سلام خدمت استاد حمید بزرگوار و دیگر اساتید ارجمند
استاد حمید چند روز پیش در یکی از مناطق همدان برای کاوش رفته بودم..
با لوپ 1*1 وقتی میخواستم شرایط زمین رو برسی کنم ،زمانی که فاصله لوپ تا زمین کمتر از 20سانت میشد هم سنس داشتم هم تفکیک ..،اما تو فاصله 35 تا 40 سانت دیگه به زمین حساس نبود و بنای کاوش رو تو همین حدود گذاشتم و محیط رو کاوش کردم که چیزی سنس نشد،مهندس سوالم این هست که به این روش میتونم از کاوشی که داشتم اطمینان حاصل کنم یا طبق فرمایشتون در چند تایپیک گذشته باید پهنای پالسم رو کم میکردم که به زمین دیگه حساس نباشه؟دیلی اتومات 18دیلی دستی 42فرکانس 200 و پهنای پالس 256 حساسیت هم 16بود مهندس حمید اعداد سه گانه هم در رنج استاندار بود دیابلینگ اول هم نوسان زیادی نداشت..
آخه تو کاوش با اون شرایطی که عرض کردم هیچ سنسی نداشتم ولی دوستانی که برای اون منطقه بودن اسرار داشتن که نه باید چیزی باشه ..!
مهندس عزیز ی سوال دیگه هم دارم ی جاهایی پیش میاد ی نقطه رو میگن یا ردیاب میگیره که کنارش ی چهارچوب در یا ستونی یا بالاخره ی فلز مزاحم هست و میبینیش تو این شرایط از چه روش و با بررسی چه پارامترایی میشه کاوش کرد و با اطمینان نسبی نظر داد مثلا تو همین شرایطی که عرض کردم قرار گرفتم با لوپ 30 سانت به طوری که تفکیک هم به درستی انجام میشد وقتی لوپ نزدیک به چهار چوب پایین در بود تک بوق آهن و آدی 60 و عدد میتر منفی آهن داشتم ولی کمی از چهار چوب به سمت کنج دیوار که لوپ رو میبردم بوق فلز غیر آهنی و میتر سنس حدود یک سوم و میتر آهن مثبت 5و آدی 75 داشتم از پشت دیوار که دیوار گلی نسبتا زخیمی هم هست اول ی میتر منفی تک رقمی داشتم و وقتی لوپ رو ثابت میکردم همون آی دی و میتر مثبت رو داشتم اما قدرت سنسم کمتر بود اما نتونستم به تشخیص ام اطمینان داشته باشم به علت همون چهارچوب فلزی که خیلی نزدیک به این نقطه بود..
ممنون از تمام زحمات و راهنمایهاتون مهندس عزیز