0707 نوشته است:
با عرض پوزش از مهندس گرامی ...اعداد سه گانه ام به ترتیبa180.b350.c489 با راهنمایی شما lf 357h فلزی گرفتم به جز اینم با چند تا lf357n که از اصل بودنشونم مطمعن بودم استفاده کردم ولی از همه بیشتر با همین فلزی اعداد بود...با انواع کویلم امتحان کردم فقط هر کدوم شماره ۱۰ تا ۲۰ بالا میرفت...این اعداد برای کویل ۱۵ با ۱.۴ اهم هست با تنطیمات پیشفرض دیلی اتوماتیکم رو ۲۲ است یه سکه پانصد تومانی رو ۲۷ سانت میزنه و یه حلقه طلا ۱۷سانت تو بهترین تنظیمش ولی فلزو میزنه غیر فلز....غیر فلزم میزنه فلز ...فقط ناگفته نماند irf840b استفاده کردم ...دو مقاومتم ۳۸۰ ۲w متال فیلم هست که با اهمتر ۳۶۸ اهم نشان میدهد ...لطفا راهنمایی کنید برای افزایش برد و تفکیکش باید چه کار کنم... با تشکر فراوان
خواهش میکنم. خسته نباشین.
تا زمانیکه وضعیت اعداد 3 گانه شما به این صورت هست نه تنها نمیتونین توقع تفکیک درست داشته باشین بلکه سنس شما هم تا حدی ضعیف خواهد بود. این وضعیت اعداد بیشتر میتونه از تقلبی بودن ایسی 357 باشه. با این حال اشتباه بودن یکی از مقاومتهای اطراف این ایسی هم میتونه منجر به چنین تغییری بشه. همینطور خازن 5 پیکو رو نباید مقدار اشتباهی گذاشته باشین. ماسفت دارای پسوند هم مورد تایید نیست باید عوض کنین.