نویسنده |
پیغام |
tisto
تاریخ عضویت: شنبه 10 بهمن1394 - 12:54pm پست: 20 محل اقامت: چه فرقی میکند ؟
|
سلام و عرض ادب ممنون میشم اگر در مورد این تصاویر نظر کارشناسی بدین .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 2 آذر1395 - 7:45pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
tisto نوشته است: سلام و عرض ادب ممنون میشم اگر در مورد این تصاویر نظر کارشناسی بدین . درود بر شما روبه روی کاسه سنگ آینه ,بالای تپه باید اسکن بشه سنگ اژدها که میفرمایید طبیعی نیست و شاخص انتقال هست در جهت اشاره در مسیر رود ادامه بدید تا به شاخص بعدی برسید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 2 آذر1395 - 3:04am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
edris نوشته است: سلام لطفا در مورد علائم زیر نظر بدید...دوتا عکس ربطی به هم ندارن و در دو مکان مختلف هستن درود بر شما ابزار کاربردی
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 2 آذر1395 - 3:07am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
paral نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت تمامی اعضا و مدیران محترم . دوستان اگه میتونه در مورد این عکسایی که ارسال میکنم نظری بده دریغ نکنین . ممنونم میشم اگه نجاتم بدید. عکسای بیشتری هم دارم میتونین به ایمیل زیر پیام بدید تا بیشتر بتونم عکس بفرستم . ممنون از همه دوستان . m.babak.615@gmail.comدرود بر شما بلندترین تپه از تپه های شعاع این نگاره رو پیدا کنید و دامنه رو به سمت محل نگاره رو با حفره یاب مناسبی بررسی و محل راهرو را در اون تپه کشف کنید
|
چهارشنبه 2 آذر1395 - 3:09am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
milad.asdf نوشته است: سلام.کسی میتونه در مورد این عکس راهنماییم کنه. هم سوراخ سنگ هم تصویر صورت.الان امکانش نیست بقیه عکسها رو بزارم ولی صورت داره به 2 تا سنگ تخم مرغی نگاه میکنه یکی از سنگها سیاه و یکی سبز درود بر شما اگر سنگ هایی که به شکل تخم مرغ هستند کاملا کار دست هستند و صابیدگی توسط دست بشر روی اونها مشهود هست رو به روی اونها رو بررسی کنید
|
چهارشنبه 2 آذر1395 - 3:13am |
|
|
tisto
تاریخ عضویت: شنبه 10 بهمن1394 - 12:54pm پست: 20 محل اقامت: چه فرقی میکند ؟
|
باستانشناس نوشته است: tisto نوشته است: سلام و عرض ادب ممنون میشم اگر در مورد این تصاویر نظر کارشناسی بدین . درود بر شما روبه روی کاسه سنگ آینه ,بالای تپه باید اسکن بشه سنگ اژدها که میفرمایید طبیعی نیست و شاخص انتقال هست در جهت اشاره در مسیر رود ادامه بدید تا به شاخص بعدی برسید استاد ارجمند ممنونم بابت پاسختون . منظور شما همون منطقه ای هست که در عکس مشخص کردم ؟البته من عکس باکیفیت رو میفرستم خدمت شما تا اگر نیاز بود زوم بشه و در مورد این سنگ معروف به اژدها کمی پایین تر در جهت همون سنگ محل تقاطع رودخانه ای که در تصویر مشاهده میشه و یک رودخانه دیگه است . جسارتاَ باید دنبال چیز خاصی باشیم ؟
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 2:00pm |
|
|
farzadth2
