نویسنده |
پیغام |
kاوه
کاربر حرفه ای
|
alikhan نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان علیخان عزیز این کدوم نرم افزاره؟ اسکن کجاست اینا؟ یاحق سلام این با اسنافلر و سورفر تحلیل شده. سه تا تیکه اهن ربا تو یه زمین حدودا 200 متری. دوتا کوچیک یکی یه خورده بزرگتر! یا حق خیلی خوبه تبریک میگم بهتون..
|
جمعه 28 آبان1395 - 10:50am |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
دوستان سوالی داشتم که شخصی مگنومترو با تصویری ساخته با فلز نزدیک اسکن میکنه تست میکنه اعدا میکنه تو 5 متر هم اسکن میکنه خب برادر من چرا از ارتفاع اسکن نکردی ایا دوستان مگنومتر قابلیت تصویر برداری تا 5 متر هست یا نه به گفته فروشنده اعتماد کنیم یا نه
|
جمعه 28 آبان1395 - 12:39pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 28 آبان1395 - 4:23pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان archilO جان الان این تصویر مال سورفره؟ میشه دقیقا راهنمایی کنین چطوری این تصاویر پایینی رو در بیاریم؟ ممنون یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 28 آبان1395 - 5:08pm |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
متاسفانه آلودگیهای سطحی که امروزه خیلی هم زیاد شده روی عملکرد این نوع از دستگاهها تاثیر زیادی دارند.. اما یک کاوشگر حرفه ای برای پیشبرد اهداف خودش که اطمینان هرچه بیشتر برای حفاری مهمترینش هست و برای موفقیت در شرایط مختلف باید مجهز به انواع و اقسام دستگاهها باشه..
|
جمعه 28 آبان1395 - 5:15pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان archilO جان الان این تصویر مال سورفره؟ میشه دقیقا راهنمایی کنین چطوری این تصاویر پایینی رو در بیاریم؟ ممنون یاحق سلام استاد بيناي عزيز والا اين تصوير رو اقاي علي خان گذاشتن و نميدونم چه طور به اين صورت شده كه اكه تو ضيح بدن ممنون ميشيم همه
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 28 آبان1395 - 5:20pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان درسته archilO جان من با سورفر هرکاری کردم نتونستم همچین تصویری دربیارم. از علیخان عزیز ممنون میشیم کامل توضیح بدن.و نرم افزارش رو بزارن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 28 آبان1395 - 5:22pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: سنسورها به چرخش حساس نیستند؟ میشه بگید چجور میزونشون کردید؟ درحالت بی حرکت ایا اعداد سنسورها تغییر می کنند؟ شما مدارو جاییشو تغییر ندادی؟ من هم تست یه تست گرفتم که خدمت شما. یا حق سلام علي خان عزيز بله سنسورها به حركت حساسن و بايد به يه سمت برا اسكن گرفته شه و از شرق به غرب اسكن بشه در حالت بي حركتي هم تغيير دارن اما ناچيز نه مدار رو دستكاري نكردم همونه برا تنظيمش هم كلي دردسر كشيدم طوري كه سنسور پاييني رو ميلي به ميلي چرخوندم تا به نزديكترين عدد رسيدم و سريع اونا رو محكم كردم تا باحركتشون تغيير نكنن موفق باشيد
|
جمعه 28 آبان1395 - 5:27pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان archilO جان الان این تصویر مال سورفره؟ میشه دقیقا راهنمایی کنین چطوری این تصاویر پایینی رو در بیاریم؟ ممنون یاحق این اسکن ها هم با سورفر و اسنافلر تحلیل شدن. چون تاثیرشون خیلی زیاد بوده (آهن رباها) این شکلی شدن. سپتینگ یعنی چی آرچیلو جان؟ سنسورهاتو چجور نسبت به چرخش غیر حساس کردی> یا خق
|
شنبه 29 آبان1395 - 7:39pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
alikhan نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان archilO جان الان این تصویر مال سورفره؟ میشه دقیقا راهنمایی کنین چطوری این تصاویر پایینی رو در بیاریم؟ ممنون یاحق این اسکن ها هم با سورفر و اسنافلر تحلیل شدن. چون تاثیرشون خیلی زیاد بوده (آهن رباها) این شکلی شدن. سپتینگ یعنی چی آرچیلو جان؟ سنسورهاتو چجور نسبت به چرخش غیر حساس کردی> یا خق سلام علي خان عزيز سنسورهاي من هم به چرخش حساسن اما من برا خودم جهت تعيين كردم و فقط با همون جهت اسكن ميگيرم اينم سپتينگ يا حق
|
یکشنبه 30 آبان1395 - 9:59pm |
|
|
|