نویسنده |
پیغام |
baran94
کاربر فعال
|
baran94 نوشته است: archilO نوشته است: سلام اساتيد عزيز و دوستان گرامي اين اسكن رو جهت تست گرفتم و نميدونستم كه چاه كجاس كه اون گوشه اونو گرفتم و دقيق رفتم روش اسكن چاه اب سر پوشيده سلام دوست عزیز میشه بگید سنسور هاشو از کجا تهیه کردید و تا چه عمقی تونستید باهاش اسکن کنید. سلام کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
یکشنبه 30 آبان1395 - 11:05pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
baran94 نوشته است: baran94 نوشته است: archilO نوشته است: سلام اساتيد عزيز و دوستان گرامي اين اسكن رو جهت تست گرفتم و نميدونستم كه چاه كجاس كه اون گوشه اونو گرفتم و دقيق رفتم روش اسكن چاه اب سر پوشيده سلام دوست عزیز میشه بگید سنسور هاشو از کجا تهیه کردید و تا چه عمقی تونستید باهاش اسکن کنید. سلام کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟ سلام دوست عزیز والا سنسورها را اگه بتونی خودت وارد کنی بهتر و مطمعن تره البته تو ایران هم چنتا سایت دارن میفروشن اما ریسک خریدنش با خودتونه که تقلبی نباشن اخه جون ادمیزاد هم بدی به چین میزنه برات این سنسورها که دیگه اسونه براش تا 4 متر من تست کردم اما بیشتر نه موفق باشی عزیز
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 4:31pm |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
ممنون دوست عزیز
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
چهارشنبه 3 آذر1395 - 8:35pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
تست فلز30 در 30 مدفون شده در عمق تقريبا يك متري
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
دوشنبه 14 آذر1395 - 1:55am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان archilO جان ممنون بابت اسکن خوبتون. الان این تصویر سورفره ؟ لطفا فایل داده هاش رو هم بذارین. چرا فقط 1 رنگیه تصویر؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 1:27pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: تست فلز30 در 30 مدفون شده در عمق تقريبا يك متري اخسنت خیلی عالی است. لطفا فایل تکست را هم قرار دهید. ابعاد اسکن چقدر است؟ آیا اعداد روی السیدی شما هم در حالت عادی تغییرات دارند؟ یا حق
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 11:14pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت اساتيد عزيز ودوستان گرامي سايت فلز جو اسكنهاي مختلفي كه از جاهايي كه تو اين دوهفته رفتم و گرفتم
|
پنج شنبه 2 دی1395 - 3:35pm |
|
|
Taaak
کاربر فعال
|
سلام بر دوستان عزیز و تشکر از تمام زحماتی که در مورد راهنمایی نسبت به دوستان انجام دادین.یک سوال داشتم: من سنسور رو تهیه کردم و مدار رو ساختم و کلید S5 در یک حالت میزنم یک پیغام رو نشون میده در حلات دوم یک پیغام دیگر رو که هر دو رو تو عکس براتون گذاشتم.در هیچ کودم از این حالتها به منو و سایر گزینه ها که تو فایل نشون داده نمیره.میشه راهنمایی بفرمایید مشکل کجاست.؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکر است که سنسورها رو وصل نکردم.
|
جمعه 3 دی1395 - 7:38pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
Taaak نوشته است: سلام بر دوستان عزیز و تشکر از تمام زحماتی که در مورد راهنمایی نسبت به دوستان انجام دادین.یک سوال داشتم: من سنسور رو تهیه کردم و مدار رو ساختم و کلید S5 در یک حالت میزنم یک پیغام رو نشون میده در حلات دوم یک پیغام دیگر رو که هر دو رو تو عکس براتون گذاشتم.در هیچ کودم از این حالتها به منو و سایر گزینه ها که تو فایل نشون داده نمیره.میشه راهنمایی بفرمایید مشکل کجاست.؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکر است که سنسورها رو وصل نکردم. سلام taaak عزيز اين خطا ميتونه از سه چيز باشه 1- پروگرام نادرست ميكرو 2- اتصال نادرست كليدها 3- اتصالي سر راه كليد ها در مدار كه نياز به بررسي داره پيروز باشي عزيز
|
سه شنبه 7 دی1395 - 3:49pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: Taaak نوشته است: سلام بر دوستان عزیز و تشکر از تمام زحماتی که در مورد راهنمایی نسبت به دوستان انجام دادین.یک سوال داشتم: من سنسور رو تهیه کردم و مدار رو ساختم و کلید S5 در یک حالت میزنم یک پیغام رو نشون میده در حلات دوم یک پیغام دیگر رو که هر دو رو تو عکس براتون گذاشتم.در هیچ کودم از این حالتها به منو و سایر گزینه ها که تو فایل نشون داده نمیره.میشه راهنمایی بفرمایید مشکل کجاست.؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکر است که سنسورها رو وصل نکردم. سلام taaak عزيز اين خطا ميتونه از سه چيز باشه 1- پروگرام نادرست ميكرو 2- اتصال نادرست كليدها 3- اتصالي سر راه كليد ها در مدار كه نياز به بررسي داره پيروز باشي عزيز جهت اطلاع دوستان عرض کنم، من در پاسخ دوستمون taak عرض کردم که احتمالا ای سی های حافظه مشکل دارند و حدس هم درست بود. ایشون پاسخ دادند که مشکل حل شده.
|
چهارشنبه 7 دی1395 - 12:08am |
|
|
|