 30 تغییرش داده به این خاطر هست که پس از تست ها واعلام نتایج دیگران متوجه شده برخی تغییرات مانعی تو عملکرد ردیاب ایجاد نمیکنه.مثل مسیله شیلد آلومینیوم.
من تمام نکات رعایت کردم و ساختم و تمام تست ها مطلوب بود ولی سر جای واقعی جواب نداد.نمیدونم علت چی بود حتی فیلتر رو هم تغییر دادم و حتی بدون فیلتر هم تست کردم بازم جواب نداد.کلید معما باید تو شرایط محیطی وزمین باشه.این ردیاب تو برخی شرایط زمینی و محیطی جواب نمیده.عده ای تونستن باهاش کاوشهایی داشته باشن.هر چند تعدادشون کمه.

یکشنبه 23 آبان1395 - 4:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همه عزیزان

ای کاش بالاخره تگلیف فرانکو مشخص میشد که بالاخره میشه جواب گرفت ازش یا نه

من یه سوال دارم از همه عزیزان

سوالم این هست

پس توی این کلیپ های که توی بیرون این خارجیا یه قطعه افتاده بر زمین را با این مدار پیدا میکنن پس چیه جنسش و چیه کلا

چرا پس به اون قطعه واکنش میده

خواهش میکنم پاسخ بفرمایید عزیزانم

یکشنبه 23 آبان1395 - 5:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان من این ردیاب فرانکو خانو دو ماه پیش مونتاژ کردم نتایج تست دست :وقتی led اول در 50درصد است وقتی دستمو سمتش میبرم خاموشش وقتی کاملمیچسبونم پرنور تر از قبل :-? میشه موبایلم در آستانه از 50 60 سانتی سنس میششه ولی فرصت نشده چیزی چال کنم :(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 23 آبان1395 - 12:55am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آنتنمم هم سیم پیچه :x تلسکوپی خوب جواب نداد :)]

دوشنبه 23 آبان1395 - 12:57am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اساتید بزرگوار ودوستان گل بنظرتون نمیشه از آنتن فریت در این وسیله استفاده کرد؟ :-w

دوشنبه 23 آبان1395 - 1:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تو انجمن.. فرانکو گفته بهتره قسمت دیسپلی از سنسور مجزا باشه :-\ بنظرتون ایراد کار اینجا نیست دوستان عزیزم

دوشنبه 23 آبان1395 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به گفته فرانکو آنتن تلسکوپی بهترین نتیجه رو داره.
به موبایل نباید از بیش از 20 30 سانتی حساس باشه.
تست دستت درسته.
مسلما هر چه نکات فرانکو رو بیشتر رعایت کنی بهتره.به ظاهر وسیله ات حساس نباش.مال خود فرانکو رو دیده باشی آدم اصلا رغبت نمیکنه دستش بگیره.اون پی سی بی فرانکو بقدری ظاهرش افتضاحه هر کی ببینه حاضر نیست مونتاز کنه،ولی در نهایت همه چیش به خوبی کار میکنه.

دوشنبه 23 آبان1395 - 2:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در نهایت باید منتظر این داستان باشی که احتمالا حتی در صورت اوکی بودن تمامی تستها بازم این ردیاب چیزی رو سنس نکنه.انگار شرایط محیطی و زمین تو عملکرد ردیاب خیلی مهمه.

دوشنبه 23 آبان1395 - 2:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 81 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure