انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2041 , 2042 , 2043 , 2044 , 2045 , 2046 , 2047 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

Farhadzare نوشته است:
سلام . اساتید من یه فلزجو دارم .وقتی میخوام دستگاهو روشن کنم اگه لوپ بهش وصل باشه روشن نمیشه. باید لوپو در بیارم و روشنش کنم و بع بهش وصل کنم و در حین کار دستگاه خودبه خود خاموش میشه. رگلاتور 7812 رو چک کردم و متوجه شدم که خروجی 1.8 میده. بنظرتون عیب از کجا میتونه باشه. متشکر از کلیه اساتید بخصوص استاد حمید بزرگوار

به فلزجو خوش اومدین. ممنون.
اگر از صحت اتصالات اطراف ماسفت و همینطور سلامت باطری خودتون مطمئن هستین ؛ تعویض BS170 رو مد نظر داشته باشین.

چهارشنبه 2 آذر1395 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
هفته قبل جهت تست به مکان تستم رفتم هوا خیلی سرد بود با همون تنظیمات قبلی دستگاه اصلا نتونست فلز رو سنس کنه علت حساسیت به سرما و کاهش برد دستگاه کدوم قطعه میتونه باشه؟

پنج شنبه 4 آذر1395 - 7:23am
مدیر کل
مدیر کل

ماشالا شما هر تستی که دستگاههای چند ده میلیونی هم نمیتونن اون رو درست پاس کنن توقع دارین دستگاه دستساز خودتون از پسش بر بیاد! آرش عزیز ؛ دستگاه هوای "خیلی سرد" رو متوجه نمیشه! تک تک قطعاتی که در مدار بکار رفتن باید بتونن در اون هوای بقول شما خیلی سرد بدرستی کار کنن. لذا اول باید بدونین دمای هوا چقدر بوده. سپس میشه به دیتاشیت قطعاتی که خریداری کردین رجوع کرد و دید آیا توان کار در اون درجه دما رو دارن یا خیر. فکر میکنم واضح باشه که تمامی قطعات الکترونیکی دارای محدوده مینیمم و ماکزیمم دما برای شرایط نگهداری و همینطور شرایط کارکرد هستن. اگر دما در حد محسوسی خارج از این رنج باشه دیگه درست عمل نمیکنن و حتی احتمال خرابیشون وجود خواهد داشت. اما در مورد خاص این مدار و چیزی که اشاره کردین بنظر من احتمال اینکه LF357 دستگاه رو با مشکل مواجه کرده باشه بیشتره. کلا هم عرض کنم اگر بخواین برای دمای چند درجه زیر صفر دستگاه بسازین و استفاده کنین با این قطعات رایج بازار به جایی نمیرسین! چون تنها کافیه یک قطعه حساس نتونه توی اون شرایط دمایی کار بکنه تا کل دستگاه از کار بیفته! طبیعتا این مساله در مداراتی که قطعات بیشتری دارن مشکلساز تر هم هست.

پنج شنبه 4 آذر1395 - 1:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ماشالا شما هر تستی که دستگاههای چند ده میلیونی هم نمیتونن اون رو درست پاس کنن توقع دارین دستگاه دستساز خودتون از پسش بر بیاد! آرش عزیز ؛ دستگاه هوای "خیلی سرد" رو متوجه نمیشه! تک تک قطعاتی که در مدار بکار رفتن باید بتونن در اون هوای بقول شما خیلی سرد بدرستی کار کنن. لذا اول باید بدونین دمای هوا چقدر بوده. سپس میشه به دیتاشیت قطعاتی که خریداری کردین رجوع کرد و دید آیا توان کار در اون درجه دما رو دارن یا خیر. فکر میکنم واضح باشه که تمامی قطعات الکترونیکی دارای محدوده مینیمم و ماکزیمم دما برای شرایط نگهداری و همینطور شرایط کارکرد هستن. اگر دما در حد محسوسی خارج از این رنج باشه دیگه درست عمل نمیکنن و حتی احتمال خرابیشون وجود خواهد داشت. اما در مورد خاص این مدار و چیزی که اشاره کردین بنظر من احتمال اینکه LF357 دستگاه رو با مشکل مواجه کرده باشه بیشتره. کلا هم عرض کنم اگر بخواین برای دمای چند درجه زیر صفر دستگاه بسازین و استفاده کنین با این قطعات رایج بازار به جایی نمیرسین! چون تنها کافیه یک قطعه حساس نتونه توی اون شرایط دمایی کار بکنه تا کل دستگاه از کار بیفته! طبیعتا این مساله در مداراتی که قطعات بیشتری دارن مشکلساز تر هم هست.

