نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: سلام دوست من با چ سیستمی این اسکنارو گرفتی؟ سلام با مگنومتر تصویری EPE - PIC Magnetometry Logger
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 25 آبان1395 - 3:44pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: واينم مورد اصلي كه يه تپه بود و بعد از تست من و بردن برا اسكن كه به نظرم هيچي نيس خسته نباشید. با چه نرم افزاری تحلیل کردید؟ فایل اورجینال داده ها رو هم لطفا اپلود کنید. یا حق
|
سه شنبه 25 آبان1395 - 10:59pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوست من با چ سیستمی این اسکنارو گرفتی؟ سلام با مگنومتر تصویری EPE - PIC Magnetometry Logger ب نظرت چندمتر جواب میده این دسگاه؟؟ایافلزم میزنه یا فقط فضای خالی رو میزنه؟
|
سه شنبه 25 آبان1395 - 11:32pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
alikhan نوشته است: archilO نوشته است: واينم مورد اصلي كه يه تپه بود و بعد از تست من و بردن برا اسكن كه به نظرم هيچي نيس خسته نباشید. با چه نرم افزاری تحلیل کردید؟ فایل اورجینال داده ها رو هم لطفا اپلود کنید. یا حق سلام علي عزيز با نرم افزار Surfer 10 يا حق
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 3:29pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: archilO نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوست من با چ سیستمی این اسکنارو گرفتی؟ سلام با مگنومتر تصویری EPE - PIC Magnetometry Logger ب نظرت چندمتر جواب میده این دسگاه؟؟ایافلزم میزنه یا فقط فضای خالی رو میزنه؟ سلام كاوه عزيز من با هاش تا 4 متر تست كردم اما حفره با عمق بالاتر هنوز گيرم نيومده اگه بالاتر تست كردم حتما نتيجه رو ميزاروم فلز رو هم ميزنه اما تو عمق خيلي كمتر(البته اگر فلز مغناطيسي باشه تو عمق بيشتري ميزنه ) اما برا حفره بيشتر بدرد ميخوره
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 3:33pm |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
archilO نوشته است: سلام اساتيد عزيز و دوستان گرامي اين اسكن رو جهت تست گرفتم و نميدونستم كه چاه كجاس كه اون گوشه اونو گرفتم و دقيق رفتم روش اسكن چاه اب سر پوشيده سلام دوست عزیز میشه بگید سنسور هاشو از کجا تهیه کردید و تا چه عمقی تونستید باهاش اسکن کنید.
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 5:32pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: alikhan نوشته است: archilO نوشته است: واينم مورد اصلي كه يه تپه بود و بعد از تست من و بردن برا اسكن كه به نظرم هيچي نيس خسته نباشید. با چه نرم افزاری تحلیل کردید؟ فایل اورجینال داده ها رو هم لطفا اپلود کنید. یا حق سلام علي عزيز با نرم افزار Surfer 10 يا حق سنسورها به چرخش حساس نیستند؟ میشه بگید چجور میزونشون کردید؟ درحالت بی حرکت ایا اعداد سنسورها تغییر می کنند؟ شما مدارو جاییشو تغییر ندادی؟ من هم تست یه تست گرفتم که خدمت شما. یا حق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 11:37pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز چقد هزینه ی ساختش شد کلا؟مشتاق شدم بسازمش این دسگاه رو
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 11:45pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علیخان عزیز این کدوم نرم افزاره؟ اسکن کجاست اینا؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 27 آبان1395 - 11:54pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان علیخان عزیز این کدوم نرم افزاره؟ اسکن کجاست اینا؟ یاحق سلام این با اسنافلر و سورفر تحلیل شده. سه تا تیکه اهن ربا تو یه زمین حدودا 200 متری. دوتا کوچیک یکی یه خورده بزرگتر! یا حق
|
جمعه 27 آبان1395 - 2:07am |
|
|
|