حمید نوشته است:
ماشالا شما هر تستی که دستگاههای چند ده میلیونی هم نمیتونن اون رو درست پاس کنن توقع دارین دستگاه دستساز خودتون از پسش بر بیاد! آرش عزیز ؛ دستگاه هوای "خیلی سرد" رو متوجه نمیشه! تک تک قطعاتی که در مدار بکار رفتن باید بتونن در اون هوای بقول شما خیلی سرد بدرستی کار کنن. لذا اول باید بدونین دمای هوا چقدر بوده. سپس میشه به دیتاشیت قطعاتی که خریداری کردین رجوع کرد و دید آیا توان کار در اون درجه دما رو دارن یا خیر. فکر میکنم واضح باشه که تمامی قطعات الکترونیکی دارای محدوده مینیمم و ماکزیمم دما برای شرایط نگهداری و همینطور شرایط کارکرد هستن. اگر دما در حد محسوسی خارج از این رنج باشه دیگه درست عمل نمیکنن و حتی احتمال خرابیشون وجود خواهد داشت. اما در مورد خاص این مدار و چیزی که اشاره کردین بنظر من احتمال اینکه LF357 دستگاه رو با مشکل مواجه کرده باشه بیشتره. کلا هم عرض کنم اگر بخواین برای دمای چند درجه زیر صفر دستگاه بسازین و استفاده کنین با این قطعات رایج بازار به جایی نمیرسین! چون تنها کافیه یک قطعه حساس نتونه توی اون شرایط دمایی کار بکنه تا کل دستگاه از کار بیفته! طبیعتا این مساله در مداراتی که قطعات بیشتری دارن مشکلساز تر هم هست.
مهندس جان من این دستگاه رو نساختم یکی از دوستان درست کرده من فقط
لوپش رو ساختم
ولی برام جای تعجب بود که چرا دستگاه اینقدر ضعیف شده بود دما هوا صفر نبود اما از دفعات قبلی خیلی پایین تر بود دفعات قبل با همون تنظیمات و حساسیت 18 و 19 میترش تا 15 هم میرفت این دفعه یا اصلا سنس نمیشد یا گاهی فقط یک تک بوق و تمام
دیدم اینطوریه بیخیال کاوش شدیم و برگشتیم