مهندس جان من این دستگاه رو نساختم یکی از دوستان درست کرده من فقط لوپش رو ساختم
ولی برام جای تعجب بود که چرا دستگاه اینقدر ضعیف شده بود دما هوا صفر نبود اما از دفعات قبلی خیلی پایین تر بود دفعات قبل با همون تنظیمات و حساسیت 18 و 19 میترش تا 15 هم میرفت این دفعه یا اصلا سنس نمیشد یا گاهی فقط یک تک بوق و تمام
دیدم اینطوریه بیخیال کاوش شدیم و برگشتیم

پنج شنبه 4 آذر1395 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادحمیدسلام
اخرین باری که برای استادبخت اورنامه نوشتم یکی بعدازدوسه هفته به من زنگ زدوگفت اقای بخت اوردیگه کارنمیکنه پرسیدم ازایشون ادرس داریدگفت که ندارم شایدداشت ولی به من نداد.شایدمن خودم تبریزبرم وپرسان پرسان ادرسشونوپیداکنم وبهشون سربزنم چون ازشون خیلی خاطرات خوشی دارم.
استادحمیدشمامنویاداستادبخت اورمیندازید.

پنج شنبه 4 آذر1395 - 7:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم جواد عزیز. شما لطف دارین. بهرحال اقای بخت آور هم دیگه شاید بازنشست شده باشن و امیدوارم هر کجا هستن در سلامتی و شادکامی باشن.

جمعه 4 آذر1395 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر استاد عزیز
استاد فرکانس یه دسگاه انالوگ بخوام موقع ساخت تنظیم کنم مثلا رو 60 مگا هرتز چکار باید کنم ممنون از شما, ما همیشه مزاحم هستیم دیگه

جمعه 5 آذر1395 - 3:51pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
لطف کنین هر سوالی رو در جای خودش مطرح کنین. پرسش شما ربطی به این تاپیک نداره! نحوه تنظیم فرکانس هر مدار آنالوگی هم با دیگری تفاوت داره. ولی در اکثر آنالوگها تغییر فرکانس توسط مقاومت و بخصوص خازن و حتی سلف انجام میشه. اگر هم کریستال وجود داشته باشه که داستان فرق میکنه.

جمعه 5 آذر1395 - 3:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون,استاد

جمعه 5 آذر1395 - 8:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام .. شب بخیر .. اول از همه یه خسته نباشید بگم به شما و عذر خواهی بابته اینکه همش با مشکلات عجیب مزاحم شما میشم .. من هر لوپی به دستگاه وصل کردم دیلی یا 30 بود یا 32 ... اعداد سگانه 175 و 655 و 768 .. تنظیمات فرکانس 100 بازه 44 پهنای پالس 165 حساسیت 15گراند 5 ... مشکل از چیه ؟ هم با لوپ 2در 2 و هم 1در1 و هم 30 سانت زدم کلا همش دیلی 30 بود

شنبه 6 آذر1395 - 4:11am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2041 , 2042 , 2043 , 2044 , 2045 , 2046 , 2047 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour , Majestic12 , salah3 و 458 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure