انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 7:05am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2038 , 2039 , 2040 , 2041 , 2042 , 2043 , 2044 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مدار من به زمین و سفال حساسیت داره.لوپ رو میزارم زمین بالانس میکنم و اجر رو نزدیک لوپ میکنم مدار بوق میزنه.
به سنگ های بزرگ زیر زمین هم حساسه...از لوپ معمولی 50 استفاده کردم که با دیلی 13 شناسایی کرد
با لوپ 45 تخت هم امتحان کردم بازم حساس بود

پنج شنبه 27 آبان1395 - 12:07pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
سلام خدمت استاد حمید
لطفا راهنمایی کنید که میشه از LCDکاراکتری 4×20استفاده کنم

بله میتونین استفاده کنین ولی قسمت اضافی صفحه ال سی دی همیشه خالی باقی میمونه و فقط از همون بخش 16 در 2 استفاده میشه.

پنج شنبه 27 آبان1395 - 2:24pm
مدیر کل
مدیر کل

Ali1359 نوشته است:
حمید نوشته است:
خواهش میکنم. خسته نباشین.
عدد تفکیک اون انگشتر با سیستم لورنز باید چیزی بین 20 تا 30 باشه. در غیر این صورت دستگاه ایراد داره! چون جدول تفکیک X3 هم مشابه X5 , Z1 هست. فیلمهای تست سکه و انگشتر با لورنز رو هم میتونین در یوتیوب ببینید. البته طبق چیزی که من متوجه شدم کلا تفکیک X3 بخوبی مدلهای بعدی نیست و نوسان عدد تفکیکش هم بیشتره.

سلام و عرض ادب
مهندس حمید عزیز این مطلبی اعدادی که فرمودید میتونه برای فلزات مختلف فرقی هم داشته باشه ؟من با چند انگشتر مختلف تست کردم انگشتر های نقره رو معمولا با آی دی بالای 80 داشتم ولی بقیه انگشترها از فلزات مختلفی هم بودن منجمله طلا که آی دی اون ها تو همین رنج 20تا 35 بود..

خواهش میکنم.
به مطلب خوب و درستی اشاره کردین. در راهنما هم به فلز نقره اشاره داشتم. نقره حسابش از اکثر فلزات دیگه جداست و قدرت سنسش بسیار بالاست. با افزایش عرض پالس هم افزایش برد برای فلز نقره محسوس تر از اکثر فلزات دیگه هست. بالا بودن عدد تفکیک نقره با وجود کوچکی به همین مساله ارتباط داره. بهرحال دوستان به ندرت با نقره تست میگیرن وگرنه نکته ای که فرمودین درست هست و چه برای طرح فلزجو و چه لورنز صدق میکنه.

پنج شنبه 27 آبان1395 - 2:27pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
عددferroوعددidمدار من همیشه بالای 80 هستن مشکل از کجاس
از lf357nاصلی استفاده کردم

به این مساله در راهنما اشاره کردم. غیر از آیسی 357 اشکال میتونه از خیلی قسمتهای دیگه بخصوص ساختار لوپ و کابل اتصالش هم باشه. طبیعتا در این شرایط دستگاه شما خیلی حساس تر هم میشه و اینطور که فرمودین دیلی لوپ هم 13 هست و دیگه این مساله قطعیت داره. مدارتون رو با دقت بررسی کنین و بعد روی لوپ و کابل کار کنین ببینین مشکل از کجاست. سعی کنین دیلی لوپتون از 18 کمتر نباشه.

پنج شنبه 27 آبان1395 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rasol1377 نوشته است:
مدار من به زمین و سفال حساسیت داره.لوپ رو میزارم زمین بالانس میکنم و اجر رو نزدیک لوپ میکنم مدار بوق میزنه.
به سنگ های بزرگ زیر زمین هم حساسه...از لوپ معمولی 50 استفاده کردم که با دیلی 13 شناسایی کرد

سلام
به احتمال زیاد اهم لوپ شما زیر 1.5 اهم هستش.و اینکه تمام پالسیها اگه بعضی از سفالها رو به لوپ خیلی نزدیک کنید (درحد 20 سانتی متر ) سنس میکنه.
و بعضی از سنگها هم که اکسید اهن زیادی دارند دستگاه سنس میکنه و فرقی هم نمیکنه کدوم دستگاه هستش.دستگاهای شرکت مینی لب هم به اون نوع سنگها حساسیت دارند.من فکر میکنم اون سنگ مورد نظر شما تو کوهستان باشه خصوصا سمت اردبیل و خلخال وتبریز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 27 آبان1395 - 5:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
rasol1377 نوشته است:

سلام
به احتمال زیاد اهم لوپ شما زیر 1.5 اهم هستش.و اینکه تمام پالسیها اگه بعضی از سفالها رو به لوپ خیلی نزدیک کنید (درحد 20 سانتی متر ) سنس میکنه.
و بعضی از سنگها هم که اکسید اهن زیادی دارند دستگاه سنس میکنه و فرقی هم نمیکنه کدوم دستگاه هستش.دستگاهای شرکت مینی لب هم به اون نوع سنگها حساسیت دارند.من فکر میکنم اون سنگ مورد نظر شما تو کوهستان باشه خصوصا سمت اردبیل و خلخال وتبریز

مرسی از گفته تجربتون @};-

بیهوده نشین
وقت طلاست

پنج شنبه 27 آبان1395 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید کدام یکی از بلندگوهای زیر پیزو الکتریک هستش؟ من آخرش سر در نیاوردم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 28 آبان1395 - 10:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوست عزیز پیزو قاب دار اون بزرگه هست که میتونی استفاده کنی وسطی هم میشه نصب کرد ولی بزرگه بهتره . @};-

جمعه 28 آبان1395 - 12:43pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید کدام یکی از بلندگوهای زیر پیزو الکتریک هستش؟ من آخرش سر در نیاوردم

بلندگوی سمت چپ در تصویر شما از نوع پیزو و مناسب مدار ماست. ولی متاسفانه قابش شکسته و با این حساب صدای خوبی تولید نمیکنه! چون این بلندگوها بیشتر قدرت صداشون به داشتن قاب هست. بهرحال میتونین توی گوگل هم سرچ کنین فروشگاههای زیادی این بلندگو رو دارن.

جمعه 28 آبان1395 - 1:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان بنده میخوام یه اعترافی بکنم و طلب بخشش دارم از استاد حمید من کسی بودم که از طرح حمیدجان ناراضی بودم این قضیه بر میگرده به زمانی که از قرار دادن این طرح حدود 6 ماه گذشته بود تا چند ماه پیش بنده به دلیل اینکه از اپراتوری اطلاعات کمی داشتم فکر میکردم طرخ حمیدجان مشکل داره ولی بعد از اینکه برای یکی از دوستانم این دستگاه رو ساختم و ایشون خوشبختانه موفقیت کوچکی پیدا کرد پیگیر شدم و به اپراتوریم که واقعا هم اپراتور نبودم و لی بعد از دیدن اپراتوری دوستم متوجه شدم مشکل از منه و از همینجا و جلوی همه دوستان از حمیدجان عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو کنه من شرمندتم حمیدجان

شنبه 29 آبان1395 - 5:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2038 , 2039 , 2040 , 2041 , 2042 , 2043 , 2044 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 517 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure