انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:01pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 , 542 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

سلام و عرض ادب خدمت تمامی اعضا و مدیران محترم .

دوستان اگه میتونه در مورد این عکسایی که ارسال میکنم نظری بده دریغ نکنین . ممنونم میشم اگه نجاتم بدید.

عکسای بیشتری هم دارم میتونین به ایمیل زیر پیام بدید تا بیشتر بتونم عکس بفرستم .
ممنون از همه دوستان .

m.babak.615@gmail.com

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 آبان1395 - 10:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

paral نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت تمامی اعضا و مدیران محترم .

دوستان اگه میتونه در مورد این عکسایی که ارسال میکنم نظری بده دریغ نکنین . ممنونم میشم اگه نجاتم بدید.

عکسای بیشتری هم دارم میتونین به ایمیل زیر پیام بدید تا بیشتر بتونم عکس بفرستم .
ممنون از همه دوستان .

m.babak.615@gmail.com

سلام دوست عزیز
در مورد عکس اول عکس های بیشتری تهیه کن از از اطراف و همچنین از دیواره خود سنگ جایی که به حالت مار شکل هست و همچنین بررسی کنید اگر مار بود سر اون به پایین بود در جهت سر مار حرکت بشه به این معنی اشاره به پا سنگ می کنه که سنگ کوچک در زمین هست

چهارشنبه 19 آبان1395 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عکس دوم شما
اگر این سنگ به صورت ایستاده باشه و به سنگ دیگر تکیه داده شده باشه می تونه درب یک اتاقک باشه که پشت سنگ هست و ارامگاه یک فرد یهودی هست
اگر خوابیده باشه می تونه نشان چاه داشته باشه
پشت سنگ برسی بشه امکان این هم سنگ اسیاب باشه
اگر پشت سنگ سوراخ عمیق باشه میشه گفت چرخ ارابه باشه
عکس سوم شما
لایه های ملاتی شکل هستن که بین چند سنگ بوده دو احتمال وجود داره یک طبیعی باشه و دوم دستچین بودن اگر دست چین باشه باید نشان از مخفی کردن مال باشه درکل نوع ملات بررسی کنید از نظر ساروج یا طبیعی بودن
عکس چهارم شما هم نشان جوغن هست که معنی چند قبر رو میده قبرها را کاوش کنید
در مورد عکس های قبلی شما هم همگی جوغن ها نشان قبر میدهن اما یکی از اون ها تله داره که شکل قلب روی دیواره کشیده شده و محل قبر هم دقیقا سنگ چین جلو سنگ هست
همه عکس ها نشان از یک قبرستان را میدهد

چهارشنبه 19 آبان1395 - 1:49pm

بسیار ممنون آقا جواد از راهنمایی شما .

عکس اول که فرمودید عکس یه مار هست که مشخصه سرش رو به پایین هست و اگه توجه کنید مار دو تا دم داره
و یه مار دیگه هم که کوچکتر هست میخوره به دم مار بزرگه و دور سنگ بزرگ هم سنگ چین کوچک هست . یه درخت پیر و یه چشمه آب شیرین و یه قبر که مردم منطقه میگن آمامزاده هست و بهش دستمال میبندن نزدیک این سنگ هست و ......
عکس زیاد از این منطقه دارم .
عکس دوم هم تو دل هست و سنگ به صورت خوابیده هست
عکس سوم هم باز تو دل کوه هست و من از این رگه های کوچک شکوندم بنظرم طبیعی هست ولی این نقش و نگارش منو به شک انداخته چون سر این کوه شاه نشینی بوده و آثار بسیار زیادی هست .

عکس چهارم درسته که جوغن هستن ولی مسیر قبر ها به کدوم سمته ؟ توی عکسای صفحه قبل یه عکس واضحتر هست که یه تک جوغن کوپک بالای سنگ هست که اونم منو به شک انداخته که مسیرش رو نمیدونم .

عکسای صفحه قبل رو اگه نگاه کنین اولین عکس شبیه یه در پلمپ هست که با تو دل کوه هست و با توجه به یه سری علامت من به این سنگی که شبیه در پلمپ هست رسیدم ولی نمیدونم پگور بفهمم که در پلمپ هست یا نه چون جنس سنگش عجیبه .

اگه محبت کنین به این ایمیل یه پیام بدید تا من عکسای بیشتری بفرستم و ازتون راهنمایی بگیرم .

ممنونم . M.BABAK.615@GMAIL.COM

چهارشنبه 19 آبان1395 - 9:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام لطفا در مورد علائم زیر نظر بدید...دوتا عکس ربطی به هم ندارن و در دو مکان مختلف هستن :x

شنبه 22 آبان1395 - 4:57pm

سلام دوستان.تو حفاری یه منطقه تو عمق هفتاد سانت به بعد یه سری سنگ چیده بودن که زیر هر سنگ یه تیکه استخون بود.مساحت منطقه حدود ده متر مربعه.ابعاد سنگها هم حدود بیست در بیست سانت.بیشتر که کندیم خاک دستی تموم شد و به خاک نخودی رنگ رسیدیم که به نظر دست نخورده میومد. ولی دو تا جا رو به اندازه وعمق یه استانبولی کنده بودن و خاک نرم سیاه توش ریخته بودن.این خاک خیلی نرم بود و ارتفاعش از سطح زمین یک و نیم متر بود.دوستان اگه لطف کنن نظرشونو بگن ممنون میشم.

سه شنبه 25 آبان1395 - 1:02pm

سلام
ب عرض پوزش از اساتید فن محترم
من خواستم نظرم رو بگم
این عکسهایی که اپلود شدن اکثرا طبیعی هستند ،چون ذهن و دید عزیزان اگاهتر و فعالتر شده نسبت به اشکال و اجسام ،هرگردی گردو نیست و هر سوراخی جوغن.
اکثر این سوراخها مخصوصا روی سنگهای بدون شکل خاص علامت چاه و تونل هستن نه قبر و دفینه حتما به این دقت کنید جایی که جوغنامیدوارم موفق باشید حکاکی میشه باید صاف و زیبا باشه معمولا دارای رگه و سیاهی و از این قبیل ایرادات نداشته باشه اکثرا سنگ مورد نظر باید تفاوت قابل مشهودی داشته باشه

پنج شنبه 27 آبان1395 - 7:58am

سلام دوست
اگه تو سوراخاصلاحپاهاتاصلاحاجوغن جا میشن نشانه قبر نیست معمولا هاون هستش خوب داخلش رو دقت کن ببین کفش چیه در اکثر موارد چهل سانتیمتر اموالشمیکندناموالشونخلش میزاشتن و در بیست سانتیمتری پلمپش میکردن
موفق باشی

پنج شنبه 27 آبان1395 - 8:04am

سلام
اون ردیف جوغن نیستندجوغجوغن علامت وجود قنات در اون منطقس.

پنج شنبه 27 آبان1395 - 8:08am

سلام.کسی میتونه در مورد این عکس راهنماییم کنه. هم سوراخ سنگ هم تصویر صورت.الان امکانش نیست بقیه عکسها رو بزارم ولی صورت داره به 2 تا سنگ تخم مرغی نگاه میکنه یکی از سنگها سیاه و یکی سبز

پنج شنبه 27 آبان1395 - 6:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 , 542 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 384 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure