انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:06pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

آخرش چی شد این مدار

من که از رو یه pcb دوتا ساختم یکی حساسیتش عالیه یکی خساسیتش پایین هست

چرا آنقدر این مدار شاسمنگولایی هست

دوشنبه 24 آبان1395 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

blueman نوشته است:
سلام

آخرش چی شد این مدار

کدوم پی سی بی رو ساختی؟

دوشنبه 24 آبان1395 - 2:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
سلام پیام جان

مقامت 6.8کیلو کالکتور tr2را با یک مقاومت 330اهم باید سری کنی

کالکتور tr5را باید بعد از خازن الکترولیت به سر مقاومت 4.7 بزنی

طبق گفته فرانک تقویت این دستگاه کار کاملا اشتباهیه وخاصیت قطب نمایی زمین نمایی زمین را میزنه

دوست عزیز :x
1. در مورد مورد اول که فرمودین از نظر فنی زیاد فرقی نمیکنه !!!مخصوصا بعد از این که در شماتیک اصلی بعد از 330 اهم دو عدد خازن 100 uf گذاشته !( و از همه مهم تر دستگاه باید تنظیم بشه در اخر مونتاژ) :ymparty:
2. یه نگاه دیگه بنداز!! :-B

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
شما میتونید با تغییر r1وr2و همچنین تغییر خازن های 13و 14 یا با ریاد کردن تعداد و طول انتنها ویا به 2دور در قسمت سلف به gain و حساسیت بالا برسید ولی این کار اشتباهی می باشد تغییرات این ایتم ها فقط برای بدست اوردن gain مطلوب دستگاست نه تقویت بیش از اندازه اقا پیام لطفا به تثبیت ولتاژ هم اهمیت دهید

دوست من

این gain که میگین رو ما چیکار داریم !!
شما هر چه hfe ترانزیستورات بیش تر باشه این gain که میگی میاد پایین
.خواهشن اول از چیزی مطمن شید بعد مطرح کنید !!!

در ضمن اقای فرانکو بار ها گفتن 2 دور سیم هم کاملا مناسبه ! شما یه کاری کن نتیجشم همین جا بذار اون سلفو 10000 بپیچ بعد ببیبن گین مدارت عوض میشه بعد بیا بزن تو گوش من

در اخر شما یه گونی طلا تو عمق دستگاه 2 سانتی با این پیدا کن بعد خدا وکیلی من دیجیتالش میکنم ! الان به بچه ها این قول میدم @};-

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
blueman نوشته است:
سلام

آخرش چی شد این مدار

کدوم پی سی بی رو ساختی؟

کاوه جان قطعات ائن چیزی هست که گفتی دو تا ترازیتور از همونایی که داری بردار hfe شونو بگیر میتونه 50-100 تا فرقش باشه !!! حالا فرض کن فقط سه تا ترانزیستورات این فرقو داشته باشن میشه :100*100*100 (کاریشم نمیشه کرد !!)

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:
تو انجمن.. فرانکو گفته بهتره قسمت دیسپلی از سنسور مجزا باشه :-\ بنظرتون ایراد کار اینجا نیست دوستان عزیزم

دوست عزیز میشه منبع این هرفشو بذارین ؟

من که شخصا ازش پرسیدم گفت لزومی نداره !!! و همین که بخوای اینا رو با یه فاصله به هم وصل کنی تازه اوضاع زیاد شدن نویز بد تر هم میشه !!!

دوشنبه 24 آبان1395 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
سلام پیام جان

مقامت 6.8کیلو کالکتور tr2را با یک مقاومت 330اهم باید سری کنی

کالکتور tr5را باید بعد از خازن الکترولیت به سر مقاومت 4.7 بزنی

طبق گفته فرانک تقویت این دستگاه کار کاملا اشتباهیه وخاصیت قطب نمایی زمین نمایی زمین را میزنه

دوست عزیز من اینو تا 10 ها برابر قوی تر هم کردم ولی این حالت قطب نمایی رو ندیدم ولی اگه میشد لاقل به یه دردی میخورد !!! /:) :-H

سه شنبه 24 آبان1395 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من قبل از این که pcb رو قرار بدم بار ها چک کردم و خودم ساختم بعد قرار دادم

و این بگم در کل اگه تا حالا کاری کردم بیش ترش با مشورت فرانکو بوده

در این که وسیله ای که دست فرانکو و تو ایتالیا هست کار میکنه شک نکنین ولی تو ایران هم شک نکنین کار نمیکنه !!
ولی میشه به راحتی درستش کرد ولی 2 سه نفر میخاد برای تست حالا اگه کسی هست که مدارش سالمه و محیط تست داره منظورم اینه که خودش چیزی دفن کرده باشه PM بده تا کار کنیم و نتایجو تو کوتاه ترین فرصت میزنیم توسایت برای بقیه .
موفق باشین @};-

سه شنبه 24 آبان1395 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
دوستان من قبل از این که pcb رو قرار بدم بار ها چک کردم و خودم ساختم بعد قرار دادم

و این بگم در کل اگه تا حالا کاری کردم بیش ترش با مشورت فرانکو بوده

در این که وسیله ای که دست فرانکو و تو ایتالیا هست کار میکنه شک نکنین ولی تو ایران هم شک نکنین کار نمیکنه !!
ولی میشه به راحتی درستش کرد ولی 2 سه نفر میخاد برای تست حالا اگه کسی هست که مدارش سالمه و محیط تست داره منظورم اینه که خودش چیزی دفن کرده باشه PM بده تا کار کنیم و نتایجو تو کوتاه ترین فرصت میزنیم توسایت برای بقیه .
موفق باشین @};-

سلام پیام جان
من اصلا قصد زیر سوال بردن زحمات شما را نداشتم جدا معذرت میخوام ولی اینجا انجمنه وجای بحث شاید اشکالاتی که من گفتم درست نباشه نظر شخصی من هستند باز هم ازتون معذرت میحوام ولی تا بحث و تبادل نظر در این زمینه نباشه فکر نمیکنم به نتیجه ای برسیم

سه شنبه 25 آبان1395 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
رویا نوشته است:
تو انجمن.. فرانکو گفته بهتره قسمت دیسپلی از سنسور مجزا باشه :-\ بنظرتون ایراد کار اینجا نیست دوستان عزیزم

دوست عزیز میشه منبع این هرفشو بذارین ؟

من که شخصا ازش پرسیدم گفت لزومی نداره !!! و همین که بخوای اینا رو با یه فاصله به هم وصل کنی تازه اوضاع زیاد شدن نویز بد تر هم میشه !!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 25 آبان1395 - 9:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure