انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:21pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فیلتر میان گذز برای چه رنج فرکانسی در حالیکه کسی فرکانس را نمیدونه

موفق باشید

چهارشنبه 26 آبان1395 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
از همه بچه ها عذر میخوام همین پست رو فقط میذارم و دیگه بحثی با dream man ندارم

1. این که قسمت قرمز به من ربطی نداره که نشد حرف مثلما مشکل بش وارده و تا الان دلیل منطقی نیاوردین و فقط میخاین مساله رو لا پوشونی کنین !
2. لطفا پست دوستمون رو بخون بعد اظهار نظر کن . در جواب پست من که منبا ازشون خواشتم فایل help رو قرار دادن که چیزی در مورد pcb دو تکه درش نبود . لطفا به مباحث دقت کن !
3.در ضمن خواهش میکنم احترام خودتو نگه دار شیرین کاری مال بچه مثل شماس نه من . اگه بحثی کردم فقط برای یا برطرف شدنشه یا اگه چیزی بلدم در اختیار بقیه قرار بدم و از خود شیرینی یک هزار تومانی به من نمیرسه . حالا عقل سلیم باید قضاوت کنه
4.واقعا متاسفم برای کسی که تعریف فیلتر میان گذر رو تخلیه اطلاعاتی میدونه :))
ولی اگه تخلیه اطلاعاتی هم باشه انجمن برای همین چیزاس فک کنم :-\ :-\

زشته اینو بگم ولی دیگه ن چارم . اگه کسی بخواد شما رو بهتر بشناسه بهتره پستاتون رو در انجمن franco بخونه تا سطح علمی شما دستش بیاد .

خواهش میکنم اگه قرار بحثی باشه کاملا به صورت علمی باشه مثل جواب هایی که محندس میده که دیگه جای بحث نمیذاره و از جدا از بحث هایی بدون دلیل و مدرک و ... خود داری کنید . این جا میدون تره بار نیست بچه ها خودشون متوجه هستن
در ضمن من واقعا یک درصد از علم اساتید این سایت رو ندارم و رشتم مکانیکه و هر چه الکترونیک بلدم بیش ترش از همین سایت و از اشاتیدی مثل استاد حمید بوده تخلیه اطلاعاتی کردیم دیگه :-J
و از محندس حمید عاجزانه تقاضا دارم تا در مورد این مساعل ما رو راهنمایی کنن .

دوست من PCB اقای DREAM MAN تنها PCB که فرانکو چک وتاییدش کرده خواهشمندم از دوستان یه خورده مهربان باشند

چهارشنبه 26 آبان1395 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ..
اقای dram manتو پی سی بی شما p3 وld4ب چ منظپر درنظرگرفته شده؟

چهارشنبه 26 آبان1395 - 2:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
سلام ..

سلام دوست عزیز... اون ولوم 10 کیلو واسه مشخص کردن میزان باطری گذاشته شده .. به اینصورت که وقتی باطری 18 ولت برق داره چراغ باید خاموش باشه, پتانسیومتر رو بگردونید و یک بار اون رو کالیبره کنید. (ولوم لازم نیست از پتانسیومتر استفاده کنید). موقعی که ولتاژ به 16 یا 17 برسه ال ای دی آهسته روشن میشه.

چهارشنبه 26 آبان1395 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

dream_man نوشته است:
kاوه نوشته است:
سلام ..

سلام دوست عزیز... اون ولوم 10 کیلو واسه مشخص کردن میزان باطری گذاشته شده .. به اینصورت که وقتی باطری 18 ولت برق داره چراغ باید خاموش باشه, پتانسیومتر رو بگردونید و یک بار اون رو کالیبره کنید. (ولوم لازم نیست از پتانسیومتر استفاده کنید). موقعی که ولتاژ به 16 یا 17 برسه ال ای دی آهسته روشن میشه.

خب چ مزیتی داره؟؟

چهارشنبه 26 آبان1395 - 3:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
dream_man نوشته است:
kاوه نوشته است:
سلام ..

خب چ مزیتی داره؟؟

عرض کردم موقعی که ولتاژ به 16 یا 17 برسه ال ای دی آهسته روشن میشه. یعنی هشدار کاهش ولتاژ باتریه.

چهارشنبه 26 آبان1395 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از پاسختون..فقط ما واسه این مدار۱۲ولت رگوله شده نیاز داریم ک حتی ۱۵ولتم میتونه تامینش کنه ب نظرمن ی چیز تزعینیه

چهارشنبه 26 آبان1395 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب dram manشما واسه بهینه کردن سلف پیشنهادی ندارید؟ب نظرتون اگه مقدارخازنای۱پیکو بیشتر بشن تو عملکرد تاثیر مثبتی داره؟

چهارشنبه 26 آبان1395 - 3:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مجموع c2,c3,c4 رو نهایت تا 2 پیکو اونم در شرایطی که امیتر ترانزیستور5 حداکثر 5.30 باشه.

چهارشنبه 26 آبان1395 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

dream_man نوشته است:
مجموع c2,c3,c4 رو نهایت تا 2 پیکو اونم در شرایطی که امیتر ترانزیستور5 حداکثر 5.30 باشه.

بیشتراز این بشه چی میشه؟؟

چهارشنبه 26 آبان1395 - 9:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure