نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
azarboy نوشته است: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید مدتی است که دوستی از من پرسید که اگه در مورد دستگاه و... اطلاعات دارم کمکش کنم. پرسیدم که موضوع چیه گفت که روی یک تپه ای خیلی وقت ها پیش مقداری سکه دفن شده و حرف این سکه و محلش بصورت ارثی مونده و سوالش از من این بود که از کجا بتونه تشخیص بده کجای تپه رو بکنه که پیدا بشه. با دستگاه؟؟ علائمی میتونه داشته باشه...یا ... من اطلاعاتم در حدی نبود کمکش کنم. لطفا اگه شما پیشنهادی دارین بفرمایین.. سپاسگذارم درود بر شما از موارد مشکوک بر روی تپه عکس تهیه کنید ,مثل درخت کهنسال,چشمه و سنگ های تراش خورده همچنین تضاد و توپوگرافی خاک تپه در نقاط مختلف بررسی بشه در مورد دستگاه هم در مورد نحوه تهیه و اپراتوری ردیاب انجمن و فلزجو از مهندس حمید و مجتبی خان میتونید سوالاتتون رو بپرسید اگر در مورد سیستمهای شرکتی هم سوالی داشتید در تلگرام با بنده در تماس باشید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 6:30am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
safir60 نوشته است: باسلام لطفا نظر تون رودر این مورد به بنده بگین بله همونطوری که دوست خوبم اقای باستان شناس گفتن مربوط به ارامنه یا احتمالا به مسیحی ها میخوره.مورد شما با ارزشه با ابزار سیستم خوب و تجربه کافی تو این زمینه شانس موفقیت تون بالاست.اگه در زمان قدیم هدف مورد نظر تخلیه نشده باشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
یکشنبه 14 آذر1395 - 7:15pm |
|
|
نوروزخان
کاربر حرفه ای
|
با سلام در مورد این عکس لطفا اظهار نظر نمایید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
*** به بار رسیدن ؛ به باور رسیدن است ***
|
دوشنبه 14 آذر1395 - 12:27am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
نوروزخان نوشته است: با سلام در مورد این عکس لطفا اظهار نظر نمایید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 15 آذر1395 - 3:45am |
|
|
azarboy
|
باستانشناس نوشته است: azarboy نوشته است: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید مدتی است که دوستی از من پرسید که اگه در مورد دستگاه و... اطلاعات دارم کمکش کنم. پرسیدم که موضوع چیه گفت که روی یک تپه ای خیلی وقت ها پیش مقداری سکه دفن شده و حرف این سکه و محلش بصورت ارثی مونده و سوالش از من این بود که از کجا بتونه تشخیص بده کجای تپه رو بکنه که پیدا بشه. با دستگاه؟؟ علائمی میتونه داشته باشه...یا ... من اطلاعاتم در حدی نبود کمکش کنم. لطفا اگه شما پیشنهادی دارین بفرمایین.. سپاسگذارم درود بر شما از موارد مشکوک بر روی تپه عکس تهیه کنید ,مثل درخت کهنسال,چشمه و سنگ های تراش خورده همچنین تضاد و توپوگرافی خاک تپه در نقاط مختلف بررسی بشه در مورد دستگاه هم در مورد نحوه تهیه و اپراتوری ردیاب انجمن و فلزجو از مهندس حمید و مجتبی خان میتونید سوالاتتون رو بپرسید اگر در مورد سیستمهای شرکتی هم سوالی داشتید در تلگرام با بنده در تماس باشید بسیار سپاسگذارم، چشم
|
سه شنبه 15 آذر1395 - 3:23am |
|
|
safir60
|
با سلام خدمت اساتید محترم خواهشمندم درصورت امکان درمورد این عکس من رو راهنمایی بفرمایید
|
سه شنبه 16 آذر1395 - 1:07pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و خسته نباشید استاد ضمن تشکر از زحمات شما در مورد عکسها لطفا راهنمایی میفرمایید ممنون
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
چهارشنبه 17 آذر1395 - 3:30pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
safir60 نوشته است: با سلام خدمت اساتید محترم خواهشمندم درصورت امکان درمورد این عکس من رو راهنمایی بفرمایید
|
پنج شنبه 17 آذر1395 - 1:14am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
kdj نوشته است: سلام دوستان و خسته نباشید استاد ضمن تشکر از زحمات شما در مورد عکسها لطفا راهنمایی میفرمایید ممنون درود بر شما سپاس از لطف و محبت شما این محوطه رو با دقت کامل با سیستم مناسب چک کنید محل ارزشمندی هست
|
پنج شنبه 17 آذر1395 - 1:18am |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
ممنون از راهنمایی شما حتما بررسی ونتیجه رو اعلام میکنم ممنون
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
پنج شنبه 17 آذر1395 - 3:09am |
|
|
|