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شما قسمتی از نسخه رو برام ارسال کنید تا اول اصالت اون مشخص بشه بعد روش وقت بذارید سلام جناب باستان شناس خسته باشید این عکس بالا که شما مشاهده کردید ما رفتیم با قلم زدیم و طبیعی بود اما در نزدیکی آن متوجه تک صخره ای شدیم که نظرمونو جلب کرد و وقتی داخلشو دیدیم شبیه یک دهنه بود که ساروج شده و تقریبا با نسخه ما میخونه و من با اینکه نتوستم به داخل صخره بروم اما به سختی با چوب به روی اون دهانه زدم که یکمش شکست و یک چیز گردی نمایان شده .. حالا به نظر شما ایا اینجا درست است و با نسخه ما میخواند تا روش کار کنیم ؟ ممنون نسخه : بعد از شرح مکان میگه در آن دره سه ابشار دارد , ابشار سوم کوچکتر است به سمت درامدن افتاب صخره ای داره میان صخره جایی است به شکل ماه همرنگ کمر که ان را با ساروج استطار کرده اند میان ان یک گوهر است لازم به ذکر است دو عکس اولی یعنی این دهانه زیر آن صخره میباشد که از لای آن درز صخره معلوم می باشد
|
جمعه 4 آذر1395 - 12:32am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
farzadth2 نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر شما قسمتی از نسخه رو برام ارسال کنید تا اول اصالت اون مشخص بشه بعد روش وقت بذارید سلام جناب باستان شناس خسته باشید این عکس بالا که شما مشاهده کردید ما رفتیم با قلم زدیم و طبیعی بود اما در نزدیکی آن متوجه تک صخره ای شدیم که نظرمونو جلب کرد و وقتی داخلشو دیدیم شبیه یک دهنه بود که ساروج شده و تقریبا با نسخه ما میخونه و من با اینکه نتوستم به داخل صخره بروم اما به سختی با چوب به روی اون دهانه زدم که یکمش شکست و یک چیز گردی نمایان شده .. حالا به نظر شما ایا اینجا درست است و با نسخه ما میخواند تا روش کار کنیم ؟ ممنون نسخه : بعد از شرح مکان میگه در آن دره سه ابشار دارد , ابشار سوم کوچکتر است به سمت درامدن افتاب صخره ای داره میان صخره جایی است به شکل ماه همرنگ کمر که ان را با ساروج استطار کرده اند میان ان یک گوهر است لازم به ذکر است دو عکس اولی یعنی این دهانه زیر آن صخره میباشد که از لای آن درز صخره معلوم می باشد درود بر شما اگر نسخه به این صورت نوشته شده جعلی هست وقتتون رو روش نذارید ,اگر واقعا میخواهید در این کار نتیجه بگیرید باید چند اصل رو فراموش نکنید محوطه شناسی+ارزشیابی محوطه +داشتن سیستم مناسب نسبت به نوع کار حالا اگر خواستید بصورت علمی و اصولی جلو برید و نه با نسخ دعانویسان ,محدوده کاریتون رو در تلگرام برام بفرستید
|
شنبه 6 آذر1395 - 4:48am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
tisto نوشته است: باستانشناس نوشته است: tisto نوشته است: سلام و عرض ادب ممنون میشم اگر در مورد این تصاویر نظر کارشناسی بدین . درود بر شما روبه روی کاسه سنگ آینه ,بالای تپه باید اسکن بشه سنگ اژدها که میفرمایید طبیعی نیست و شاخص انتقال هست در جهت اشاره در مسیر رود ادامه بدید تا به شاخص بعدی برسید استاد ارجمند ممنونم بابت پاسختون . منظور شما همون منطقه ای هست که در عکس مشخص کردم ؟البته من عکس باکیفیت رو میفرستم خدمت شما تا اگر نیاز بود زوم بشه و در مورد این سنگ معروف به اژدها کمی پایین تر در جهت همون سنگ محل تقاطع رودخانه ای که در تصویر مشاهده میشه و یک رودخانه دیگه است . جسارتاَ باید دنبال چیز خاصی باشیم ؟ درود بر شما تصاویر با کیفیت و کامل رو در انجمن یا تلگرام ارسال کنید تا بررسی و عرض کنم
|
شنبه 6 آذر1395 - 4:51am |
|
|
علي مولايي
کاربر فعال
|
سلام ممنون میشم اگه در مورد این تصویر هایی که میزارم منو راهنمایی کنید
اولین عکس سر یه شتر هستش که دیدش به سمت دو تا خونه قدیمی
|
دوشنبه 8 آذر1395 - 1:06pm |
|
|
|