از همه بچه ها عذر میخوام همین پست رو فقط میذارم و دیگه بحثی با dream man ندارم
1.
این که قسمت قرمز به من ربطی نداره که نشد حرف مثلما مشکل بش وارده و تا الان دلیل منطقی نیاوردین و فقط میخاین مساله رو لا پوشونی کنین !2. لطفا پست دوستمون رو بخون بعد اظهار نظر کن . در جواب پست من که منبا ازشون خواشتم فایل help رو قرار دادن که چیزی در مورد pcb دو تکه درش نبود . لطفا به مباحث دقت کن !
3.در ضمن خواهش میکنم احترام خودتو نگه دار شیرین کاری مال بچه مثل شماس نه من . اگه بحثی کردم فقط برای یا برطرف شدنشه یا اگه چیزی بلدم در اختیار بقیه قرار بدم و از خود شیرینی یک هزار تومانی به من نمیرسه . حالا عقل سلیم باید قضاوت کنه
4.واقعا متاسفم برای کسی که تعریف فیلتر میان گذر رو تخلیه اطلاعاتی میدونه
ولی اگه تخلیه اطلاعاتی هم باشه انجمن برای همین چیزاس فک کنم
زشته اینو بگم ولی دیگه ن چارم . اگه کسی بخواد شما رو بهتر بشناسه بهتره پستاتون رو در انجمن franco بخونه تا سطح علمی شما دستش بیاد .
خواهش میکنم اگه قرار بحثی باشه کاملا به صورت علمی باشه مثل جواب هایی که محندس میده که دیگه جای بحث نمیذاره و از جدا از بحث هایی بدون دلیل و مدرک و ... خود داری کنید . این جا میدون تره بار نیست بچه ها خودشون متوجه هستندر ضمن
من واقعا یک درصد از علم اساتید این سایت رو ندارم و رشتم مکانیکه و هر چه الکترونیک بلدم بیش ترش از همین سایت و از اشاتیدی مثل استاد حمید بوده تخلیه اطلاعاتی کردیم دیگه
و از محندس حمید عاجزانه تقاضا دارم تا در مورد این مساعل ما رو راهنمایی کنن .